>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Tennis Masters Cup (Shanghai)

Status
Zamknięty.
R 0

robak1984

Użytkownik
Andy Roddick (USA) - David Nalbandian (ARG) --&gt; 1 /@ 1,46 (bwin)

Pojedynek zawodników, którzy przegrali dzisiaj praktycznie wygrane mecze. Roddick był bliski sprawienia dużej sensacji w meczu z Rogerem Federem, jednak nie wytrzymał presji. Miał 2 piłki meczowe i nie zdołał tej szansy wykorzystać. Nalbandian natomiast nie potrafił wygrać z Ljublicicem, pomimo dużej przewagi w 2 secie. Nalbandian praktycznie stracił szansę na awans i ten mecz będzie zapewne jego ostatnim pojedynkiem w tym roku. Roddick dysponuje bardzo dobrym serwisem, co na tej nawierzchni jest sporym atutem. M.in. dzięki asom Ljuba wygrał dzisiaj z Argentyńczykiem. Należy do tego dodać, że David popełnia dużo niewymuszonych błędów. Roddick jest w chwili obecnej napewno w dużo lepszej formie niż Nalbandian. W dotychczasowej karierze obaj spotykali się 4 razy - bilans 3-1 dla Amerykanina. Warto odnotować, że wszystkie zwycięstwa Andy odniósł na hardzie.

F.Santoro/N.Zimonjic - M.Fyrstenberg/M.Matkowski --&gt; 2 /@ 2,31 (betgun)

Będzie to drugie spotkanie naszej pary na turnieju w Szanghaju. W pierwszyn spotkaniu ulegli parze Bjorkman/Minryi 3-6, 4-6. Ich dzisiejsi rywale również przegrali swój pierwszy mecz z Knowles/Nestor 3-6, 2-6. To spotkanie będzie chyba jedyną okazją, żeby odnieść jakieś zwycięstwo w tym turnieju. Nie wydaje mi się, żeby Polacy pokonali w trzecim meczu Knowles/Nestor, a Santoro/Zimnojic parę szwedzko-białoruską. Obie pary spotkały się ostatnio na turnieju w Paryżu i tam lepsi okazali się rywale Polaków. Mecz był jednak bardzo wyrównany i rozstrzygnął się dopiero w 3 secie - podobnie zresztą jak większość ich pojedynków. W tym spotkaniu zapewne znowu będą musiały być rozegrane 3 sety. Liczę jednak na to, że tym razem to Polacy wyjdą z tego pojedynku zwycięsko.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Ja dzisiaj stawiam za 100zł na Nadala. Jak wiemy Hiszpan poprostu musi wygrac! Mało kto wyobraża sobie połfinały bez niego...Ale ja w niego wierze, w meczu z Blake pokozywał genialne zagrania, jezeli bedzie je gral wczesniej na pewno w piatek pokona Davydenko i zobaczymy go w 1/2. Moze skusze sie rowniez, iz Hiszpan wygra 2:0.... :!:

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Skąd pomysł że Nadal napewno pokona Davydenko w piątek ?? Bo szczerze to nie mam pojęcia , a w obecnej formie jaką prezentuje Nadal ja sobie jak najbardziej wyobrażam półfinały bez niego :] pozdro

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Nadal to mistrza......rozkreca sie z meczu na mecz, dzisiaj pokazał na co go stac! Ech mecz z Davydenko bedzie wspaniały....

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Federer Roger - Ljubicic Ivan 1 1,10 Expekt

Aktualna tabele w grupie:
1. Federer 2-0 i 4-2 w setach
2. Ljubicic 1-1 i 3-3
3. A. Roddick 1-1 i 3-3
4. D. Nalbandian 0-2 2-4

W wypadku zwycięstwa Ljubicicia 2-0 i Roddicka 2-0 tabela jest następująca:
1. Ljubicic 2-1 i 5-3
2. A. Roddick 2-1 i 5-3
3. Federer 2-1 i 4-4
4. D. Nalbandian 0-3 2-6

W wypadku zwycięstwa Ljubicicia 2-1 i Roddicka 2-0 tabela jest następująca:

1. A. Roddick 2-1 i 5-3
2. Ljubicic 2-1 i 5-4
3. Federer 2-1 i 5-4
4. D. Nalbandian 0-3 2-6

Ostatnie mecze tych zawodników między sobą:

NASDAQ-100 Open
2006-04-02 Final R. Federer 3-0 I. Ljubicic 7-6 7-6 7-6
Pacific Life Open
2006-03-16 1/4 R. Federer 2-0 I. Ljubicic 6-2 6-3
Tennis Masters Cup, Red group
2005-11-15 1/??? R. Federer 2-1 I. Ljubicic 6-3 2-6 7-6
Pacific Life Open
2005-03-17 1/8 R. Federer 2-0 I. Ljubicic 7-6 7-6
The Dubai Tennis Championships
2005-02-27 Final R. Federer 2-1 I. Ljubicic 6-1 6-7 6-3
ABN AMRO Championship
2005-02-20 Final R. Federer 2-1 I. Ljubicic 5-7 7-5 7-6
Qatar ExxonMobil Open
2005-01-08 Final R. Federer 2-0 I. Ljubicic 6-3 6-1

Spotkania na HARDZIE Federera w 2006 roku: 52-2
Spotkania na HARDZIE Federera w 2005 roku: 51-2
Spotkania Federera w Azji w 2006 roku: 14-1
Spotkania Federera w Azji w 2005 roku: 16-1

Spotkania na HARDZIE Ljubicicia w 2006 roku: 35-10
Spotkania na HARDZIE Ljubicicia w 2005 roku: 37-11
Spotkania Ljubicicia w Azji w 2006 roku: 11-2
Spotkania Ljubicicia w Azji w 2005 roku: 8-2

15 ostatnich spotkań Federera: 15-0
15 ostatnich spotkań Ljubicicia: 11-4

Ostatnie mecze Federerm zagrał może słabo, ale nie musi to oznaczać spadku formy, czy kryzysu. Po prostu nie zagrał na 100% swoich możliwości. Jutro, mam nadzieje, że zagra na 100% i udowodni kto jest najlepszy w grupie. Za każde zwycięski mecz jest dodatkowa kasa.

Zapraszam do dyskusji nad tym meczem, gdyż zauważyłem podział zdań. Ja stawiam dużą kasę na Federera, uważam że powinien wygrać. Kurs to tylko 1,10. Dla niektórych mało, dla innych wysoki. Zależy od taktyki i stylu gry.

A co inni sądzą o spotkaniu?

rooni 135

rooni

Forum VIP
No narazie nie jest tak źle 7/8, szkoda tego Davydenko no ale gramy dalej:

R.Federer-I.Ljubicic 1.10

I tak jak się spodziewaliśmy Federer do meczu z Ljubiciciem, przystąpi z dwoma zwycięstwami. Chociaż trzeba przyznać że z Roddickiem, miał trochę szczęścia. Co było mineło trzeba żyć teraźniejszością. Ivan nie do końca stracił szanse na awans, chociaż te szanse są tylko teoretyczne. Jak już Marcin przedstawił wyżej Federerowi zawsze grało się dobrze z Chorwatem, i myśle że i tym razem niezawiedzie i spokojnie wygra ten mecz.

A.Roddick-D.Nalbandian 1.46

Roddick w poprzednim meczu, nie sprostał psychicznie i nie wygrał z Federerm. Było bardzo blisko, miał kilka piłek meczowych których niewykorzystał i ostatecznie przegrał ten mecz 2:1. Argentyńczyk w tym turnieju nie wygrał jeszcze meczu, i myśle że już nie wygra. Roddick napewno czuje małą presje, ponieważ nie może być do końca pewien awansu. Jednak Nalbandian, nie prezentuje w tym turnieju wysokiej formi i raczej nie obroni tytułu. Roddick nie będzie miał w tym meczu lekkiej przeprawy ale wygra ten mecz.

B.Bryan/M.Bryan-P.Hanley/K.Ullyett 1.33

Jak narazie wszystkie typy z debla wchodzą i mam nadzieje że i ten wejdzie :wink: Amerykańscy debliści niespodziewanie muszą walczyć o awans do końca. W pierwszym meczu przegrali, a w drugim, mieli bardzo dużo szczęścia, i ostatecznie wygrali. Jak już wspomniałem, żeby awansować z grupy muszą wygrać ten mecz. I myśle że tak się stanie, ponieważ byłaby to wielka sensacja jeżeli ten debel by odpadł w tak wczesnej fazie turnieju. Ciąży na nich presja, ale nie bez przypadku są pierwsi w rankingu ATP deblistów, i do końca będą o nią walczyć. Typuje tutaj spokojnie jedynke, ponieważ to jest ich mecz ostatniej szansy który muszą wygrać.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Napisales, ze masz nadzieje, ze w tym spotkaniu zagrana na 100% mozliwosci, ale On po dwóch wygranych moze sobie pozwlic na pewien luuuuz i Ljubo moze to wykorzystac. Jak Federer wygra seta juz ma awans, a i bez tego awansuje....Wiec ja sie moze skusze i dam na Ljubicica, który pokazał w meczu z Najlandianem, który bardzo dobrze spisał sie w meczu z Szwajcarem, iz potrafi wychic z niezlych oprecji......Tak skusze sie na Ljubicica :mrgreen:

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
A.Roddick-D.Nalbandian 1.46

Roddick w poprzednim meczu, nie sprostał psychicznie i nie wygrał z Federerm. Było bardzo blisko, miał kilka piłek meczowych których niewykorzystał i ostatecznie przegrał ten mecz 2:1. Hiszpan w tym turnieju nie wygrał jeszcze meczu, i myśle że już nie wygra. Roddick napewno czuje małą presje, ponieważ nie może być do końca pewien awansu. Jednak Nalbandian, nie prezentuje w tym turnieju wysokiej formi i raczej nie obroni tytułu. Roddick nie będzie miał w tym meczu lekkiej przeprawy ale wygra ten mecz.
Najbanidan to argentyńczyk a nie Hiszpan....... a poza tym poperam tym i obstwie na Amerykanina, który moze wezmie rewnz w finale z Federerem &lt;marzyciel&gt;

rooni 135

rooni

Forum VIP
Najbanidan to argentyńczyk a nie Hiszpan....... a poza tym poperam tym i obstwie na Amerykanina, który moze wezmie rewnz w finale z Federerem &lt;marzyciel&gt;
Mała pomyłka, pomyliło mi się z grupą Nadala i Robredo, pomyłka która nie powinna mi się zdarzyć :zy3ou: :zy3ou: Jeżeli chodzi o mecz Federera, to na początku pomyślałem sobie że może by oddał mecz Ljubi, ponieważ wtedy jest większa możliwość że Roddick nie awansuje, i wtedy łatwiej by mu było wygrac ten turniej. Jednak po dokłądnym przemyśleniu doszedłem do wniosku, ze Szwajcar gra tak jak może, nikomu się nie daje i myśle że w tym meczu pokaże że nie bez przypadku jest pierwszą rakietą świata.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Spoko pomyłki zdarzaja sie najlepszym.... A wy zrozumciu, ze Federer nie musi nic udowadniac! Nic pokazywać! Awans ma wiec teraz moze przejsc obok meczu i w połfinale.... :mrgreen: Ja zagrałem na Ljube za 10zł....Macie na dole linka do moich kuponów zapraszam :!: Jak tym wejdzie bedzie to jeden z najwyzszych kursów jakich trafielem w zyciu :jezora:

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Ja sie rozumiem, ale napisales, ze wlasnie wtym meczu pokaze 100% jak nie pokazal wczesniej to czemu ma to zrobic teraz jak ma awans? zobaczymy....

peja 1

peja

Użytkownik
Marudzicie Federer to jest Federer, wygra na 99,9 % Chorwat nie wytrzyma kondycyjnie walki z wielkim Szwajcarem ????

rooni 135

rooni

Forum VIP
No i mamy w dniu dzisiejszym dużo niespodzianek. Pierwszą z nich jest, brak awansu Roddicka. Amerykanin po dzisiejszej przegranej pożegnał się z turniejem. Niespodziewanie, awans uzyskał Argentyńczyk Nalbandian, który w tej grupie nie był oczywiście uznawany za faworyta. Oczywiście z trzema zwycięstwami, rozgrywki grupowe zakończył Szwajcar Roger Federer. Jeszcze jedną niespodzianką, jest odpadnięcie Amreykańskiego deba Bryan/Bryan. Po dzisiejszej przegranej, już jest oczywiste że żegnają się z turniejem i stracą pod końcówke sezonu, pierwszą pozycje w rankingu ATP. W złotej grupie, jutro się rostrzygnie kto razem z Blake awansuje, mecz Davydenko - Nadal zapowiada się bardzo emocjonująco.

pawwel 0

pawwel

Użytkownik
Czyly wychodzi na to ze nie zależnie od meczu Blake- Robredo , James bedzie grał z pozycji nr 1 i bedzie toczył boje o finał z Nalbandianem ? Czy w sferze półfinałowej jest losowanie ( bo nie kminie dokładnie niestety)

rooni 135

rooni

Forum VIP
Nadal R. v Davydenko N. NOT BET

Jak dla mnie NOT BET. Jak dotychczas może, to być najlepszy mecz. Obaj tenisiści walczą o awans. Obaj przegrali z Amerykaninem Blake, i obaj wygrali z Robredo. Myśle że Nadal doszedł już do siebie po pierwszym meczu, i obaj z Rosjaninem są w przybliżonej formie. Jak dla mnie, ważnym punktem tego meczu będzie psychika, która może zawarzyć na wyniku tego meczu, Naprawde ciężki mecz do wytypowania, ponieważ przed turniejem właśnie ci dwaj tensiści byłi głównymi faworytami tej grupy. Jak wiemy Nadal nie zachwyca na Hardzie, a Rosjanin odwrotnie. Ja tego spotkania nie obstawiam, ale mała przychylność na korzyść Rosjanina.

Robredo T. v Blake J. 1.45

Jak dla mnie to niespodzianka tego turnieju. Przed turniejem Mistrzów, nie grał zbyt dobrze i napewno nikt go niestawiał w roli faworyta złotej grupy. Obecnie dwa wygrane mecze, z Nadalem i Davydenko. Robredo niestety tak jak przypuszczałem nie będzie się liczył w tej grupie. Wszystkie spotkania przegrane, i ostatnie będzie pożegnalne z tym turniejem. Myśle że Blake wygra ten mecz, zajmie pierwsze miejsce w tabeli i w półfinale zmierzy się z Nalbandianem, z którym napewno powalczy o finał.

rooni 135

rooni

Forum VIP
Friday, November 17, 2006
Singles Round Robin
(2)R Nadal (ESP) d (3)N Davydenko (RUS) 57 64 64
(6)T Robredo (ESP) d (8)J Blake (USA) 62 36 75

Doubles Round Robin
(3)Knowles/Nestor d (8)Fyrstenberg/Matkowski 63 63
(2)Bjorkman/Mirnyi d (5)Santoro/Zimonjic 63 76(7)
--------------------------------------------------------------------------------
Thursday, November 16, 2006
Singles Round Robin
(7)D Nalbandian (ARG) d (5)A Roddick (USA) 62 76(4)
(1)R Federer (SUI) d (4)I Ljubicic (CRO) 76(2) 64

Doubles Round Robin
(6)Damm/Paes d (7)Erlich/Ram 64 76(6)
(4)Hanley/Ullyett d (1)Bryan/Bryan 36 76(4) 64
--------------------------------------------------------------------------------
Wednesday, November 15, 2006
Singles Round Robin
(8)J Blake (USA) d (3)N Davydenko (RUS) 26 64 75
(2)R Nadal (ESP) d (6)T Robredo (ESP) 76(2) 62

Doubles Round Robin
(5)Santoro/Zimonjic d (8)Fyrstenberg/Matkowski 63 67(4) 63
(2)Bjorkman/Mirnyi d (5)Knowles/Nestor 46 64 76(2)

Tuesday, November 14, 2006
Singles Round Robin
(1)R Federer (SUI) d (5)A Roddick (USA) 46 76(8) 64
(4)I Ljubicic (CRO) d (7)D Nalbandian (ARG) 57 76(7) 75

Doubles Round Robin
(1)Bryan/Bryan d (6)Damm/Paes 62 67(4) 76(5)
(4)Hanley/Ullyett d (7)Erlich/Ram 64 64

Monday, November 13, 2006
Singles Round Robin
(8)J Blake (USA) d (2)R Nadal (ESP) 64 76(0)
(3)N Davydenko (RUS) d (6)T Robredo (ESP) 76(8) 36 61

Doubles Round Robin
(2)Bjorkman/Mirnyi d (8)Fyrstenberg/Matkowski 63 64
(3)Knowles/Nestor d (5)Santoro/Zimonjic 63 62

Sunday, November 12, 2006
Singles Round Robin
(1)R Federer d (7)D Nalbandian (ARG) 36 61 61
(5)A Roddick (USA) d (4)I Ljubicic (CRO) 64 67(9) 61

Doubles Round Robin
(7)Erlich/Ram d (1)Bryan/Bryan 76(2) 26 61
(4)Hanley/Ullyett d (6)Damm/Paes 76(6) 46 63

Red Group

1 R. Federer 3-0 6-2
4 I. Ljubicic 1-2 3-5
5 A. Roddick 1-2 3-5
7 D. Nalbandian 1-2 4-4

Gold Group

2 R. Nadal 2-1 4-3
3 N. Davydenko 1-2 4-5
6 T. Robredo 1-2 3-5
8 J. Blake 2-1 5-3

rooni 135

rooni

Forum VIP
R.Federer-R.Nadal 1.15

Spotkanie odwiecznych rywali. W półfinale spotkają się Hiszpan Nadal z Szwajcarem Federerm. Jak przypuszczano Fedek nie przegrał żadnego swojego spotkania w grupie. Hiszpan musiał o awans walczyć do ostatniego meczu, ponieważ w tym turnieju nie prezentuje znakomitej formy. Jak wiemy bilans, jest korzystniejszy dla Nadala, ale moim zdaniem na Hardzie z Federerm nie ma szans . Tym bardziej że Nadal nie jest w najwyższej formie. Oczywiście faworyt jeden, i myśle że Federer spokojnie wygra ten mecz Fedek.

D.Nalbandian-J.Blake 1.68

Dwóch nieoczekiwanych półfinalistów. Blake w swojej grupie, niespodziewanie zajoł pierwsze miejsce, chociaż przegrał dzisiejszy mecz z Robredo. Argentyńczyk także, niespodziewanie uzyskał awans. Bardzo ciężki mecz do wytypowania. Obaj w tym turnieju prezentują podobny poziom, czują że mogą zagrać w finale, raczej z Federerem. Stawaim na Blake, ponieważ jest to zawodnik który mimo dzisiejszej porażki udowodnił w tym turnieju, ze ma bardzo dobry sezon i nie przez przypadek znalazł sie w półfinale.

R 0

robak1984

Użytkownik
Roger Federer - Rafael Nadal --&gt; 2:0 /@ 1,55 (Gamebookers)

Federer wygrał wszystkie spotkania grupowe, chociaż trzeba przyznać, że w meczu z Roddickiem wrócił z dalekiej podróży. Wczoraj jednak bez najmniejszych problemów pokonał w 2 setach Ivana Ljublicica. Nadal dzisiaj stoczył ciężki bój z Rosjaninem Davydenko, wygrywając ostatecznie w 3 setach. Jak wiadomo Nadal to specjalista od gry na kortach ziemnych. Na hardzie gra coraz lepiej, jednak w dalszym ciągu dużo mu brakuje do kilku graczy - w tym do Federera. Roger na zakończenie sezonu napewno będzie chciał pokazać młodemu kto tutaj rządzi. Kurs na zwycięstwo mały, dlatego proponuję zagrać na dokładny wynik.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom