>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tobet - opinie

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Panowie, robicie w tym temacie śmietnik.
Temat brzmi - opinie o Tobet, a Wy pytacie się o spiny i inne sprawy.
Proszę pisać w odpowiednich tematach lub założyć temat z pytaniem.
Chcecie wyrazić opinie - uczyń to w tym temacie.

D 0

dziubasek00

Użytkownik
Patrzcie na screena. Ruletka na Tobecie. Grałem za grosze ale nie zmienia to faktu, ze dziwna sprawa. Wylosowało czarne 6, a uznało 16 czerwone. Hehe ciekawy błąd softu i chyba daje troche do myślania na temat internetowych ruletek.
A i przy 6 bym wygrał, przy 16 przegrałem ;)

Uploaded with ImageShack.us

W 0

wkocot

Użytkownik
W obstawianie u buka bawię się razem z żoną, stworzyliśmy 2 osobne konta na Tobet.com. Dostaliśmy maile w jezyku angielskim z prośbą o skan dowodu, rachunku i transakcji z bankiem - wszystko wysłaliśmy. Niestety, nie doczytaliśmy regulaminu i obstawiliśmy kasę na ten sam mecz(oboje na tę samą drużyne) i nasze konto nie zostało odblokowane. Nie zdązylimy nawet wpłacić depozytu, oboje zagralismy za promocyjne 5zł więc trochę dziwi mnie moim zdaniem przesadna reakcja. Upomnienie było by w tym przypadku lepsze, chyba że Tobet wyniuchał wielki spisek w zakładzie za 5zł ???? ????
-Tak więc do minusów zaliczam brak zwykłej, ludzkiej oceny sytuacji.
-Z tego co zdążyłem zauważyć uboga oferta tenisa i chyba NBA.

Do plusów:
-bardzo szybki dział pomocy
-bogata oferta ligi polskiej

Edit:
Zwracam honor, konta zostały odblokowane

ted 12,8K

ted

Forum VIP
musisz sprawdzic ???? zalezy od kursu, bo oni mają ustaloną max wygraną na danym typie

btw jest ktoś ze Szczecina co się orientuje w okregowce ;p? na PW pisac

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Mi kiedyś kolega polecił założyć tam konto bo było 5 zł na start więc założyłem to konto. Zrobiłem z tych 5 zł około 40 i poszła blokada konta nie wiem dlaczego. Nigdy u żadnego buka nie miałem zablokowanego konta. Odradzam tą firmę.

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Moim zdaniem Tobet jest jedną z bardziej &quot;ludzkich&quot; firm bukmacherskich. Mają bardzo szybką i kumatą kadrę, która po kilkudziesięciu sekundach potrafi się dowiedzieć praktycznie wszystko o wszystkim związanym z kontem użytkownika. Polecam szczególnie opcję angielskojęzyczną, gdzie nawet o 2 w nocy wszystko spokojnie załatwią drogą mailową.
Ponadto bardzo dobra, stale powiększająca się oferta buka, uczciwy regulamin (np odnośnie kreczów w tenisie) i póki co brak jakichkolwiek problemów z wypłatami.
In minus obroty promocyjne - bywają ok, ale bywają też horrendalne ;)
Według mnie jeden z lepszych (polskich) buków na rynku.

akselek 552

akselek

Użytkownik
Co do oferty.
Wprowadziliśmy już ligę okręgową ze Szczecina. W najbliższy weekened będą ligi okręgowe z Katowic.
A czy planujecie wprowadzenie klas okręgowych z województwa lubelskiego ? Ze wskazaniem klas okęgowych Lublin i Zamość ?

tiko227 10

tiko227

Użytkownik
V Klasa obecnie Piłki Nożnej w ofercie ciekawa propozycja✅ Będą rozgrywki z Mazowsza jest 6 grup bodajże np.Warszawa Grupa I oraz II czy Ciechanów lub Płock

esek14 35

esek14

Użytkownik
Wprowadziliście ofertę na ligi okręgowe - fajnie. Czy nie boicie się jednak, że drużyny mogą kombinować? Przecież w takich ekipach grają amatorzy, zwykli ludzie, którzy pracują się, uczą, mają rodziny itd. A wiadomo jak jest w kraju z kasą, każdy chciałby sobie dorobić. Jestem ciekaw jaki jest limit na zdarzenia z okręgówki? Jak to rozwiązaliście?

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Najpierw oficjalnie:
Nadeszła nowa epoka w zakładach sportowych w Polsce! W ofercie Twojego ulubionego bukmachera znalazły się zakłady na piłkarskie ligi okręgowe! Od następnej kolejki pełna oferta! Stawiaj na swoich!
a teraz w odpowiedzi na pytania.
W przeciwieństwie do wiekszośći firm konkurencyjnych Tobet.com zatrudnia analityków, którzy potrafią sami ustalać kursy ( większość firm po prostu kopiuje kursy z ofert innych firm ).
Bierzemy pod uwagę ustawianie meczów, ale takie zdarzają się nawet na najwyższych szczeblach rozgrywek i to nie tylko w Polsce.
Oczywiście na początek limity nie są powalające, ale nikt nie powinien mieć problemów aby (na tzw. czystym koncie) zagrać na większość meczów 100-200PLN..

M 672

martinmix

Użytkownik
A według mnie Tobet to słaby serwis bukmacherski. Dlaczego?
- szata graficzna conajwyżej średniej jakości (dla mnie nie jest to jednak najważniejsze bo co mi po ładnym wyglądzie strony jeśli całą kasę wtopię?)
- promocje raczej dla dobrych graczy bo początkujący łatwo mogą się na nich przejechać,
- bonusów od depozytów nie ma praktycznie wcale (ja ostatni taki bonus dostałem 1,5 roku temu 50% od wpłaty). Raz sam nie skorzystałem z takiego bonusu na święta Bożego Narodzenia, ale nie zmienia to faktu że powinny być znacznie częściej.
- nie wiem też jak u innych użytkowników ale ja np. nigdy nie dostałem darmowych spinów w kasynie co w porównaniu z innymi bukmacherami (Sportingbet, Betsafe, Unibet czy Betsson) jest delikatnie mówiąc żałosne. I nie zmienia tego faktu te darmowe spiny co środę (akcja o której ja dowiedziałem się przed ostatnim ich rozdaniem - nie można o tym mailowo informować?). Swoją drogą niezłe amatorstwo ze strony Tobetu, że pomimo końca tej promocji (ostatnie spiny były 13.04.2011) w dalszym ciągu szyld &quot;wisi&quot; na ich stronie. Czyżby nie było tam osoby, która by potrafiła usunąć nieaktualne promocje?
Ponadto typy na niższe polskie ligi już powoli wprowadzają inni bukmacherzy (np. Betsafe), więc do niedawna atut Tobetu powoli znika.

R 0

rybka333

Użytkownik
Wygrałem u nich sporo pieniędzy i po tygodniu chcąc się zalogować na swoje konto wyskoczył mi komunikat konto zamknięte. Napisałem do suportu co jest przyczyną zamknięcia konta.
Uzyskałem bardzo szybką odpowiedź &quot;Zastrzegamy sobie prawo do zamknięcia istniejącego konta lub odmówienia założenia nowego bez podania przyczyny. &quot;
Nie polecam tego bukmachera !!!

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
A według mnie Tobet to słaby serwis bukmacherski. Dlaczego?
- szata graficzna conajwyżej średniej jakości (dla mnie nie jest to jednak najważniejsze bo co mi po ładnym wyglądzie strony jeśli całą kasę wtopię?)
- promocje raczej dla dobrych graczy bo początkujący łatwo mogą się na nich przejechać,

5PLN za darmo za rejestrację, 300% od 5PLN - to idealne bonusy dla początkujących

- bonusów od depozytów nie ma praktycznie wcale (ja ostatni taki bonus dostałem 1,5 roku temu 50% od wpłaty). Raz sam nie skorzystałem z takiego bonusu na święta Bożego Narodzenia, ale nie zmienia to faktu że powinny być znacznie częściej.

W ostatnich 6 miesiącach w ofercie Tobet było kilkanaście darmowych zakładów na różne dyscypliny.
- nie wiem też jak u innych użytkowników ale ja np. nigdy nie dostałem darmowych spinów w kasynie co w porównaniu z innymi bukmacherami (Sportingbet, Betsafe, Unibet czy Betsson) jest delikatnie mówiąc żałosne.

Tobet to przede wszystkim bukmacher w 100% skierowany do polskich graczy, ale i darmowych spinów tu nie brakuje:

Co tydzień inny slot za darmo!
I nie zmienia tego faktu te darmowe spiny co środę (akcja o której ja dowiedziałem się przed ostatnim ich rozdaniem - nie można o tym mailowo informować?). Swoją drogą niezłe amatorstwo ze strony Tobetu, że pomimo końca tej promocji (ostatnie spiny były 13.04.2011) w dalszym ciągu szyld &quot;wisi&quot; na ich stronie. Czyżby nie było tam osoby, która by potrafiła usunąć nieaktualne promocje?
Kliknij proszę w link powyżej

Ponadto typy na niższe polskie ligi już powoli wprowadzają inni bukmacherzy (np. Betsafe), więc do niedawna atut Tobetu powoli znika.
Od niedawna atutem Tobetu są ligi okręgowe.
Tobet w ofercie ma także jako jedyny bukmacher wszystkie ligi żużlowe w Polsce.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Od niedawna atutem Tobetu są ligi okręgowe.
Tobet w ofercie ma także jako jedyny bukmacher wszystkie ligi żużlowe w Polsce.
Po co komu ligi okręgowe ? Zamiast tego wprowadzić ciekawsze zakłady do istniejących typu handi 1,5 czy 0,75 albo coś w stylu gość wygra i strzeli min 2gole ...

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
gwiazda2010 jeśli chcesz jakiś specjalny zakład - wyślij na support, duże prawdopodobieństwo, że będzie on dodany.
Co do lig okręgowych - takie zakłady wymagają olbrzymiej pracy dla analityka, tego nie da się skopiować od innej firmy, a i ryzyko ustawienia meczu jest większe. Jednak taka jest filozofia firmy - dać graczom możliwość postawienia na drużynę za którą kibicuje, czy to w Ekstraklasie czy 4, 5 a teraz i 6-7 klasie rozgrywek.
rybka333 - wyślij na priv login

K 0

kostek05

Użytkownik
witam

mam drobny problem z logowaniem. nie moge sie zalogowac (gdy naciskam zaloguj nic sie nie dzieje) , a zaklady live widzialem ze chodza normalnie. Czy to problem z jakimis plikami typu ciastka? czy java ? dziekie za info

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Witam.
Pytanie do przedstawiciela Tobet.com
Czy byłaby możliwość dodania ligi regionalnej - Podkarpacki ZPN, ( klasa okręgowa - grupa Krosno )?

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom