Siara_89
Użytkownik
Kolejny temat testowy dla systemu gry, który chciałbym sprawdzić. O co chodzi?
Zainteresowałem się ostatnio zakładami typu: "przedział goli" lub u innych bukmacherów nazywany "multigole". Głównie chodzi mi o jeden konkretny, a mianowicie: 2 lub 3 gole w meczu. Dlaczego akurat ten?
Przede wszystkim kurs na takie zdarzenie oscyluje w granicach 2,00. Jest to więc bardzo atrakcyjny mnożnik. Mój pomysł przewiduje granie kuponu z 3 takimi zdarzeniami z lig piłkarskich, które będą miały najwyższy współczynnik tej ilości goli z ostatniej kolejki.
---------------------------------------------------------------------
WSPÓŁCZYNNIK LIG (Ostatnia kolejka ligowa):
Serie A 0,8
Ligue 1 0,7
Bundesliga 0,55
Ekstraklasa 0,44
Premier League 0,3
La Liga 0,2
(współczynnik wyliczany jest na podstawie spotkań z ostatniej kolejki, które kończyły się wynikiem "2 lub 3 gole". Na podstawie Ligue 1 w ostatniej kolejce aż 7 na 10 spotkań zakończyło się takim wynikiem).
Według schematu szukam do kuponu spotkań z Serie A, Ligue 1 oraz Bundesligi
Zainteresowałem się ostatnio zakładami typu: "przedział goli" lub u innych bukmacherów nazywany "multigole". Głównie chodzi mi o jeden konkretny, a mianowicie: 2 lub 3 gole w meczu. Dlaczego akurat ten?
Przede wszystkim kurs na takie zdarzenie oscyluje w granicach 2,00. Jest to więc bardzo atrakcyjny mnożnik. Mój pomysł przewiduje granie kuponu z 3 takimi zdarzeniami z lig piłkarskich, które będą miały najwyższy współczynnik tej ilości goli z ostatniej kolejki.
---------------------------------------------------------------------
WSPÓŁCZYNNIK LIG (Ostatnia kolejka ligowa):
Serie A 0,8
Ligue 1 0,7
Bundesliga 0,55
Ekstraklasa 0,44
Premier League 0,3
La Liga 0,2
(współczynnik wyliczany jest na podstawie spotkań z ostatniej kolejki, które kończyły się wynikiem "2 lub 3 gole". Na podstawie Ligue 1 w ostatniej kolejce aż 7 na 10 spotkań zakończyło się takim wynikiem).
Według schematu szukam do kuponu spotkań z Serie A, Ligue 1 oraz Bundesligi
Ostatnia edycja: