wypłata na konto bankowe zazwyczaj następnego dnia dochodzi nie wiem jak moneybookers bo nigdy nie wypłacałem tą metodą.Zleciłem wypłatę 26.04.2013, 27.04.2013 jest zatwierdzona a kasy nie ma do tej pory na koncie. Ile przeważnie trwa wypłata u nich ? Konto mam zweryfikowane, wymagane dokumenty:0.
Jak jestes multikintowcem ktory wyludza bonusy to sie nie zdziw. Znani sa z takiego traktowania gosci ktorzy probuja ich wyrolowac heheNajbardziej żałosna firma, omijać z daleka. Zlimitowali mi konto po 3 zakładach na stawkach 450, 100 i 150zł. Mogę zagrać nawet na finał ligi mistrzów 1zł. Zostało mi jeszcze 800zł obrotu, pieniędzy nie mogę wypłacić i pewnie nie wypłacę, bo co mam zagrać 800 zakładów?
20 biegów liczy się do opcji ,,jeden na jednego" z handicapem po którejś stronie. Pozostałe pojedynki to wiadomo - finał, półfinał i dalej punktowo...więc o co Ci chodzi?Trochę śmieszny bukmacher. Tworzy regulamin dotyczący danych zakładów i sam go potem nie przestrzega. Chodzi mi tu o zakłady na GP na żużlu, opcja 1 na 1. Wyraźnie napisane jest, że liczą się tylko punkty z podstawowych 20 biegów, tymczasem mądrzy analitycy z Tobetu rozliczyli sobie to w oparciu o klasyfikację po finale.
Na maila odpowiedzieć nie raczą. Rozliczenia też nie zmieniają.
Przestrzegam przed tymi naciągaczami !
Jeśli dałeś singla to nie dziwię się, że policzyli zawody ogółem bo zasadnicza tylko jak grasz łącznie 8 pojedynków 1x1No nie wiem czego nie rozumiesz. Obstawiłem zakład "jeden na jednego", konkretnie Holder z Iversenem. O ile wiem, to Holder zdobył 13 punktów, a Iversen 11. Tymczasem Tobet rozliczył zwycięstwo Iversena.