OK kolego Vipie na zakonczenie, bo nie ejst mi po drodze z nerwusami. Opis sytuacji.
1.Mam konto, na którym jest parę zł w rubryce stan konta i 0.0 w rubryce bonus.
2. Dokonuję 150 zł wpłaty via internet i na koncie mam 150 pare zl i 0,0 w rubryce bonus.
3. Gram via Internet w toto gola i wygrywam 2737 zl i ta kwota pojawia się w rubryce stan konta. Postanawiam wypłacic sobie 2500 z tej kwoty.
4, W zlecenie wypaty na konto (jest to na ich stronie) wpisuję 2500 zl i wtedy pojawia się komunikat: "Wyplata niemożliwa ze względu na niespełnione warunki bonusu". Wpisuję do wypłaty 150 i pojawia się ten sam komunikat.
5. Stawiam pytanie na czacie o co chodzi i slysze, ze kiedys dostalem bonus na gre w toto mixie i nie obrocilem go 4 razy i w zwiazku z tym zadna wyplata nie bedzoe dokonana dopoki nie zagram w toto mixa.
6. Składam reklamacje i czekam. Regulamin toto gola nic nie mowi na temat bonusu, na koncie "bonus" mam "0", za bonus nie dało się grac w toto gola a i ciekawe jest to, że bonus trzeba jakby niebyło "spłacic" grą. Ten bonus na gre w mixa przegralem i na koncie "bonus" miałem i mam "0" i chcę w grać tylko toto gola
i na koniec. Wygrywałem już wcześniej tutaj rózne kwoty i po dopisaniu ich do konta pieknie przegrywalem - wyplaty zachcialo mi się po ra pierwszy. Naziemnie tez wygrywalem i faktycznie nie bylo problemow z wyplata (tyle ze czasami musialem poczekac az sie uzbiera). Gdybym zagral naziemnie uzywajac karty lojalnosciowej lub jako anonim to pewnie tez nie byloby problemu. Z wpłatą wygranej na moje konto robi sie ciuciubabka. No i tak robi się "ściana płaczu". Q regulaminie toto gola nie ma mowy o jakims obowiazku grania zeby obrocic bonus (ktorego juz nie ma) iles razy, w innym ich regulaminie jest ze moge w kazdej chwili wyplacic to co wplacilem (no nie da sie). Wiążący jest regulamim toto gola i stamtad nie ma zadnych delegacji. Mam nadzieję, że teraz jasno no i jednak na koniec nie będę taki i nie życzę ci podobnych problemow.