Bardzo fajny buk, troche pogralem dzisiaj. Konto stale po 5min od rozmowy na czacie, oczywiscie po uzupelnieniu danych. Troche ogromna czcionka. Troche irytowalo przeskakiwanie miedzy zdarzeniami z poczatku( wszystko duze jakby to byla strona dla niedowidzacych), ale do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic. Szkoda ze nie ma czatu miedzy graczami. Minusem tez jest ze jak pusci sie kupon, trzeba miec otwarta druga zakladke, zeby miec podglad na kupony ( moje konto--> kupony), tam wyswietla sie cash. Nie widac kuponu po prawej, na tej samej stronie jak u innych bukow. Wiadomo, strona nowa, moze beda wprowadzac zmiany. Cashout rewelacja, brakowalo mi tego u polskich bukow, u innych pojawia sie dopiero jak kurs spada bo druzyna wygrywa. Tutaj juz od startu mozna wyjac casha, jak typ przegrywa mozna ratowac czesc stawki ( u innych polskich bukow, w takiej sytuacji, jesli typ nie zacznie wygrywac, 100% przepada, a tutaj jest opcja ratunku. Dla mnie osobiscie to jest rewelacja i rewolucja, jesli chodzi o polskich bukow. W koncu jak nie idzie to lepiej stracic np 100 niz 200zl. Kazdy kupon akceptuje po sekundzie, przynajmniej jak narazie, dla mnie to tez +. Calkiem niezle kursy, kupon jaki dzisiaj stworzylem mial wyzszy wskaznik, niz na reszcie polskich bukow.