>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tomundo i NBA.

T 0

tomundo

Użytkownik
Siema wszystkim, w tym temacie będę podawał swoje typy na mecze NBA. Nie zabraniam komentarzy, ale prosił bym żeby wypowiedzi były precyzyjne i wnosiły coś ciekawego. Po więcej info zapraszam w wiadomości prywatnej. Bukmacherem jest głównie Bet365 i nie przewiduje zmian. System brak głównie wiedza która wiąże się z oglądaniem tej ligi o 13 lat i w ogóle miłością do tego sportu i ligi. Jeżeli będzie miał jakieś propozycje co do systemu to w PW. Jedyna zasada to stawka pojedyncza nie przekracza 20% mojego budżetu.
Budżet początkowy 250j.

Mój typ na dzisiaj 16.03.2015:
CLE Cavaliers - MIA Heat @1.4
stawka: ⛔ 50j​

Krótki opis - od początku czekałem na informacje czy zagra Lebron, gdy taka informacja się pojawiła kurs spadł z 1.63 do 1.40. Kawaleria jest na tripie na Florydę, wczoraj wygrali z Orlando. Dzisiaj się zmierzą z zeszłorocznymi finalistami i byłą drużyną LBJ. Dotychczas wygrali raz i przegrali raz, ale to było z Bosh&#39;em.

Można jeszcze się przyjrzeć spotkaniu OKC vs Dallas, po informacji że Ibaka wypada z gry i będzie musiał poddać się operacji kolana kurs chyba nie spadł ale i tak to ciekawa propozycja od Bet365 skoro kurs na tą chwile wynosi 1.4. Wątpię by Westbrook pociągnął do zwycięstwa OKC ale zapewne wykręci niezłe staty.

T 0

tomundo

Użytkownik
Kupon nr 2:
17.03.2015
MEM Grizzlies vs DET Pistons @1.5
stawka: ⛔40j​

Memphis w ostatnich 4 meczach zaliczyli serię P-P-W-W, są w trakcie budowania serii zwycięstw. Pistons są w strasznym dołku i nie wiem ile to już meczy przegrali. Jedyna na sprawa na nie korzyść Grizzlies to b2b.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

By sprawdzić ogólnie swoje typy spróbuje wytypować zwycięzców w pozostałych meczach. Ale ogólnie nie będą się liczyły do typów bukmacherskich, chociaż będę podliczał rezultaty.

SAS at NY⛔ SZOK
MIL at NO✅
ORL at HOU✅
CHA at LAC✅

T 0

tomundo

Użytkownik
Kupon nr 3:
18.03.2015
WAS Wizards vs UTA Jazz @ 2.45
stawka: 30j
wygrana:✅ 73.5​

Wierze w Wizards, do składu wrócił Nene. Nie rozumiem do końca czemu jest taki wysoki kurs na wygraną Wiz. Utah zalicza serie wygranych tak samo jak Wizards. W pierwszym spotkaniu w Waszyngtonie wygrali gospodarze.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BKN at CLE✅
DET at PHI⛔
MIN at TOR✅
POR at MIA✅
BOS at OKC✅
IND at CHI✅
ORL at DAL✅
SA at MIL✅
LAC at SAC✅
ATL at GS✅

T 0

tomundo

Użytkownik
Kupon nr 4:
19.03.2015
UTA Jazz vs LA Lakers @ 1.54
DEN Nuggets vs HOU Rockets@ 1.35

AKO @ 2.09
stawka: ✅45j​
wygrana: 94.05

Lakers byli słabi nawet z Kobe i z Young&#39;iem. Dzisiaj w nocy żaden z nich nie zagra. Jedyna rzecz będąca przeciw Utah to b2b, ale wczoraj w nocy jak równy z równym grali z Wiz i przegrali różnica 4 pkt, są głodni zwycięstw. Drugie starcie to raczej pewna wygrana Rakiet. Będzie to ostanie starcie tych drużyn w tym sezonie dotychczas wszystkie wygrały Rakiety. Chociaż wtedy trenerem był Brian Shaw, teraz z nowym Trenerem mają bilans 6-3. Kolejnym plusem dla Houston jest to że grają u siebie.

---------------------

MIN at NYK⛔
NO at PHX⛔

T 0

tomundo

Użytkownik
Kupon nr 4:
20.03.2015
POR Trail Blazers vs ORL Magic @ 1.28
IND Pacers vs CLE Cavaliers @ 1.2
BOS Celtics vs SA Spurs @1.22
AKO ⛔ @1.87
stawka: 40j

Kupon nr 5:
21.03.2015
James Harden powyżej 27.5 ⛔ @1.66
stawka: 30j​

Kupony które zagrałem w weekend, ale niestety nic nie weszło. I przypominają mi się moje błędy z przeszłości gdzie w dni robocze miałem dobre wyniki i szedłem na plus, a w weekendy często traciłem prawie większość wygranych

T 0

tomundo

Użytkownik
Kupon nr 6:
22.03.2015
DAL Mavericks vs PHX Suns @ 1.55 &lt;-- Czas: 20:35
WAS Wizards vs SAC Kings @1.6 &lt;-- Czas: 20:35
AKO @2.49 - Jeżeli przed meczem okaże się że Cousins zagra rezygnuje z typu i zostawiam tylko DAL vs PHX.
stawka: ⛔ 72j​

Sacramento bez swojego lidera jakim jest Cousins nie są zbyt groźną drużyną. Liczę że Wizards będą chcieli jeszcze poprawić swoją pozycje w tabeli prze PO więc nie odpuszczą tego meczu. Jednak że Kings nie zagrają już w PO ale fakt że nie mają już nic do stracenia powoduj że są zagrożeniem dla każdej drużyny, a zwłaszcza że wschodu.
Dallas w tym sezonie jeszcze nie wygrali z Suns, jednak że Ci drudzy przeszli dużą przebudowę przed zamknięciem okienka transferowego. Stracili między innymi Dragica. Od Dallas dostali Brandon&#39;a Wright&#39;a. Myślę że przez to że Suns grają b2b przeważy na korzyść Mavericks.

------------------------

CLE at MIL✅
MIA at OKC⛔
SA at ATL⛔
NO at LAC✅
NY at TOR✅
DEN at ORL✅
DET at BOS✅
CHA at MIN⛔
PHI at LAL✅

T 0

tomundo

Użytkownik
Kupon nr 8:
23.03.2015
HOU Rockets vs IND Pacers @1.86
stawka: 0j​

Jeżeli ktoś czytał wcześniej i widział inną stawkę to dobrze widział, tylko niestety moja nierozgarnięta osoba nie postawiła tego zakładu.

Czarna seria w moim wykonaniu. Dzisiaj według mnie valuebet. Houston w tym sezonie już raz wygrali z IND. Nawet bez Howarda dadzą radę bo od ostatnich PO Hibbert nie jest tym samym graczem, a na przeciw niego stanie Motiejunas który zaliczył epizod w Asseco Prokom Gdynia. Obie drużyny ostatnio przegrały Pacers z Nets, a Rockets z Suns. Dzisiaj też ktoś przegra.

-----------
BOS at BKN✅
MEM at NY✅
CHA at CHI✅
MIN at UTA⛔
WAS at GS✅
---------------------
Statystyki: 2/7
Yeld: -45%

T 0

tomundo

Użytkownik
Kupon nr 9:
24.03.2015
TOR Raptors vs DET Pistons @1.71​
stawka:⛔ 50j

-----------------
MIA at MIL⛔
LAL at OKC✅
SAS at DAL⛔
PHI at SAC✅
GS at POR⛔

T 0

tomundo

Użytkownik
Kupon nr 10:
25.03.2015
POR Trail Blazers vs UTA Jazz @ 2.65
stawka: all in = 150j​

Ten mecz zdecyduje czy będę obstawiał dalej. Po dwóch ostatnich wtopach zniechęciłem się do typowania. Dzisiaj duży kurs i chyba za duży jak na na dzisiejszego rywala drużyny z Oregon. Chociaż nie dziwie się skoro w pierwszym pojedynku tych drużyn Blazers wygrali rzutem na taśmę, a w drugim przegrali i to +10 pkt. Nie wiadomo co z Kamanem, Aldridge i Batumem. Są doubtfull więc jest szansa że zagrają zapewne wszystkiego dowiemy się przed meczem. Ekipa z Portland gra b2b i zeszłej nocy dostali łomot od GSW i w internecie zrobiło się głośno po aferze z Lillardem i fanem który chciał sprzedać jego buty z autografem. Mam nadzieję że zrobi wszystko by zamknąć usta krytykom.
---------
ATL at ORL
BKN at CHA
CHI at TOR
IND at WAS
LAC at NY
MIA at BOS
CLE at MEM
HOU at NO
LAL at MIN
PHI at DEN
OKC at SAS
SAC at PHX

T 0

tomundo

Użytkownik
POR Trail Blazers vs UTA Jazz @ 2.65✅ wygrana: 397,5
ATL at ORL✅
BKN at CHA✅
CHI at TOR⛔
IND at WAS⛔
LAC at NY✅
MIA at BOS✅
CLE at MEM✅
HOU at NO⛔
LAL at MIN⛔
PHI at DEN⛔
OKC at SAS✅
SAC at PHX⛔
Podsumowanie:
3/9
Yeld: 11%
Typy pod kreską: 31/47 65,9%
Od dzisiaj będę podawała typy spoza NBA oczywiście, by się rozgrzać przed nadchodzącym sezonem. Jakoś w połowie września wrzucę swój opis tego co się stało w sezonie ogórkowym i moje prognozy na nadchodzący sezon.
Mój typ na dzisiaj:
Iran U19 vs Polska U19 @1.4 ✅
stawka: 25j
wygrana 35j​
Zapewne jeszcze coś dzisiaj wrzucę.

T 0

tomundo

Użytkownik
Dzisiaj AKO na overy w BPL:
West Brom vs Chealse O 1,5 @1,35✅
Everton vs Man City O 2,5 @1,65⛔
Watford vs Southampton O 1,5 @1,35⛔
Ako: 3,01
Stawka: 80j ⛔

T 0

tomundo

Użytkownik
Macabi Tel Aviv vs Basel O 1,5 @1,25✅
Monako vs Valencia O 1,5 @1,33✅
Malmo vs Celtic O 8 rożnych @1,4✅
Ako: 2,33
stawka: 20j
wygrana: 46,6 ✅

T 0

tomundo

Użytkownik
Nie zdążyłem z tym meczem Francja vs Niemcy trochę. Ale szybka analiza. Niemcy ostatnio pokonali naszych. Z tego co wiem gra Nowitzki i Schroeder. Czyli dwóch zawodników z NBA. Z tego co przed chwilą znalazłem to Francuzi na Eurobasket pojadą w prawie najmocniejszym składzie. Czyli: Diaw, Parker, Gobert, De Colo, Fournier, Pietrus i inni których nie kojarzę. Jeżeli teraz też grają tym składem to Niemcy mają problem. Niestety kupon już poszedł więc to też tu się znajdzie. Ale miejmy nadzieję że Niemcy powalczą i nawiążą rywalizacje.

Kolejne Typy:
Grecja vs Turcja 2 @3,75
stawka: 2j
Dla mnie Turcja jest lepszą ekipą niż Grecja. Może to dlatego że nigdy nie widziałem ich w akcji. Obie ekipy grają b2b. Więc liczę na Turcję która wczoraj pokonała Litwinów.

Włochy vs Gruzja 2 @5
stawka: 2j
Kolejny według mnie zawyżony typ.​

Gdy kończę pisać tego posta. To Francuzi dają w kość dla Niemców czyli można spisać już tamten mecz na straty.

T 0

tomundo

Użytkownik
Ruszyło NBA więc reaktywuje temat. Numeracja kuponów rusza od nowa.​
Portland Trail Blazers vs New Orleanw Pelicans
Typ:2 @2.25 Stawka: 5j ⛔
AKO:
LA Clippers vs SAC Kings 1 @1.44
CHA Hornets vs MIA Heat 2 @1.33
Ako:1.92 Stawka: 10j ✅ Zysk: 9,2j
Analiza:
Pelikany przegrały pierwszy mecz z mistrzami NBA. Był to blowout więc ego Anthony&#39;ego Davis&#39;a zostało podrażnione. A to że wszyscy dookoła twierdzą że jest przyszłością tej ligi, zapewne wywiera na nim dodatkową presje/motywację. W mojej opinii będzie chciał zniszczyć Portland, które jest zupełnie innym zespołem niż rok temu. Bez Aldridge, Batuma i Matthews&#39;a to nie jest ta sama drużyna.
Ako:
Miami gra u siebie. Chociaż w Pre-Season 2 razy przegrali z Hornets. To dzisiaj sobie z nimi poradzą. Ponieważ zaczęła się prawdziwa gra. To samo z Clippers plus u nich coraz głośniej się mówi o braku sukcesów i że jeśli w tym roku się nie uda dojść do finałów to będzie trzeba coś zmienić. Chociaż Sacramento to nie jest łatwy przeciwnik, to nie są tak zgrani jak ekipa z LA.
---------------
WAS @ ORL ✅
CHI @ BKN ✅
IND @ TOR ✅
PHI @ BOS ✅
UTA @ DET ⛔
CLE @ MEM ⛔
DEN @ HOU ⛔
NY @ MIL ⛔
SA @ OKC ✅
DAL @ PHX ✅
MIN @ LA ✅