Typ nr 272
19.01.2019, sobota, godz. 16.15
Piłka nożna -
La Liga
Spotkanie: Real Madryt - Sevilla
Typ: Sevilla strzeli ponad 1,5 gola
Kurs: 2.63
Stawka: 25 zł
Bukmacher: Unibet
Spodziewam się tutaj totalnej katastrofy ze strony Realu. Ostatnie mecze z Realem Sociedad oraz z Betisem (zaledwie 26% posiadania piłki przez Real) były koszmarne. Zawodników Sevilli nie trzeba jakoś motywować, jeśli pokarzą swą najlepszą twarz z tego sezonu to z Realu może nie być co zbierać. W Realu nie ma trenera, nie ma atmosfery, nie ma formy a Ci, którzy mogli by coś wnieść są kontuzjowani. Jeśli w takiej drużynie najlepszym graczem w ostatnich meczach jest Vinicius to ja nie mam słów. To jest niewyobrażalne że można się tak stoczyć w ciągu kilku miesięcy. Nie wiem jaki Real będzie w ofensywie bo trochę tego potencjału zostało ale jakoś o defensywę jestem spokojny. Spokojny w tym sensie że na pewno będą popełniać masę błędów co taka drużyna jak Sevilla wykorzysta.
Wyniki: 2-0
Strata: 25 zł
Nie wiem co chciał osiągnąć Pablo Machin tak ustawiając swój zespół. Dużo słabsze drużyny przyjeżdżają w ostatnim czasie na Santiago Bernabeu i coś! grają. Rzekłbym że Sevilla to chyba najsłabiej grający przeciwnik w ostatnim czasie jaki pojawił się na stadionie w Madrycie.