Siema wszystkim, w tym temacie będę podawał swoje typy na mecze NBA. Nie zabraniam komentarzy, ale prosił bym żeby wypowiedzi były precyzyjne i wnosiły coś ciekawego. Po więcej info zapraszam w wiadomości prywatnej. Bukmacherem jest głównie Bet365 i nie przewiduje zmian. System brak głównie wiedza która wiąże się z oglądaniem tej ligi o 13 lat i w ogóle miłością do tego sportu i ligi. Jeżeli będzie miał jakieś propozycje co do systemu to w PW. Jedyna zasada to stawka pojedyncza nie przekracza 20% mojego budżetu.
Budżet początkowy 250j.
Krótki opis - od początku czekałem na informacje czy zagra Lebron, gdy taka informacja się pojawiła kurs spadł z 1.63 do 1.40. Kawaleria jest na tripie na Florydę, wczoraj wygrali z Orlando. Dzisiaj się zmierzą z zeszłorocznymi finalistami i byłą drużyną LBJ. Dotychczas wygrali raz i przegrali raz, ale to było z Bosh'em.
Można jeszcze się przyjrzeć spotkaniu OKC vs Dallas, po informacji że Ibaka wypada z gry i będzie musiał poddać się operacji kolana kurs chyba nie spadł ale i tak to ciekawa propozycja od Bet365 skoro kurs na tą chwile wynosi 1.4. Wątpię by Westbrook pociągnął do zwycięstwa OKC ale zapewne wykręci niezłe staty.
Budżet początkowy 250j.
Mój typ na dzisiaj 16.03.2015:
CLE Cavaliers - MIA Heat @1.4
stawka: 50j
CLE Cavaliers - MIA Heat @1.4
stawka: 50j
Krótki opis - od początku czekałem na informacje czy zagra Lebron, gdy taka informacja się pojawiła kurs spadł z 1.63 do 1.40. Kawaleria jest na tripie na Florydę, wczoraj wygrali z Orlando. Dzisiaj się zmierzą z zeszłorocznymi finalistami i byłą drużyną LBJ. Dotychczas wygrali raz i przegrali raz, ale to było z Bosh'em.
Można jeszcze się przyjrzeć spotkaniu OKC vs Dallas, po informacji że Ibaka wypada z gry i będzie musiał poddać się operacji kolana kurs chyba nie spadł ale i tak to ciekawa propozycja od Bet365 skoro kurs na tą chwile wynosi 1.4. Wątpię by Westbrook pociągnął do zwycięstwa OKC ale zapewne wykręci niezłe staty.