https://www.tobet.com/pol/home_page/faq.html#19Po dokonaniu obrotu raczej nie można wypłacić na MB bez uprzedniej wpłaty tymże sposobem????
nie narzekaj , lepsze 5 zł niż nic , jak dobrze to rozegrasz to ugrasz z tego dużo ;] , mi sie w tą nocke powiększyło do 27 pln ( tak tak , ale ze mnie chwalipięta , lol)Mogliby rozsądny bonus od depozytu zrobić a nie taka zabawa po 5 zł .. Nawet szkoda się logować .. :/
Buk dobry bo należy do jednej firmy do której należą Nordcibet, i Triobet, mają nawet tą samą szate graficzną.witam 5 złotych dają bez pisania jakichkolwiek maili ja tam osobiści wpłaciłem trochę kasy ale piątkę dali wcześniej przed wpłatą. myślę ze buk godny uwagi fajna oferta i całkiem przyjemny LC
rozwaliles mnie :-D:-D:-D:-D czyli nie masz 18 lat i nie mozesz grac u buka...wiecie moze czy bedzie problem z wypłata ? Bo pomylilem miesiac i dzien a rok jest dobry.Co zrobic?
PS: Pochwale się ???? z tych 5zł ugrałem dokładnie 477 zł ???? Pozdrawiam ????
wpłać swoją kasę pograj jeszcze trochę i zleć wypłatę, ja wpłaciłem swoją kasę zagrałem kilka kuponów i wypłaciłem niezłą kasę bez żadnych skanów,:spokodfhgfh:wiecie moze czy bedzie problem z wypłata ? Bo pomylilem miesiac i dzien a rok jest dobry.Co zrobic?
PS: Pochwale się ???? z tych 5zł ugrałem dokładnie 477 zł ???? Pozdrawiam ????
A ty mnie bardziej rozwaliłeś. Po pierwsze nie ma roku urodzenia do wybrania poniżej 18 lat.rozwaliles mnie :-D:-D:-D:-D czyli nie masz 18 lat i nie mozesz grac u buka...