>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

[TEST] Przedział goli | Multigole ⚽

Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
▶ Kolejny temat testowy dla systemu gry, który chciałbym sprawdzić. O co chodzi?

Zainteresowałem się ostatnio zakładami typu: "przedział goli" lub u innych bukmacherów nazywany "multigole". Głównie chodzi mi o jeden konkretny, a mianowicie: 2 lub 3 gole w meczu. Dlaczego akurat ten?

Przede wszystkim kurs na takie zdarzenie oscyluje w granicach 2,00. Jest to więc bardzo atrakcyjny mnożnik. Mój pomysł przewiduje granie kuponu z 3 takimi zdarzeniami z lig piłkarskich, które będą miały najwyższy współczynnik tej ilości goli z ostatniej kolejki.

---------------------------------------------------------------------
⚽ WSPÓŁCZYNNIK LIG (Ostatnia kolejka ligowa):

🇮🇹 Serie A ➡ 0,8
🇫🇷 Ligue 1 ➡ 0,7
🇩🇪 Bundesliga ➡ 0,55
🇵🇱 Ekstraklasa ➡ 0,44
🇬🇧 Premier League ➡ 0,3
🇪🇸 La Liga ➡ 0,2

(współczynnik wyliczany jest na podstawie spotkań z ostatniej kolejki, które kończyły się wynikiem "2 lub 3 gole". Na podstawie Ligue 1 w ostatniej kolejce aż 7 na 10 spotkań zakończyło się takim wynikiem).

Według schematu szukam do kuponu spotkań z Serie A, Ligue 1 oraz Bundesligi 🔥

Ostatnia edycja:
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
1️⃣ Kupon 1

⚽ Piłka nożna | Francja | Ligue 1
🇫🇷 Nantes - Marsylia ✅ 0:2
Multigole | 2 lub 3
2,01

⚽ Piłka nożna | Włochy | Serie A
🇮🇹 Torino - Udinese ❌ 1:0
Multigole| 2 lub 3
2,00

⚽ Piłka nożna | Niemcy | Bundesliga
🇩🇪 Stuttgart - Werder ✅ 0:2
Multigole | 2 lub 3
2,08

AKO: 8,36
Stawka: 100j

Fortuna

Najwyższy współczynnik w ostatniej kolejce miała włoska Serie A. Aż 8 spotkań z 10 kończyło się rezultatem jakiego potrzebujemy! Na najbliższą kolejkę wybrałem mecz Torino z Udine. Obie ekipy nie są jakoś mega skuteczne. Faworytem Torino i przewiduje, że u siebie są w stanie trafić co najmniej raz. Udine w mojej opinii moze dołożyć maksymalnie jednego gola.

Ligue 1 także wykazało się wysokim współczynnikiem w ostatniej kolejce. Wynik to 0,7. To znaczy, że naprawdę musiałbyś mieć pecha, żeby nie utrafić porządnego przez Nas wyniku. Na tapetę Marsylia z Nantes. Faworytem goście. Przewiduję, że powinni poradzić sobie w Nantes. Prognozuje wygraną Marsylczyków 2:0. Gospodarze że pewne będą się bronić i grać na remis, ja jednak liczę, że Olympique uda się przełamać ich obronę.

Jeśli chodzi o Bundesligę to najtrudniej było mi znaleźć odpowiedni mecz. Liga ta jest mocno overowa, pada dużo bramek. Ostatecznie zdecydowałem się na mecz Stuttgartu z Werderem, aczkolwiek nie mam takiego przekonania jak w dwóch pozostałych grach. Typując te rezultaty głównie opieram się o statystyki i swoją "czutkę". Zobaczymy czy się sprawdzi.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +315
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Podsumowanie:

Kupony:
0 ✅ 1 ❌ [0%]
Typy:
2 ✅ 1 ❌ [66%]
Zysk/Strata:
- 100 j.

🇫🇷 Ligue 1
1 ✅ 0 ❌ [100%]

🇩🇪 Bundesliga
1 ✅ 0 ❌ [100%]
🇮🇹 Serie A
0 ✅ 1 ❌ [0%]

Zabrakło jednego gola w meczu Torino - Udine do pełni szczęścia. Tak to czasem bywa. Było bardzo blisko, jednak na początku notujemy minus. Po rozegraniu wszystkich kolejek do końca startujemy z kolejnym etapem.

Otrzymane punkty reputacji: +80
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik

🇮🇹 Serie A ➡ 0,6
🇵🇱 Ekstraklasa ➡ 0,55
🇫🇷 Ligue 1 ➡ 0,5
🇬🇧 Premier League ➡ 0,4
🇪🇸 La Liga ➡ 0,4
🇩🇪 Bundesliga ➡ 0,33

Ostatnia kolejka to dość niskie współczynniki. Jednak 3 ligi załapały się do mojego minimum, czyli 0,5. Jest to Serie A, Ligue 1 oraz Ekstraklasa.
W przypadku, gdybym nie miał 3 lig z tym minimum to szukałabym jakiejś innej ligi.

Kupon 2️⃣

🇫🇷 Angers - Auxerre ✅ 1:1
Przedział goli | 2 lub 3
2,00

🇮🇹 Bologna - Monza ❌ 0:1
Przedział goli | 2 lub 3
2,00

⚽ Piłka nożna | Polska | Ekstraklasa
🇵🇱 Górnik Zabrze - Radomiak Radom ❌ 0:0
Przedział goli | 2 lub 3
2,00

AKO: 8,00 ❌
Stawka: 150j.

Superbet

Kolejny etap. Tym razem zwiększamy stawkę o 50j. ze względu na to, że poprzedni kupon zakończył się niepowodzeniem. Oprócz tego zmiana bukmachera na Superbet, ale to bez konkretnych powodów.
Co do wyborów to opieram się na statystykach i na swoim przeczuciu. Zobaczymy co się z tego urodzi.

Ostatnia edycja:
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Podsumowanie:

Kupony:
0 ✅ 2 ❌ [0%]
Typy:
3 ✅ 3 ❌ [50%]

Zysk/Strata:
- 250 j. ❌

🇫🇷 Ligue 1
2 ✅ 0 ❌ [100%]
🇩🇪 Bundesliga
1 ✅ 0 ❌ [100%]
🇵🇱 Ekstraklasa
0 ✅ 1 ❌ [0%]
🇮🇹 Serie A
0 ✅ 2 ❌ [0%]

No cóż... Na razie to nie hula tak jak myślałem. Drugi kupon w łeb i to dość znacząco. O ile Ligue 1 po raz kolejny nie zawiodła to już mecz Górnika z Radomiakiem daleko od pożądanego wyniku. Ekstraklasa znów pokazała swoje oblicze. W meczu Bologna z Monza jestem dość mocno zaskoczony rezultatem. Nie spodziewałem się, że gospodarze przegrają u siebie z Monza, a już tym bardziej, że przynajmniej nie zdobędą gola. Trudno. Nie poddajemy się. W tygodniu spróbuję z europejskimi pucharami.

Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Kupon 3️⃣

⚽ Piłka nożna | Liga Mistrzów
🇪🇺Club Brugge - Benfica ✅ 0:2
Przedział goli | 2 lub 3
2,05

⚽ Piłka nożna | Liga Europy
🇪🇺Juventus - Nantes ✅ 1:1
Przedział goli | 2 lub 3
2,05

⚽ Piłka nożna | Liga Konferencji
🇪🇺Braga - Fiorentina ❌ 0:4
Przedział goli | 2 lub 3
2,05

AKO: 8,61 ❌
Stawka: 200j.

Superbet

Dość wyjątkowo, ale spróbujemy z europejskimi pucharami. Jest to 3 kupon. Zakładam sobie, że jeżeli przy 10 kuponach nic nie wygram to przerywam projekt. Stawka znów idzie 50j do góry.

Edit: Fiorentina strzela gola na 4:0 w 91' meczu... 1,5k koło nosa. Niesamowitego mam pecha ostatnio... Ręce opadają i trochę podcięło mi skrzydła...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +80
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Podsumowanie:

Kupony:

0 ✅ 3❌ [0%]
Typy:
5 ✅ 4 ❌ [55%]

Zysk/Strata:
- 450 j.
❌

🇫🇷 Ligue 1
2 ✅ 0 ❌ [100%]
🇩🇪 Bundesliga
1 ✅ 0 ❌ [100%]
🇪🇺 Liga Mistrzów
1 ✅ 0 ❌ [100%]
🇪🇺 Liga Europy
1 ✅ 0 ❌ [100%]
🇪🇺 Liga Konferencji
0 ✅ 1 ❌ [0%]
🇵🇱 Ekstraklasa
0 ✅ 1 ❌ [0%]
🇮🇹 Serie A
0 ✅ 2 ❌ [0%]

Kilka słów ode mnie. Dzisiaj niesamowity pech. Fiorentina ładuje bramkę na 4:0 w 91' i tym samym 1,5k przechodzi koło nosa. Można się załamać. Trochę mi to podcięło skrzydła. Bilans -450j. Wracam na weekend z kolejną próbą.

Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik

🇬🇧 Premier League ➡ 0,8
🇫🇷 Ligue 1 ➡ 0,6
🇩🇪 Bundesliga ➡ 0,55

Współczynnik z ostatniej kolejki ligowej. Bardzo wysoki wskaźnik zanotowała Premier League, bo aż 0,8. Pierwszy raz będzie na moim kuponie. Ponadto niezawodna do tej pory Ligue 1 + Bundesliga.

Kupon 4️⃣

⚽ Piłka nożna | Anglia | Premier League
🇬🇧 Brentford - Crystal Palace ✅ 1:1
Przedział goli | 2 lub 3
2,00

⚽ Piłka nożna | Francja | Ligue 1 ❌ 3:1
🇫🇷 Lens - Nantes
Przedział goli | 2 lub 3
2,05

🇩🇪 Union Berlin - Schalke 04 ❌ 0:0
Przedział goli | 2 lub 3
2,05

AKO: 8,40 ❌
Stawka: 245j.

Superbet

Takie wybory na najbliższy weekend. Ciągle siedzi we mnie ta bramka Fiorentiny na 4:0 w 91', szczególnie widząc w jakich padła okolicznościach (dla ciekawych można sobie obejrzeć skrót na YT). Stawka znów idzie do góry. Tym razem o 45j. (miało być standardowo o 50j. jednak małe niedopatrzenie przy wpłacie i idzie kupon za 245j.) Kto wie, może to będzie ten kupon?

Edit: Chyba najgorszy mój kupon w tym eksperymencie. Brentford w 96' na 1:1. Bezbramkowy remis w Berlinie i 4 gole w Lens. Na przyszłość muszę unikać zespołów, które w tygodniu miały lub mają mecze europejskich pucharów. Oliwy do ognia dolewa fakt, że alternatywnie z Bundesligi rozważałem Bochum - Freiburg (0:2) a z Ligue 1 Strasbourg - Angers (2:1). To są właśnie te detale...

Ostatnia edycja:
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Podsumowanie:

Kupony:

0 ✅ 4❌ [0%]
Typy:
6✅ 6 ❌ [50%]

Zysk/Strata:
- 695 j.
❌

🇬🇧 Premier League
1 ✅ 0 ❌ [100%]
🇪🇺 Liga Mistrzów
1 ✅ 0 ❌ [100%]
🇪🇺 Liga Europy
1 ✅ 0 ❌ [100%]
🇫🇷 Ligue 1
2 ✅ 1 ❌ [66%]
🇩🇪 Bundesliga
1 ✅ 1❌ [50%]
🇪🇺 Liga Konferencji
0 ✅ 1 ❌ [0%]
🇵🇱 Ekstraklasa
0 ✅ 1 ❌ [0%]
🇮🇹 Serie A
0 ✅ 2 ❌ [0%]

Jak do tej pory idzie bardzo słabo. Choć trzeba przyznać, że mam sporo pecha. Bilans to -695j. W tygodniu zaatakujemy europejskie puchary z nadzieją, że w końcu się uda. Jeden trafiony kupon i będziemy na plus.

Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Podsumowanie:

Kupony:

0 ✅ 5❌ [0%]
Typy:
7✅ 8❌ [46%]

Zysk/Strata:
- 995 j. ❌

🇪🇺 Liga Europy
2 ✅ 0 ❌ [100%]
🇬🇧 Premier League
1 ✅ 0 ❌ [100%]
🇫🇷 Ligue 1
2 ✅ 1 ❌ [66%]
🇪🇺 Liga Mistrzów
1 ✅ 1 ❌ [50%]
🇩🇪 Bundesliga
1 ✅ 1❌ [50%]
🇪🇺 Liga Konferencji
0 ✅ 2❌ [0%]
🇵🇱 Ekstraklasa
0 ✅ 1 ❌ [0%]
🇮🇹 Serie A
0 ✅ 2 ❌ [0%]

Edit: Cóż można powiedzieć. Jest dramat. Szczerze mówiąc liczyłem, że szybciej uda mi się zanotować wygrana, ale niestety. To był mój 5-ty kupon i 5-ty przegrany. Następna kolejka to mecze ligowe na weekend. Zmieniam trochę taktykę i będę losował mecze. Skoro wybierane przeze mnie spotkania są nietrafione, to może akurat los mi dopisze.

Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik

🇮🇹 Serie A ➡ 0,6
🇬🇧 Premier League ➡ 0,5
🇫🇷 Ligue 1 ➡ 0,5

Współczynnik z ostatniej kolejki ligowej. Jak widać bez szaleństw. Na poziomie 50%. Wraca włoska Serie A, do tego Ligue 1, która praktycznie jest co tydzień + Premier League. Mówiłem, że będę losował spotkania, jednak znów pokusiłem się o własny wybór. Dodatkowo, żeby uniknąć dodatkowego podatku od wygranej rozbijam to na dwa kupony - 300j. + 50j.

Kupon 6️⃣

🇬🇧 West Ham - Nottingham Forest ❌ 4:0
Przedział goli | 2 lub 3
2,00

🇫🇷 Lorient - Auxerre ❌ 0:1
Przedział goli | 2 lub 3
2,05

🇮🇹 Verona - Fiorentina ✅ 0:3
Przedział goli | 2 lub 3
2,00

AKO: 8,20 ❌
Stawka: 300j + 50j.

Superbet

Ostatnia edycja:
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik

🇩🇪 Bundesliga ➡ 0,7
🇫🇷 Ligue 1 ➡ 0,7
🇮🇹 Serie A ➡ 0,5

Fajne współczynniki w ostatnich kolejkach ligowych zostały wykręcone, jednak nie udało mi się znowu nic trafić. Już 6 kuponów w łeb. Tak jak obiecałem, przy 10 nietrafionych kończę swoją przygodę z zakładami.

Kupon 7️⃣

🇩🇪 BVB - Lipsk ✅ 2:1
Przedział goli | 2 lub 3
2,15

🇫🇷 PSG - Nantes ❌ 4:2
Przedział goli | 2 lub 3
2,20

🇮🇹 Fiorentina - Milan ✅ 2:1
Przedział goli | 2 lub 3
2,00

AKO: 9,46 ❌
Stawka: 100j.

Superbet

Dobra, nowy miesiąc więc zaczynam stawkowanie od nowa, czyli 100j. Idzie mi to słabo, a nie chciałbym stracić na tym eksperymencie zbyt dużo siana. Ciekawostka jest taka, że mecze na tym kuponie wybierała Moja Żona. Stąd dość kontrowersyjne mecze PSG oraz dzisiejszy hit BVB - Lipsk, ale właściwie kto wie. Może na przekór się uda.

Ostatnia edycja:
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Podsumowanie:

Kupony:

0 ✅ 7❌ [0%]
Typy:
10✅ 11❌ [48%]

Zysk/Strata:
- 1445 j.
❌

🇪🇺 Liga Europy
2 ✅ 0 ❌ [100%]
🇩🇪 Bundesliga
2✅ 1❌ [66%]
🇬🇧 Premier League
1 ✅ 1 ❌ [50%]
🇮🇹 Serie A
2 ✅ 2 ❌ [50%]
🇪🇺 Liga Mistrzów
1 ✅ 1 ❌ [50%]
🇫🇷 Ligue 1
2 ✅ 3❌ [40%]
🇪🇺 Liga Konferencji
0 ✅ 2❌ [0%]
🇵🇱 Ekstraklasa
0 ✅ 1 ❌ [0%]

Kolejny kupon zakończony porażką. Tym razem żonie nie udało się trafić, choć zanotowała 2/3. Trochę żałuję, że przy wyborze spotkań z Ligue 1 nie zabroniłem jej wyboru meczu PSG, ale nie chciałem ingerować. No trudno. Strata rośnie. Zostały 3 kupony. Wracam z europejskim pucharami w tygodniu 👍

Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Kupon 8️⃣

⚽ Piłka nożna | Liga Mistrzów
🇪🇺 Tottenham - Milan ❌ 0:0
Przedział goli | 2 lub 3
2,05

⚽ Piłka nożna | Liga Europy
🇪🇺 Union Berlin - Royale Union SG ❌ 3:3
Przedział goli | 2 lub 3
2,00

⚽ Piłka nożna | Liga Konferencji
🇪🇺 AEK Larnacca - West Ham ✅ 0:2
Przedział goli | 2 lub 3
2,00

AKO: 8,20 ❌
Stawka: 150j.

Superbet

Twardo i uparcie jak obiecałem cały czas idę w ten system. Zostały mi 3 kupony (łącznie z tym). Jeśli nic nie uda się trafić to definitywnie kończę z bukmacherką. Typy w tym kuponie losowanie przez mojego 1,5 rocznego synka.

Ostatnia edycja:
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Kupon 9️⃣

🇬🇧 Crystal Palace - City
Przedział goli | 2 lub 3
2,05

⚽ Piłka nożna | Polska | Ekstraklasa
🇵🇱 Legia - Mielec
Przedział goli | 2 lub 3
2,05

🇮🇹 Juventus - Sampdoria
Przedział goli | 2 lub 3
2,05

AKO: 8,61
Stawka: 200j.
Superbet

Przedostatni kupon. Prawdopodobnie. Już teraz bez wyliczania współczynników. Po prostu przejrzałem główne ligi i wybrałem to co mi wpadło w oko. Czarna passa ciągle trwa. Kto wie, może to będzie ten weekend? 🤔

Do góry Bottom