Tak oczywiście, może Pan wykorzystać bonus w kasynie. Uprzejmie
informujemy, że w przypadku bonusu "To nie jest Prima Aprilis"
obowiązuje zasada 2.10.
Jak dokonać wypłaty z konta?
Aby dokonać wypłaty środków, zaloguj się do swojego konta Tobet i kliknij przycisk „Wypłata”. Wprowadź dane swojego konta bankowego i naciśnij przycisk „Rejestruj”. Wprowadź wybraną kwotę wypłaty i kliknij „Wypłata”, aby zatwierdzić przelew.
Przelewu można dokonać również na konto e-wallet, jak np. Moneybookers.
Wszystkie wypłaty są realizowane w postaci zwykłych przelewów bankowych.
Czy w Tobet przewidziana jest minimalna kwota wypłaty?
Minimalne kwoty przelewów na konta bankowe wynoszą: 30 PLN, 15 EUR, 60 EUR (do innych krajów), 60 USD.
Minimalne kwoty przelewów na konto Moneybookers wynoszą: 100 PLN, 30 USD lub 25 EUR.
nie narzekaj , lepsze 5 zł niż nic , jak dobrze to rozegrasz to ugrasz z tego dużo ;] , mi sie w tą nocke powiększyło do 27 pln ( tak tak , ale ze mnie chwalipięta , lol)
kolejne pytanie : jak to obracam ten bonus ako ma byc minimum 1,50 czy 1 zdarzenie 1,50?
witam 5 złotych dają bez pisania jakichkolwiek maili ja tam osobiści wpłaciłem trochę kasy ale piątkę dali wcześniej przed wpłatą. myślę ze buk godny uwagi fajna oferta i całkiem przyjemny LC
witam 5 złotych dają bez pisania jakichkolwiek maili ja tam osobiści wpłaciłem trochę kasy ale piątkę dali wcześniej przed wpłatą. myślę ze buk godny uwagi fajna oferta i całkiem przyjemny LC
wiecie moze czy bedzie problem z wypłata ? Bo pomylilem miesiac i dzien a rok jest dobry.Co zrobic?
PS: Pochwale się ???? z tych 5zł ugrałem dokładnie 477 zł ???? Pozdrawiam ????
czy macie w opcji wypłaty moneybookers? na czacie dowiedziałem się, że aby wypłacić na moneybookers trzeba najpierw wpłacić pieniądze aby się odblokowało
wpłać swoją kasę pograj jeszcze trochę i zleć wypłatę, ja wpłaciłem swoją kasę zagrałem kilka kuponów i wypłaciłem niezłą kasę bez żadnych skanów,:spokodfhgfh:
Dokładnie, polecam firmę.
Wczoraj mieli największy kurs na Panathinakos, wpłaciłem, po 2 min kupon był rozliczony, wypłata o 22:30, kasa na mb o 9:00 rano, polecam!