A według mnie Tobet to słaby serwis bukmacherski. Dlaczego?
- szata graficzna conajwyżej średniej jakości (dla mnie nie jest to jednak najważniejsze bo co mi po ładnym wyglądzie strony jeśli całą kasę wtopię?)
- promocje raczej dla dobrych graczy bo początkujący łatwo mogą się na nich przejechać,
5PLN za darmo za rejestrację, 300% od 5PLN - to idealne bonusy dla początkujących
- bonusów od depozytów nie ma praktycznie wcale (ja ostatni taki bonus dostałem 1,5 roku temu 50% od wpłaty). Raz sam nie skorzystałem z takiego bonusu na święta Bożego Narodzenia, ale nie zmienia to faktu że powinny być znacznie częściej.
W ostatnich 6 miesiącach w ofercie Tobet było kilkanaście darmowych zakładów na różne dyscypliny.
- nie wiem też jak u innych użytkowników ale ja np. nigdy nie dostałem darmowych spinów w kasynie co w porównaniu z innymi bukmacherami (Sportingbet, Betsafe,
Unibet czy Betsson) jest delikatnie mówiąc żałosne.
Tobet to przede wszystkim bukmacher w 100% skierowany do polskich graczy, ale i darmowych spinów tu nie brakuje:
Co tydzień inny slot za darmo!
I nie zmienia tego faktu te darmowe spiny co środę (akcja o której ja dowiedziałem się przed ostatnim ich rozdaniem - nie można o tym mailowo informować?). Swoją drogą niezłe amatorstwo ze strony Tobetu, że pomimo końca tej promocji (ostatnie spiny były 13.04.2011) w dalszym ciągu szyld "wisi" na ich stronie. Czyżby nie było tam osoby, która by potrafiła usunąć nieaktualne promocje?
Kliknij proszę w link powyżej
Ponadto typy na niższe polskie ligi już powoli wprowadzają inni bukmacherzy (np. Betsafe), więc do niedawna atut Tobetu powoli znika.