bzyq
Użytkownik
z tym cashoutem to radzę uważać, bo wczoraj mnie ładnie przekręcili. w grze było 2 k i chciałem zamknąć i cash był niby dostępny ale jak klikałem wypłać to wyskakiwał błąd. Natomiast miałem jeszcze 10 zl i zagrałem coś na szybko, żeby sprawdzić czy cash out działa no i gdy w stawce było 10 zł to rzecz jasna cashout zadziałał od razu, bezproblemowo, ale gdy miałem ponad 2k na stole to opcja skorzystania była ale po nacisnięciu wyskakiwał błąd. Dla mnie firma wczoraj sie zweryfikowała sama. Ja im dziękuję, a wręcz ich pierdo*, radzę uważac
babka na czacie:
Chodzi o potencjalną wygraną na pierwotnym kuponie. Zawierając taki zakład zobowiązał się Pan odprowadzić 10% podatek od wygranej przekraczającej 2280 zł, stąd umożliwienie Panu wypłaty tego kuponu z pominięciem podatku było niemożliwe. Dlatego też dla kuponów gdzie pierwotna lub aktualnie oferowana wypłata przekracza kwotę 2280 zł cashout jest niedostępny.
prosze zwrocic uwage na ostatnie zdanie babki z czatu, dodam że chciałem zamknąć kupon przy oferowanej wyplacie 1200 zl
babka na czacie:
Chodzi o potencjalną wygraną na pierwotnym kuponie. Zawierając taki zakład zobowiązał się Pan odprowadzić 10% podatek od wygranej przekraczającej 2280 zł, stąd umożliwienie Panu wypłaty tego kuponu z pominięciem podatku było niemożliwe. Dlatego też dla kuponów gdzie pierwotna lub aktualnie oferowana wypłata przekracza kwotę 2280 zł cashout jest niedostępny.
prosze zwrocic uwage na ostatnie zdanie babki z czatu, dodam że chciałem zamknąć kupon przy oferowanej wyplacie 1200 zl