noname007x
Użytkownik
Kilka porad typerskich na Wimbledon 2016 -> http://tennis365.pl/wimbledon-kilka-porad-typerskich/#more-1435
Nie masz pojęcia chyba jak bardzo bukmacherzy nie są ogarnięci w danych dyscyplinach/ligach i jak często, gęsto dają promocyjne kursy."Jeżeli znajdziecie informacje, która teoretycznie powinna w 90% zaważyć na trafności typu, a kurs na dane zdarzenie jest podejrzanie "opłacalny", to możecie tą informację "wyrzucić do kosza", bo w rzeczywistości bukmacher wykorzysta ją przeciwko Wam"
Jakim bym nie był super typerem to slysząc informację że w drużynie siatkarskiej czy koszykarskiej trzem najlepszym zawodnikom urwało nogi, na pewno bym ładował przeciwko tej drużynie a nie na odwrót. Bo z tej informacji o absencjach rodzi się to słynne value"Najlepsi typerzy, którzy regularnie zarabiają na zakładach bukmacherskich sceptycznie podchodzą do wszelakich "super informacji". Największą uwagę skupiają na bukmacherze."
Oczywiście każdy może mieć własne zdanie na temat danego tematu, jednak rzucasz za mocne słowa, że piszę głupoty. Być może dla Ciebie są to głupoty, ale dla mnie ma to sens.Strasznie głupoty w tym ostatnim artykule. Sugerujesz, że jak mam informacje na temat konkretnego meczu, to jest ona trefna bo bukmacher ją wykorzysta przeciwko mnie. Przynajmniej tak to zrozumialem czytając słowa:
Nie masz pojęcia chyba jak bardzo bukmacherzy nie są ogarnięci w danych dyscyplinach/ligach i jak często, gęsto dają promocyjne kursy.
Jakim bym nie był super typerem to slysząc informację że w drużynie siatkarskiej czy koszykarskiej trzem najlepszym zawodnikom urwało nogi, na pewno bym ładował przeciwko tej drużynie a nie na odwrót. Bo z tej informacji o absencjach rodzi się to słynne value