a wrzucę tutaj moje typy na weekend:
SKA - Czerepowiec
SKA 10/15 spotkań skończyło z max 1 bramką w plecy, u siebie 4/7.
więcej strzelali tylko Torpedo i Ufa (na początku sezonu gdy jeszcze tryby nie funkcjonowały, 2x silny Jokerit i raz Omsk.
Czerepowiec under 1.5 2-0
1.64
CSKA - Władywostok
CSKA zdecydowanie jest underową drużyną, strzelają i kontrolują spotkanie, Władywostok strzela, ale głównie na swojej tafli, na wyjeździe w 5 na 9 spotkań nie strzelili więcej niż 1.
Przy takiej defensywie i wyrachowanym hokeju.
Władywostok under 1.5 1-1
1.53
Niżniekamsk - Jokerit
Jokery grają świetnie w tym sezonie, są w znakomitej formie i myślę, że i w tym spotkaniu postawią się gospodarzom.
Jokerit na 5 spotkań na wyjeździe 3 zwycięstwa 60' i 2x porażka po dogrywce.
Jokerit lub X
1.47
Washington Capitals - Toronto Maple Leafs
Toronto 4/5 overów, Caps 4/4 overy, wpadka ostatniej nocy Caps i porażka 0-6, teraz to się nie powtórzy, poza tym obie ekipy wykręcają kosmiczne overy, wiec taki na luzie.
over 5.5
1.67
Chicago Blackhawks - St. Louis Blues
Hawks 4 spotkania, 4 dogrywki, 4 overy, Blues 3/3 na overach -> będzie strzelanina.
over 5.5
1.85
Onico Warszawa - Cuprum Lubin
Warszawa mocna, fajny zbilansowany skład, Lubin bardzo osłabiony w tym sezonie.
Onico -1.5 seta 3-0
1.51
Warta Zawiercie - Asseco Resovia Rzeszów
Ok, skład mają niezły na ten sezon, ale Reska prezentuje się personalnie bardzo dobrze, nawet jak nie zagrają w najmocniejszym składzie to myślę, że max w 4 zamkną mecz.
Resovia -1.5 seta
1.43
Będzin - Kędzierzyn Koźle
Będzin personalnie słabiutko, nawet jak Zaksa nie zagra w pełnym to powinni zamknąć to w 3 setach.
ZAKSA 3-0
1.75
Szczecin - Gdańsk
Szczecin personalnie kosmos w tym roku, ciekawe jak zagrają w tym sezonie Ci doświadczeni gracze, Gdańsk z problemami, liczę na mocne otwarcie sezonu.
Szczecin 3-0
1.75
Katowice - Olsztyn
Typ od zibiego16, ja bez przekonania, ale ufam
Katowice 1.70 (poczytałem na różnych forach i odradzam ten typ ...), oby ten typ nie zawalił. Zagrałem już w AKO, więc zostawiam
Kupony po 3j:
1)
Czerepowiec under 1.5
Władek under 1.5
Warszawa - 1.5
2)
NHL overy
3)
Jokerit lub X
ZAKSA 3-0
4)
Szczecin 3-0