>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Totolotek - opinie

J 0

jabob

Użytkownik
Toto-mix chyba najlepszy buk naziemny.Bardzo czytelna oferta bez żadnych komplikacji.Czytelna strona internetowa.W domu tworze kupon spisuje numer kuponu a miłe panie w pkcie ten kupon realizują.Mozna miło spędzić czas w lokalu,w towarzystwie ładnych miłych pań ???? (mowa o pkcie w Katowicach na oś.Tysiąclecia)Gram już długo u tego buka i jeszcze nigdy sie na nich niezawiodłem.

panas89 95

panas89

Użytkownik
zgadza się, jak dla mnie też najlepszy buk naziemny, przede wszystkim przejrzysta oferta, kursy, obsługa (przynajmniej w punkcie którym ja gram)

K 3

kolikor

Użytkownik
Do wychwalających toto-mix.
Może podajcie jakieś konkretne przykłady górowania tego buka nad innymi.
Ładne Panie to na pewno atut ale od tego raczej pieniądze się nie mnożą a ubywają ???? Trzy podstawowe kryteria na podstawie który większość ludzi ocenia bukmacherów naziemnych to:
Szeroka oferta (różne wydarzenia sportowe plus pod gry) - toto-mix przegrywa zdecydowanie na tym polu i z fortuną i z tipsportem, minimalnie przegrywa również z betako,sts i wzbmilenium.
Wysokość Kursów - Tutaj przyznaje, jest na tle innych bukmacherów całkiem dobrze. I myślę że głównie z tego powodu ludzie decydują się zagrać kupon w toto-mix. Problem w tym że kursy liczymy jako całość tz. nie tylko czystą 1 czy 2 ale 1X czy X2 a tu już kursy statystycznie są gorsze niż u konkurencji. Podobnie na KZ.
Systemy,bonusy,konkursy - na tym polu toto-mix wypada bardzo blado, szczególnie w porównaniu do fortuny.Lepszy jest tylko od Betako.Porównywalny do Tipsportu.

Grając u bukmachera nie kieruje się sentymentami czy wyposażeniem wnętrza lokalu. Gdyby faktycznie oni mieli najlepszą ofertę to bym u nich grał a nie gram.
Siedzę w tym &quot;biznesie&quot; od 10 lat i myślę że jestem na tyle rozeznany i mam na tyle informacji żeby wykluczyć możliwość błędu wyboru najlepszego bukmachera z mojej strony.

Otrzymane punkty reputacji: +3
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Toto-Mix to najlepszy buk... ale do ogrania ich ???? , bo to co zrobili wprowadzając w 2 połowie sierpnia 2010 zakłady systemowe za stawki od 0.05zł , pozwoliło mi &quot;puknąć&quot; ich w 3 miesiące na trochę ponad 100 tys.zł , bo dopiero 10.11.2010 zorientowali się, że robię im kuku i zablokowali tę lukę w swoim systemie, którą sami stworzyli...

B 2

batik

Użytkownik
Witam gdy w Totolotku zatwierdzam kupon i oczekuje na sms nic nie przychodzi... po 10 min znowu poprosiłem o kolejny ale nadal to samo nic nie przychodzi macie obecnie coś podobnego?? Dodam że już kiedyś tam grałem i było wszystko normalne co powinienem zrobić?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
batik &gt;&gt;&gt; zacznij od sprawdzenia, czy to co chcesz zagrać zostanie zaakceptowane a następnie czy uda się wytworzyć e-kupon z jego indywidualnym numerem...
Piszesz, że już kiedyś tam grałeś - a czy przypadkiem od tamtego czasu nie zmieniłeś numeru komórki i czego nie zgłosiłeś w kolekturze Totolotka?
Jeżeli stan konta w E-Promocji nie jest mniejszy niż koszt nadania tego kuponu, to pozostaje Ci mail lub telefon do Totolotka z podaniem numeru karty użytkownika...
Być może chcesz skorzystać ze środków na koncie, które to środki Ci już przepadły po 60 dni nieaktywności - bo skoro Twoje granie było kiedyś , to mogło minąć tyle czasu...
Na innym forum pisał ktoś, że choć minęło 60 dni i wie, że już nie może z nich skorzystać , to konto nadal wykazuje mu te pieniądze.
P.s: daj znać jaki był powód...
Pzdr.
edi8
.

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Do wychwalających toto-mix.
Może podajcie jakieś konkretne przykłady górowania tego buka nad innymi.
Podstawowym kryterium dla mnie u buka naziemnego jest przejrzystość oferty. Tu Totomix bije Fortunę i STS zdecydowanie. W totomixie na tablicy ładnie wszystko rozwieszone, po kolei dyscypliny, można się szybko połapać.
Natomiast w fortunie i STS to wygląda tragicznie. Jak chcę postawić coś u naziemnego buka w fortunie lub STS (a te firmy mają punkty bardzo blisko mnie, więc tam obstawiam) ZAWSZE spisuję typy z ich stron internetowych i idę od razu do okienka bo tak jak wspomniałem wcześniej szukanie zdarzeń &quot;porozrzucanych&quot; po całym punkcie jest bardzo frustrujące.

quba95 3

quba95

Użytkownik
ja mam takie pytanie dotyczące totomix nie wiem może to już było jak było to przepraszam bardzo ale oczekuje odpowiedzi
otóż dlaczego w totomix nie ma oferty extraklasy????

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
ja mam takie pytanie dotyczące totomix nie wiem może to już było jak było to przepraszam bardzo ale oczekuje odpowiedzi
otóż dlaczego w totomix nie ma oferty extraklasy????
Bo Ekstraklasa nie dostala ekstra kasy i nie zezwolili ziemniakom na wystawianie kursów na to.
Wiem, że chore, ale taki kraj i taka centrala piłkarska... Chcieliby nie wiadomo ile za to.
Pzdr

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Kolega wygrał w niedzielę 10 tys.zł w Totolotku i wczoraj pojechał ( ale bez uprzedniego telefonicznego umawania się ) do głównej siedziby firmy w Wwie po tę wygraną - lecz w kasie mieli tylko 5 tys.zł ... ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Dlatego zaznaczyłem, że - pomimo poinformowania go o konieczności wykonania telefonu i umówienia się - pewny swego pojechał jednak na &quot;żywioł&quot;, bez tego umawiania się...
W zasadzie to większość spotkań miał na kuponie trafione już w sobotę, choć kupon obejmował także chyba 2-3 mecze niedzielne ( grał systemem 7z10 ) .

lsc 18

lsc

Użytkownik
Kolega wygrał w niedzielę 10 tys.zł w Totolotku i wczoraj pojechał ( ale bez uprzedniego telefonicznego umawania się ) do głównej siedziby firmy w Wwie po tę wygraną - lecz w kasie mieli tylko 5 tys.zł ... ????
Za ile puścił kupon?

Do góry Bottom