topbetsss
Użytkownik
Czas zakończyć miesiąc mam nadzieję, że ten dzień wyjdzie na i zarobimy trochę w tym miesiącu.
# 25 Siatkówka ME
Niemcy -1.5 seta - Czechy
Rosja - 1.5 seta - Słowenia
AKO: 2.28
Bukmacher: STS
Stawka: 400 zł
EWG: 802 zł
402 zł
Dla mnie pewne zwycięstwa faworytów. Rosja już raz ograła Słoweńców 3-0, dzisiaj powinni również gładko wygrać. Czesi sprawili niespodziankę, ale to co robili Franzuci na tym turnieju, to nawet nie ma co komentować. Niemcy idą po swoje w tym meczu.
#26 Siatkówka ME
Serbia - Bułgaria
Włochy - Belgia
AKO: 2.13
EWG: 750 zł
Tutaj nie będę się bawił w handicapy, tylko pójdę klasycznie w zwycięstwa. Włosi zaimponowali z Turcją - 2 świetne sety, a potem niesamowita końcówka z 24-21 wygrali seta i mecz 3-0. Świetna końcówka Vetorriego na zagrywce, ale generalnie poza przestojem do połowy 3 seta, grali naprawdę świetnie. Belgia zrobiła kosmiczny postęp, myślę, że powalczą dzisiaj, ale ogranie Włochów powinno zrobić różnicę.
Bułgaria zagrała świetnie po przegranym pierwszym secie, ale na Serbom to będzie za mało. Luburic gra świetnie, nie mówiąc o potędze środkowych. Sam Sokolov meczu dzisiaj raczej nie wygra,.
#27 Piłka nożna
Francja/X - Holandia
Portugalia - Wyspy Owcze - 2 drużyna nie strzeli ????
Szwajcaria - Andora - 2 drużyna nie strzeli
Belgia - Gibraltar - 2 drużyna nie strzeli
AKO: 1.98
Bukmacher: Fortuna
EWG: 698 zł
Grace podał te typy na brak goli tych słabych drużyn i w pełni się z tym zgadzam. Francja nie powinna dzisiaj tego spotkania przegrać, więc dorzucam ich do ako.
Tenis podam później, ale idę w kierunku Berdycha, Monfilsa i Dimitrova i tyle.
# 25 Siatkówka ME
Niemcy -1.5 seta - Czechy
Rosja - 1.5 seta - Słowenia
AKO: 2.28
EWG: 802 zł
402 zł
Dla mnie pewne zwycięstwa faworytów. Rosja już raz ograła Słoweńców 3-0, dzisiaj powinni również gładko wygrać. Czesi sprawili niespodziankę, ale to co robili Franzuci na tym turnieju, to nawet nie ma co komentować. Niemcy idą po swoje w tym meczu.
#26 Siatkówka ME
Serbia - Bułgaria
Włochy - Belgia
AKO: 2.13
EWG: 750 zł
Tutaj nie będę się bawił w handicapy, tylko pójdę klasycznie w zwycięstwa. Włosi zaimponowali z Turcją - 2 świetne sety, a potem niesamowita końcówka z 24-21 wygrali seta i mecz 3-0. Świetna końcówka Vetorriego na zagrywce, ale generalnie poza przestojem do połowy 3 seta, grali naprawdę świetnie. Belgia zrobiła kosmiczny postęp, myślę, że powalczą dzisiaj, ale ogranie Włochów powinno zrobić różnicę.
Bułgaria zagrała świetnie po przegranym pierwszym secie, ale na Serbom to będzie za mało. Luburic gra świetnie, nie mówiąc o potędze środkowych. Sam Sokolov meczu dzisiaj raczej nie wygra,.
#27 Piłka nożna
Francja/X - Holandia
Portugalia - Wyspy Owcze - 2 drużyna nie strzeli ????
Szwajcaria - Andora - 2 drużyna nie strzeli
Belgia - Gibraltar - 2 drużyna nie strzeli
AKO: 1.98
Bukmacher: Fortuna
EWG: 698 zł
Grace podał te typy na brak goli tych słabych drużyn i w pełni się z tym zgadzam. Francja nie powinna dzisiaj tego spotkania przegrać, więc dorzucam ich do ako.
Tenis podam później, ale idę w kierunku Berdycha, Monfilsa i Dimitrova i tyle.