równiez grałem ostatnimi czasy w tej firmie i trudno powiedziec czy na plus czy na minus.
zalety sa takie ze nie było zadnych problemów z wypłatą, była szybko i bez zadnych skanów. Kolejna dobra rzecz to bardzo szybkie rozliczanie zakładów. Jesli zdarzenie zawarlismy przed rozpoczeciem a było ono takze na
live to zdarzało sie ze rozliczali juz przed zakonczeniem jezeli juz na 100% typ wszedl (np over). Przejrzystość strony, logowanie tez raczej dobre.
Z minusów to najbardziej wkurzajace było to ze słaba oferta. Głównie chodzi mi o siatkówke. Daja raczej tylko oferte LŚ, WGP i jakies wieksze imprezy a np jacys juniorzy/ kadeci to juz tego nie bylo. Z kolei z tenisa bylo max 3-4 opcje na mecz kiedy u innych buków mozna spotkac wiecej mozliwosci.
Kursy w porównaniu do innych buków tez nie byly zbyt duze
Warto tez dodac ze czasem zdarzaly im sie jakies zwiechy i mozna bylo zarobic na ich bledach. Np zapominali sie ze spotkanie juz trwa i ciagle byly zaklady otwarte albo na
live zacinaly sie kursy i przez caly mecz nie zmieniały sie mimo zmiany wyniku.
Co do oferty
live to jest taka sobie, niby nie najgorsza ale napewno nie to co na b365 albo bwin. Dla mnie osobiscie to im mniejsza tym lepiej bo tylko to potem kusi i człowiek traci kase.