akurat dużej liczby okręgówek nie ma. Niestety Tobet niektóre zdarzenia z tej klasy rozgrywkowej podaje w piątek wieczorem lub w sobotę rano.Dlaczego nie ma klasy okregowej warminsko-mazurskiej?
Skontaktuj się z LiveChat, bądź wyślij maila z problemem. Gwarantuje Ci, że bardzo szybko pomogą...Mieliście taka sytuację że Tobet nie zweryfikował wam kuponu 48h po ostatnim spotkaniu ?
Ja postawiłem 150zł na cztery mecze które odbywały się w środę zagrałem systemem...
Wygrałem minimalnie 100zł ale do dziś nie mam żadnej odpowiedzi co z tym kuponem jest napisane że "mecze w trakcie" a jak już pisałem ostatni zakończył się 48h temu ...
Witam,
Od przyszłego sezonu będzie pełna oferta na Okręgówki.
Tak tak, never ending story, pełna miała być już dwa tygodnie temu tak przynajmniej odpisywaliście mi na emaile. Więc nie wypisuj słów które nie będą miały pokrycia w rzeczywistości.
Pozdrawiam ????
Skad wiesz ze nie beda mialy pkkrycia? Potrafisz to teraz udowodnic? Czy rzucasz puste slogany?
Więc zapytam jeszcze raz będzie oferta na "okręgówkę okręg Piła", poprzedni sezon się skończył coś obiecaliście i teraz milczycie nawet na e-maila nie potraficie odpowiedzieć.Nie rzucam pustych sloganów, tylko stwierdzam fakty.
Jednak czekam z niecierpliwieniem na pojawienie się PEŁNEJ oferty na klasy okręgowe.
Podaj login na priv.Stanowczo odradzam tego buka ...
Robi ze wszystkim problemy .
Zrobiliśmy ankietę specjalnie na tym forum, bo to był największy odzew jeśli chodzi o okręgówki. Na Piłę było zaledwie 12 głosów...Więc zapytam jeszcze raz będzie oferta na "okręgówkę okręg Piła", poprzedni sezon się skończył coś obiecaliście i teraz milczycie nawet na e-maila nie potraficie odpowiedzieć.
Jak dotąd miałem dobre zdanie o tym buku, jednak robicie wszystko bym to zdanie zmienił.
Żenada nie polecam tego bukmachera. :-|
A jesteś pewien że tylko 12 osób by grało tą ligę gdyby była dostępna. Sporo moich znajomych założyło tylko po to konto u was by grać właśnie tą ligę. No ale jak tak traktujecie swoich klientów, jak odpowiadacie na czacie to nie ma co się dziwić.Zrobiliśmy ankietę specjalnie na tym forum, bo to był największy odzew jeśli chodzi o okręgówki. Na Piłę było zaledwie 12 głosów...
wczoraj rano pieniazki wyplacone, dzis o 12 na koncie, wiec zalezy od bankukurcze dawniej przelewy na konto bankowe do 24 h teraz troszke gorzej ale mam nadzieje ze kasa szybko dojdzie
Kontaktuj się z organizatorami tego konkursu bo pewnie było to na innym forum, może jeszcze listy zwycięzców nie wysłali do Tobetu.