>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher TotalBet - opinie

P 333

patex1908

Użytkownik
Tak pernametne zamknięcie
Nie takie, że kiedyś będę chciał, to sobie na luzie je otworze.
Próbowałem coś takiego u dwóch innych bukmacherów, to nie ma z tym żadnego problemu i tej żelaznej zasady się trzymają
Pierwszy raz się w życiu spotykam z czymś takim
Nie wiem, jak to wygląda od strony ich regulaminu i strony prawnej, że nie mogę definitywnie konta zamknąć na moją ogromną prośbę.

W 8,2K

Wojciech4x

Użytkownik
W regulaminie jest tylko o zwykłym zamknięciu konta, wtedy robią to na każde żądanie gracza. Ale tak permanentnie, że bukmacher niejako kontroluje gracza, by już nigdy nie otworzył, to być może nie leży w obowiązkach bukmacherów, i jedni kierując się zasadą odpowiedzialności społecznej nie robią problemów, a inni jak widać nie są chętni tak po prostu, i stawiają dodatkowe warunki. Jak to prawnie wygląda, czy mają obowiązek na prośbę gracza zamknąć permanentnie, niestety nie wiem.

P 333

patex1908

Użytkownik
Kiedyś swego czasu, jak miałem gorszy okres, to chciałem sobie wszędzie pozamykać konta i praktycznie każdy przystał bez problemu na takie zamknięcie i pisali, że jeśli chce, to od ręki
Betfan tylko chciał poczta pismo, ale można było cyknąć fote w razie co
Więc tylko totalbet ma wymogu, aby był kwit przez notariusza wysłany pocztą
Każdy inny zamknie od ręki pernametnie, jak tylko poruszy się temat problemu z hazardem
Wiem, że tak chwilowo, to zamkną, ale pernametnie nie chcą
Ciekawa polityka, bo pierwszy raz się spotykam z tym

Do góry Bottom