Witam, też chcialbym dorzucić coś od siebie, bo po raz pierwszy z takimi "praktykami" się spotykam.
wpłaciłem poprzez
Skrill, około 150 euro, otrzymałem ok. 80 euro bonusa
ugrywałem konto, regularnie, co kilka dni stawiałem po kilka/kilkanaście betów, od kwoty 30 do 150 euro, po różnych kursach
po równo 30 dniach uzbierało się ponad 1000 euro na koncie
w międzyczasie zweryfikowałem swoje konto wysyłając skany dowodu, rachunek oraz "przeprowadziłem" weryfikację adresu Moneybookers.
cytat:
'Thank you for your inquiry.
You may verify your Moneybookers email address by (typing it and sending it in an email to us).' <hmm,haha><
lol>
rzeczywiście fest weryfikacja.. no ale..
obrót bonusowy wykonałem co najmniej dwukrotny, może nawet trzy, dokładnie nie liczyłem tego wszystkiego
No to 30 dnia od założenia poprosiłem grzecznie o wypłatę części wygranych, niecałą połowę dorobku:
przysłali potwierdzenie, ale dodali dopisek:
Please be informed that if you are requesting another payout the bonus amount of Euro 79.30 will be revoked, since the remaining balance in your account should be use for wagering purposes. Kindly note that bonuses are only intended for accounts that will be active with us for over a long period of time.
W porządku, rozumiem (chyba), że życzą sobie aby przed koleją wypłatą wykorzystać środki które zostały na koncie do gry, po groźbą odebrania bonusa. Tylko, dziwne, obrót solidnie zrobiony to bonus powinien być mój.
No i ten
long period time... to ile to jest w ich mniemaniu? tydzień, dwa, miesiąc czy 20 lat?
Wypłata doszła po kilku godzinach
Kolejnego dnia zagrałem kilka betów za całą kwotę na koncie, znowu trochę wygrałem i postanowiłem tym razem wypłacić większą część. Prowizję za drugą wypłatę w wysokości 15 USD uwzględniłem. Otrzymałem jednak notkę:
Please be informed that once you are making a withdrawal at this time the bonus of 79.30 EURO will be forfeited. Kindly note that bonuses are only intended for accounts that will be active with us for over a long period of time.
W takim razie, prowizja wzięta za wypłatę, obrót zajebisty zrobiony, ale z racji, że nie grałem long period time, zabrali mi bonusa. To tylko 80 euro, ale z jakiej racji? Szukałem w ich przepisach na ten temat, ale niczego nie znalazłem.
Zatem zgodziłem się na takie rozwiązanie, aby ich czasem nie wkurzyć, bo kilkaset euro to dla mnie sporo, zostawiłem sobie na koncie około 25-30 euro na dalszą zabawę.
Wypłacili, ale nie tyle co chciałem ale wraz z resztą, którą zostawiłem, wyczyścili mi konto do 0.
"sweat the game, not the payout"
Graj u nas długo a nie myśl nigdy o wypłacie! :]</
lol></hmm,haha>