>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tobet - opinie

oxygen3 20

oxygen3

Użytkownik
Popieram kolegów powyżej. Zleciłem wypłatę z Tobet 16 grudnia i także do dziś nie zweryfikowali moich dokumentów. W odpowiedzi na maila przeprosili i napisali, że konto zostanie zweryfikowane jak najszybciej minął tydzień i nic. Porażka!

Z 2

zukiero

Użytkownik
Moja weryfikacja trwa od 7 grudnia.
Znowu chcieli nowych danych, wyśmiałem ich jak mi napisali, zebym im pokazal operacje finansowe z 3 miesiecy z karty kredytowej. Banda złodziei, może jeszcze billingi z telefonu im wyśle?
Wysłałem kolejnego screena z konta bankowego kiedy wykonywalem do nich przelew. Znowu mnie olewają.

T 205

tomz

Użytkownik
Dziwne,ja wysłałem wszystkie dokumenty co chcieli i po 3-4 dniach konto zweryfikowane,kasa zleciłem o 16:00 a na koncie była rano nastepnego dnia.

A 861

amigo007

Użytkownik
Dziwne i dosyć niepokojące są wasze kłopoty z Tobet. Ja &quot;odpukać w niemalowane&quot; gram u nich od około 1,5 roku i nie miałem z nimi żadnych kłopotów. Nie siedzę w waszych kontach więc nie wiem, ale w wielu przypadkach zapewne tobet podejrzewa multikonta. Stąd pewnie tyle kłopotów.

Z 2

zukiero

Użytkownik
Mają prawo podejrzewać, ale nie zmienia to faktu, że są niekompetentni.
Już 4ty raz zapytali mnie czemu wysłałem pieniądze z innego konta. Tłumaczyłem im kilka razy, zarówno na polski jak i zagraniczny support, że dlatego, iż moja sesja bankowa trwa do 15:15 i pozniej nie moge wykonac zadnego przelewu. Nie miałem pojęcia, że tak nie można, zresztą jestem z nimi już kupę czasu to mogli się zreflektować, że wszystko jest legalnie i w porządku.
Poniosły mnie nerwy jak zażądali jeszcze raz tej samej odpowiedzi. Pani Martyna z supportu, głupia jak but, powiedziała, że zablokują mi konto jeśli jeszcze raz ich obrażę. Co myślicie o tym, że skleić każdego z moich maili (30-40) i co 15min im wysyłać ? Ponoć tyle mają czasu na odpowiedź. Przynajmniej wszystkie odpowiedzi na ich zapytania są w tych mailach więc nie powinni truć mi dupy.
Wysłałem tej babie 3 wypowiedzi zawarte w poprzednich mailach z odpowiedzią na to samo pytanie. Mam nadzieje, że dotrze do tej zakutej pały, że mam ich serdecznie dość a ich niekompetencja dobija mnie do szału.

Z 2

zukiero

Użytkownik
Hah dostałem odpowiedź, że przekazali moją wiadomość do działu bezpieczeństwa.
5ty, czy 6ty raz już to zrobili.
I znowu kilka dni bez ich odzewu. Jak przypomne im o mojej sprawie to napiszą, żebym znowu im opisał czemu wysłałem kasę nie ze swojego konta. A jak im wyjaśnię po raz kolejny to znów przekażą sprawę do działu bezpieczeństwa.
I tak w kółko.
Super bukmacher !

M 33

mariobross111

Użytkownik
Hah dostałem odpowiedź, że przekazali moją wiadomość do działu bezpieczeństwa.
5ty, czy 6ty raz już to zrobili.
I znowu kilka dni bez ich odzewu. Jak przypomne im o mojej sprawie to napiszą, żebym znowu im opisał czemu wysłałem kasę nie ze swojego konta. A jak im wyjaśnię po raz kolejny to znów przekażą sprawę do działu bezpieczeństwa.
I tak w kółko.
Super bukmacher !
Pisz e-maile do bólu.Albo się znudzi im ,albo Tobie......;)

M 0

mafia66

Użytkownik
Weryfikacja źródła płatności. Prosimy o przedstawienie kopii jednego z poniższych dokumentów:
- karta kredytowa zarejestrowana na Twoim koncie Tobet (awers i rewers
- wyciąg z konta karty kredytowej zarejestrowanej na koncie Tobet, wystawiony w ciągu ostatnich 3 miesięcy
- Zdjęcie wybranego sposobu płatności

Wpłaciłem przez moneybookers co mam im wysłać bo już mnie wku....
i co to kur... znaczy - Zdjęcie wybranego sposobu płatności?????

akselek 552

akselek

Użytkownik
Weryfikacja źródła płatności. Prosimy o przedstawienie kopii jednego z poniższych dokumentów:
- karta kredytowa zarejestrowana na Twoim koncie Tobet (awers i rewers
- wyciąg z konta karty kredytowej zarejestrowanej na koncie Tobet, wystawiony w ciągu ostatnich 3 miesięcy
- Zdjęcie wybranego sposobu płatności

Wpłaciłem przez moneybookers co mam im wysłać bo już mnie wku....
i co to kur... znaczy - Zdjęcie wybranego sposobu płatności?????
Screen ze swojego konta mb z historią dokonania wypłaty do nich.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Odrzucono moją prośbę o wypłatę. Mam czekać na przyjście jakiegoś e-maila z prośbą o weryfikacje czy odrazu skanować dokumenty i samemu im wysłać?

kasztan511 45

kasztan511

Użytkownik
u mnnie też już sobie ładnie lecą w kulki!!! pisałem na chacie z supportem, prosząc o weryfikację konta ( czekam już prawie 2 tygodnie :/ ) i odpisał, że w ciągu kilku godzin zostanie zweryfikowane i co ?? i NIC !!!!!!!!!!! do tej pory ciągle to samo, a dodam, żadnych multikont nie zakładałem, tylko na siebie, już powoli tracę cierpliwość do nich
!!!!!

kasztan511 45

kasztan511

Użytkownik
Napisałem dzisiaj do angielskiego supportu i weryfikacja od razu przebiegła pomyślnie, co nie zmienia faktu, że robią straszne problemy i się ociągają z weryfikacją, najlepiej pisać od razu do angielskiego supportu, pozdrawiam

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Panowie, ja wysłałem im screen mojego konta iPKO a Pani Martyna napisała mi, że chcą jeszcze jakiś screen Moneybookers. Co to w ogóle jest? :/
Prosimy o przesłanie nam jeszcze zrzutu z ekranu strony profilowej Pańskiego konta MoneyBookers oraz potwierdzenia ostatniej wpłaty P24 z konta bankowego na konto Tobet.
1. Nie mam żadnego MoneyBookers
2. Co to jest to P24 ?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
1. Nie mam żadnego Moneybookers 2. Co to jest to P24 ?
1.Napisz, że nie posiadasz...
2.Poważnie pytasz ? Przelewy 24... Chodzi im o to, żebyś przesłał im zrzut ekranu z konta bankowego z ostatnim depozytem do nich...
E; Miałem podobnie, wysłałem im zrzut przelewu do nich, nie zaakceptowali, wysłałem ponownie z wyjaśnieniem, że MB nie posiadam i nie wpłacałem do nich przez MB, a korzystałem z przelewu i zrzut jego przesyłam i zaakceptowali w kilka minut... Ktoś nieogarnięty zajął się Tobą. Pisz raz jeszcze z wyjaśnieniem sytuacji, to będzie ok.
Otóż zdziwiłbyś się
Zdziwiłbym się ? Przecież piszę, że miałem niemal identyczną sytuację i jak została rozwiązana, więc nie wiem dlaczego miałbym się zdziwić... Przecież nie masz obowiązku posiadania MB...

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 0

sonier91

Użytkownik
Witam,
Jeśli ktoś ma długotrwałe problemy z weryfikacją to proszę o login na priv.
Postaram się przyspieszyć formalności.
Czekam ponad 3 tygodnie na weryfikację konta i wypłatę środków. Spotykam się z totalną głupotą i ignorancją ze strony supportu. Wysłałem skany dowodu osobistego, prawa jazdy, karty kredytowej, screenshota konta bankowego powiązanego z kontem, screenshot potwierdzający wpłatę a debilny support każe mi wysłać skan konta na moneybookers którego nie mam! Dodatkowo założyłem tu konto żeby wysłać prywatną wiadomość do użytkownika tobet i nie mogę tego zrobić bo nie mam 10 postów! Istny cyrk.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Tobet jak zawsze na topie :razz:
Pytanie do Supportu Tobet.com
Będziecie oferowali na rundę wiosenną Klasę Okręgową Piła :?: Tylko nie pisz że było głosowanie na forumku i Piła miała za mało głosów bo Cię wyśmieję.
Pozdrawiam ;)

Do góry Bottom