>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Tennis by Lutek

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IV) NHL: -79 PLN (NHL styczeń: 15-2-16) piątek: 1-0-4 -409 PLN

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 4:30

#51 :hokej:
Washington Capitals OT @ San Jose Sharks
▶ [2,45] ⛔
--------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100 PLN / PW:
145 PLN

Capitals ku mojemu zadowoleniu w końcu złapali wiatr w żagle i podnieśli trochę loty po wpadkach jakie jeszcze nie tak dawno notowali. Efekt to cztery zwycięstwa z rzędu. W wielu z ostatich meczów grali bardzo efektownie i przedewszystkim z pomysłem, gdzie bardzo ładnie funkcjonowała ich defensywa oraz solidny atak. Co do Sharks, nie jest najgorzej - 3 zwycięstwa z rzędu, w tym ostatni raz z Columbusem ,czy wcześniej z solidnymi Canucks na ich tafli. Może nie grali najgorzej, jednak we wszystkich przypdkach nie były to &quot;zdecydowane&quot; zwycięstwa na które stać Rekinów. Caps to na pewno nie Jackets czy Ducks i sądze, że powinni przerwać tym razem passę rekinów.

Otrzymane punkty reputacji: +1
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IV) NHL: -133 PLN (NHL styczeń: 20-2-22) sobota: 5-0-6 -54 PLN

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 23:00 &amp; 2:00

#52 :hokej:
Philadelphia Flyers @ Ottawa Senators
over 5,5
▶ [1,80] ✅
----------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 150 PLN / PW:
120 PLN

Podobnie jak wczoraj, dziś upatruję overu w tym meczu. Mimo tego ,że wczorajszy wynik zakończył się 3-2 zwycięstwem Filadelfii po dogrywce to okazji do wyższego rezultatu było na prawdę sporo, a na uwagę zasłużył Daniel Briere który ustrzelił hattricka i zarazem gola na kilka sekund przed końcem dogrywki. Things should change. Stawiam over.

#53 :hokej:
Detroit Red Wings @ Chicago Blackhawks OT
▶ [1,80] ⛔
---------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 150 PLN / PW:
120 PLN

I kolejny a zarazem ostatni kupon to strzał w zwycięstwo Hawks. Gracze z Chicago po bardzo długiej i nieugietej passie zwycięstw nagle popadli w dołek, co w konsekwencji sprawiło że na ostatnie pięć meczów tylko raz wygrali i zdecydowanie na uwagę zasługuje ostatnia porażka aż 4:0 na własnym terenie z Avs. Mam nadzieję jednak ,że dwa dni odpoczynku sprawi że wyciągneli odpowiednie wnioski i podejdą do meczu całkowicie w innych nastrojach, tymbardziej że to starcie obu ekip z tej samej dywizji. Co do Skrzydeł; wczoraj przegrali swój mecz na wyjeździe z Leafs. Po pierwszej tercji gracze z Toronto szybko wyszli na prowadzenie z wynikiem 3:0 i choć Wings zdołali wyrównać rezultat to chwile potem wygraną gospodarzy przypieczętował Lupul na 4:3. Ogólnie w wielu analizach wspominałem, że Skrzydła nie radzą sobie tak dobrze na wyjazdach w porównaniu do spotkań na własnej tafli i dziś sądze, że to własnie Hawks są faworytem, poza tym nie tak dawno wygrali już ze Skrzydłami na własnym terenie. Ponadto Wings wystąpią dziś w małym osłabieniu, gdzie w bramce stanie rezerwowy bramkarz Ty Conklin, który ustępuje nieco poziomem Howardowi. Uważam więc, że najbliższej nocy Hawks zdołają w końcu przełamać złą passe i wygrają mecz z odwiecznym rywalem ze swojej dywizji.

-30 PLN

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
#54 (Seria IV) Tenis:

WTA Hobart , start: 9:00

???? Jarmilia Gajdosova (AUS) vs. Ayuma Morita (JPN) ▶ [1,81] ✅ (6-3, 6-4)
---------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100 PLN / PW: 81 PLN

Gajdosova nie wyglądała najgorzej podczas Hopman Cup, jednak rywale byli zbyt mocni i nie mogła za wiele pokierować sobą w tamtym turnieju. Tutaj w Hobarcie broni tytuł, więc powinna być w stanie dodatkowo pokazać lepszy level i motywacje. Po drugiej stronie młoda Japonka - Morita, która zaliczyła ostatnio niezły występ z Zheng, jednak dopóki będzie popełniać tyle niewymuszonych błędów to na pewno w takim meczu jak ten z Jarmilią nie będzie łatwą przeprawą. Stawiam na Gajdsovą, która dodatkowo gra u siebie i w mojej opinii jest lepszą tenisitką.

Otrzymane punkty reputacji: +5
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IV) NHL: -163 PLN (NHL styczeń: 21-2-23) niedziela: 1-0-1 -30 PLN

Na początek under w meczu Canucks i Panter a później zamierzam zagrać jeszcze over w meczu Caps z Kings. Czekam tylko aż oferta się pojawi.

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 1:30

#55 :hokej:
Vancouver Canucks @ Florida Panthers
under 5,5
▶ [1,80] ✅
------------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 125 PLN / PW:
100 PLN

W pierwszym meczu jakże ubogiej dziś oferty Canucks gościnnie podejmą Pantery. Tym razem oszczędzę sobie typowanie zwycięzcy w tym meczu i zamierzam pograć moim zdaniem łatwiejszy wariant jakim jest &quot;under&quot;. Pantery na własnym terenie grają na ogół solidnie, z 5 ostatnich meczów wygrali 3 i tak na prawdę ostatnimi czasy jedynie na swoich śmieciach zdobywają punkty. Na wyjazdach tragizm - 5 porażek z rzędu. Dziś przed nimi na pewno trudne zadanie z Canucks, ale liczę na dobrą grę w defensywie ze strony Panter, co przeważnie w spotkaniach u siebie dobrze im wychodzi - na 19 meczów, tylko 6-krotnie padł over.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IV) NHL: -163 PLN (NHL styczeń: 21-2-23) niedziela: 1-0-1 -30 PLN

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 4:30

#56 :hokej:
Washington Capitals @ Los Angeles Kings
over 5
▶ [1,90] ✅
-----------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
112 PLN

No i tutaj wcześniej zapowiadany typ na over w meczu Kingsów z Capitals. Jak wiadomo, w ostatnich meczach Królów goli było na bakier, gra skupiała się głównie w defensywe i kontratakach ze strony Kings, jednak bardzo nieskutecznych. W dodatku ich ostatni mecz, gdzie Jackets po strzeleniu gola na 1:0 całkowicie zabunkrowali się przy własnej bramce i Kings byli bezradni... W ciągu 5 ostatnich meczów zdobyli jedynie 6 goli oddając w każdym z tych meczów ponad 30 strzałów. Inna sytuacja ma się w przypadku stołecznych , którzy strzelają ostatnio przynajmniej 3 gole na mecz , jedynie w przedwczorajszym meczu z Rekinami sprawy potoczyły się inaczej ,ale mimo wszystko mają na prawdę bardzo dobrą formacje ofensywną, która strzelać potrafi. Uważam więc, że dzisiaj będą w stanie otworzyć się przeciwko Kings po ostatniej porażce oraz mam nadzieję ,że tym razem również gospodarze poprawią skuteczność po tych nieszczęsnych underowych meczach i nie okopią się jedynie w linii defensywnej w połączeniu z niedopisującą ostatnio skutecznością. Overrrrrr (w przypadku 5=zwrot)

ATP Sydney (Australia) , start: 6 :30

#57 ???? Lleyton Hewitt (AUS) vs. Victor Troicki (SRB) ▶ [2,72] ⛔
--------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 50 PLN / PW: 86 PLN

#58 ???? Lleyton Hewitt +3,5 (AUS) vs. Victor Troicki (SRB) ▶ [1,85] ⛔
--------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100 PLN / PW: 85 PLN

Hewitt choć nie zasłynął podczas Hopman Cup, gdzie kulał znacznie jego poziom serwisowy, popełniał sporo niewymuszonych błędów w spotkaniu z Verdasco czy z Gasquetem to widziałem w jego najważniejszych punktach zawziętość oraz ducha walki, tak więc zamierzam dać mu w tym spotkaniu szansę. Troicki to gracz nieprzewidywalny, często irytujący i nieraz udowodnił ,że ma wyraźne problemy z głową na korcie w kluczowych momentach grając pod presją, ale mimo wszystko ma przebłyski i potrafi zagrać solidny mecz. Co do Hewitta, to na pewno przemawia za nim doświadczenie i przedewszystkim teren, co zdecydowanie jest wielkim plusem dla tego gracza, a pamiętam chociażby jego zażarty, widowiskowy i trzymający w napięciu do samego końca pojedynek z Nalbandianem podczas AO zeszłego roku. Moim zdaniem ma spore szanse i wiem, że tanio skóry nie sprzeda ponieważ to pierwsza runda i będzie chciał jak najlepiej wyjść przed własną publicznością, a jeśli tylko poprawi nieco serwis to mecz z Troickim stoi przed nim otworem. Dla zabezpieczenia można również pograć HC +3,5 po dość ładnie wyglądającym kursie. C&#39;mon Hewitt.

Otrzymane punkty reputacji: +4
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IV) NHL: +49 PLN (NHL styczeń: 23-2-23) poniedziałek: 2-0-0 +212 PLN

Bardzo udany poniedziałek, gdzie pewnie i bezstresowo dwa kupony weszły zgodnie z planem (Kings w końcu zdołali się otworzyć ofensywnie :razz ???? . Dziś spora karta meczy, aż 13. Wyselekcjonowałem odpowiednio, przemyślałem i w rezultacie wybrałem na dziś 9 spotkań. Oto one:

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 1:00

#59 :hokej:
Winnipeg Jets @ Boston Bruins
under 5,5
▶ [1,95] ⛔
----------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 105 PLN / PW:
100 PLN

Niezbyt dobrze grające Jets przyjeżdża dziś do Bostonu.. oszczędzę sobie typowanie tutaj zwycięzcy i wybiorę równie łatwiejszy wariant jakim na pewno jest under w tym meczu. Wiadomo nie od dziś, że Bruins grają bardzo dobrze na swoim terenie, ogarnięta defensywa na wysokim levelu + Thomas w bramce. (choć dziś prawdopodobnie wystąpi Rask) Nie spodziewam się więc, by Jets byli w stanie wpakować im kilka krążków w siatkę.

#60 :hokej:
Carolina Hurricanes @ Philadelphia Flyers
over 5,5
▶ [1,86] ⛔
------------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 120 PLN / PW:
103 PLN

Flyers choć sporo strzelają, tak ostatnio coś niepewne są ich zwycięstwa. W niedziele przegrali nawet z Senatorami prowadząc już 4-2 na początku 3 tercji (kończąc porażką 6-4). Ogólnie warsztat strzelecki mają pokaźny, a w połączeniu z Huraganami da to na pewno zamierzony efekt w postaci overu w tym spotkaniu. Zdecydowanie.

#61 :hokej:
Detroit Red Wings @ New York Islanders
under 5,5
▶ [1,89] ⛔
-------------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 115 PLN / PW:
102 PLN

Skrzydła, którzy po zaskakującym powrocie do meczu w Chicago ukradli na kilka minut przed końcem wygraną Hawks, dziś wybiorą się do Nowego Jorku. Przeciwnik choć ostatnio pokazuje pazury, to do wyższej półki nie należy. Na pewno będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony u siebie i spodziewam się dobrej gry w defensywie Isles, a że Wings ostatnio nie strzelają za wiele to typ bardzo prawdopodobny.

#62 :hokej:
Phoenix Coyotes @ New York Rangers
over 5
▶ [1,85] ⛔
--------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
102 PLN

Rangersi ostatnimi czasy udowadniają ,że są jedną za najbardziej liczących się ekip w lidze. Wygrywają mecz za meczem i zajmują pierwsze miejsce na wschodzie, gdzie po piętach depczą im Bruins. Nadchodzącej nocy podejmą Kojotów na własnym terenie i na pewno motywacja będzie wielka, by ten mecz wygrać. Ja jednak zapatrze się tutaj w &quot;mini over&quot;, który na pewno jest tutaj całkowicie na miejscu, a że dodatkowo Kojoty umieją na wyjazdach strzelać to mogę być spokojny, nawet pomimo faktu że w bramce NYR zobaczymy Lundqvista. (w przypadku 5=zwrot)

#63 :hokej:
Buffalo Sabres OT @ Toronto Maple Leafs
▶ [2,30] ⛔
-----------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
130 PLN

W kolejnym spotkaniu na prawde godnie się zapowiadającym Sabres podejmą ożywionych ostatnio Maple Leafs. Kanadyjczycy udowadniają ,że u siebie grają imponująco; najpierw rozgromili Lightings, następnie Jets po czym nie dali szans ostatnio Wings. Sabres są w dość niekomfortowej sytuacji, ponieważ przegrali 4 z 5 ostatnich meczów, w tym ostatnio z Jets ,którzy wyrównali stan meczu na 10 sekund przed końcową syreną po czym dobili ich niedługo po rozpoczęciu dogrywki. Tym samym zamierzam dziś dać im podwójną szansę, tymbardziej że ostatnie dwie potyczki w tym sezonie pomiędzy dwoma drużynami były na prawdę zażare i wyrównane - raz wygrali Leafs, następnie Sabres. Na pewno nie będzie to łatwa przeprawa biorąc pod uwagę dyspozycje na własnym terenie Leafs, ale po tych kilku upokarzających porażkach czas najwyższy, by się podnieść.

#64 :hokej:
Ottawa Senators @ Pittsburg Penguins OT
▶ [1,71] ⛔
-------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 140 PLN / PW:
100 PLN

Pingwiny ostatnio w dołku, brak Crosbiego, Staala, Neala i Adamsa daje się we znaki, jednak ostatnio całkowicie coś idzie nie tak, bowiem jeszcze przedtem pomimo kilku braków w składzie nie było aż tak źle. Ja jednak wciąż w nich wierzę i choć podejmą solidnych Senatorów, to mam nadzieję, że tym razem pokażą się z dobrej strony, tymbardziej że grają u siebie, po 4 porażkach z rzędu. C&#39;mon Penguins!

#65 :hokej:
San Jose Sharks @ Minnesota Wild
▶ [2,38] ✅
------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
138 PLN

w bardzo niekorzystnej sytuacji są ostatnimi czasy gracze Wild. W ciągu 12 rozegranych meczów zdołali wygrać tylko 1 spotkanie, a przedwczoraj choć kontrolowali przez większość spotkania przebieg gry z Flames, tak w 3 tercji ich gra całkowicie się posypała i w rezultacie przegrali 3:1. Pomyśleć, że ponad miesiąc temu ta ekipa przodowała w tabeli zachodniej wygrywając mecz za meczem. Najbliższej nocy podejmą Sharks, którzy po dość nierównej grze w końcu zaczęli notować dobre rezultaty - wygrali 4 spotkania z rzędu, w tym ostatnio u siebie z Capitals. Ja jednak mam nadzieję, że dzień odpoczynku i komfort gry na własnym lodzie w końcu pomoże Dzikusom przełamać czarną serie, tymbardziej że Sharks zaczynają swój road trip. Czyż nie dać im szansy jako &quot;home dog&quot;? Ja w to wchodzę.

#66 :hokej:
St. Louis Blues @ Montreal Canadiens OT
▶ [2,01] ⛔
------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
101 PLN

Habs widać wyraźnie ,że ostatnio poczynają sobie coraz lepiej, a praca nowego szkoleniowca zaczyna być skuteczna. Wygrali pomyślnie dwa ostatnie spotkania i wszystko wydaje się być na dobrej drodze, by powoli wchodzić na salony w lidzę ,a potencjał ku temu mają. Przeciwnik na pewno niewygodny, jednak najlepsze wyniki Blues osiągają zdecydowanie u siebie - na wyjazdach zaczynają często pojawiać się schody.
Uwzględniając ostatnią poprawę Kanadyjczyków, dziś zamierzam po raz kolejny im zaufać

#67 :hokej:
Vancouver Canucks @ Tampa Bay Lighting OT
▶ [2,38] ⛔
-----------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
138 PLN

Dziś w nocy widać było wyraźnie ,że Orki myślami byli gdzieś jeszcze przy sobotnim meczu w Bostonie. Przegrali z Panterami, gdzie w ciągu całego spotkania oddawali bardzo mało strzałów, dodatkowo nie stwarzali za wiele dogodnych sytuacji. Tak więc dziś zamierzam pokusić się o małą niespodziankę przy gospodarzach, którzy ostatnio podnieśli swoje notowania, przedewszystkim na własnym terenie.

-762 PLN - co powiedzieć.. brak mi słów. Wydawało mi się, że NHL to taki fajny, emocjonujący sport przy którym na dłuższą mete na prawdę można zarobić, jednak spodziewałem się z drugiej strony, że prędzej czy później może dać w kość, ale nie przypuszczałem ,że z takiego kalibru - i to jednej nocy. Nie będę twierdził, że źle dobrałem mecze ,bo do tej pory uważam że dobrze je przemyślałem i nie żałuję wyboru. Mam jednak nadzieję, że jak najmniej osób wtopiło razem ze mną dziś na tych meczach. Od NHL nie zamierzam odejść, będę nieco ostrożniejszy i mam nadzieję, że powoli odrobię tą nieszczęsną stratę i pomoże mi w tym nadchodzący AO w tenisie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
#68 (Seria IV) Tenis:

WTA Auckland (Australia) , start: 1 :00

???? Phillip Kohlschreiber (GER) vs. Nicolas Almagro (ESP) ▶ [1,80] ⛔
----------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100 PLN / PW: 80 PLN

Kolejny raz podbijam na Hiszpana. Almagro zaprezentował się całkiem dobrze w meczu z utalentowanym Giraldo i liczę, że wypali z dobrą formą na nadchodzący Aussie Open. Niemiec choć ograł młodego Harrisona, tak nie jest typem gracza, którego darze większym zaufaniem i często zdarzają mu się wpadki. W h2h prowadzi Nicolas 3-2, w tym ostatni raz grali w Hamburgu w lipcu zeszłego roku ,gdzie górą był Hiszpan wygrywając 2:0. Stawiam na Almagro.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IV) NHL: -713 PLN (NHL styczeń: 24-2-31) poniedziałek: 1-0-8 -762 PLN

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 3:00

#69 :hokej:
New Jersey Devils @ Edmonton Oilers OT
▶ [1,98] ⛔
▶ Buk:
103 PLN

Diabły choć radzą sobie od niedawna całkiem dobrze, tak muszę stwierdzić ,że grają wciąż nieregularnie przeplatując porażki na przemian ze zwycięstwami. Tak było w ciągu chociażby 5 ostatnich meczów, gdzie dali sobie po prowadzeniu 2:0 odebrać zwycięstwo Senatorom w 3 tercji, później doznali pogromu przez Bruins , po czym przebudzili się w starciu z Panterami i dzień później z bardzo słabymi ostatnio Pingwinami. Wczoraj jednak doznali kolejnego lania od Flames, którzy na 14 oddanych strzałów strzelili aż 6 goli. Co do Nafciarzy... Nie należą na pewno do ekipy, za którą dałbym sobie rękę uciąć. Ich ostatnie spotkania wyjazdowe kończyły się fiaskiem i tylko raz, tydzień temu urwali zwycięstwo Hawks. Najbliższej nocy schodzą jednak z road tripu i na pewno będą chcieli udowodnić coś na swoim lodzie, a tutaj bywają mocni. Postanowiłem dać im szansę z Diabłami, którzy może prezentują się lepiej na tle całego sezonu, ale też zaliczają &quot;swoje&quot; wpadki, poza tym grali tej nocy w Calgary i na pewno może to mieć jakiś wpływ w najbliższym meczu w Edmonton.

//kara gracza Oilers przed samą dogrywką....

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
#70 (Seria IV) Tenis:

Kwale Aussie Open (Australia) , start: 1 :30

???? Yuichi Sugita (JPN) vs. Ruben Bemelmans (BEL) ▶ [1,84] ✅
-----------------------------------------------------------
▶ Buk: Unibet / Stawka: 100 PLN / PW: 84 PLN

Na pewno spośród kilku meczów kwalifikacyjnych do AO warto wziąć pod uwagę mecz Sugity z Bemelmansem. Obaj zaliczyli w tym sezonie po jednym turnieju i na pewno większe wrażenie zrobił japończyk Sugita, który bez problemu dostał się do głównego cyklu w Chennai, a tam ku zaskoczeniu zrobił niemałe zamieszanie pokonując najpierw gładko Rochusa, czy Yen-hsu Lu odpadając dopiero w 3 rundzie z Almagro i choć przegrał to zagrał na prawdę wyśmienite spotkanie jak na swój level, brakowało jedynie trzeźwego umysłu w kluczowych momentach, inaczej mógł mieć Hiszpana jak na tacy, który obronił tamtego dnia kilka meczboli. Sugita to moim zdaniem dobry materiał na ten sezon i mam nadzieję, że się szybko nie wypali a ma nawet szansę powalczyć tutaj w kwalifikacjach. Bemelmans z koleji brał udział w challengerze w Kaledonii, gdzie w porównaniu do japończyka - konkurencje miał nieco niższą grając z tenisitami z okolic top 200 i w ćwierćfinale odpadł przegrywając w dwóch setach z Francuzem Chardym. Tutaj w mojej opinii niewątpliwym faworytem jest japoniec i mam nadzieję ,że zrewanżuje się Belgowi za kwalifikacje do Wimbledonu z zeszłego roku.

#71 (Seria IV) Tenis:

ATP Sydney (Australia) , start: 9 :30

???? Juan Martin Del Potro (ARG) vs. Marcos Baghdatis +4 (CYP) ▶ [1,83] ✅
------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100 PLN / PW: 83 PLN

Cypryjczyk w Australii widać, że czuje się na prawdę dobrze. W Brisbane zatrzymać zdołał go tylko Murray. W Sydney również pozytywnie; bez problemów pokonał w pierwszym meczu Tursunova, a wczoraj wyliminował gospodarza - Ebdena i choć stracił seta, to wypadł całkiem ok. Z drugiej strony Del Potro i choć jest tutaj faworytem, to ciężko powiedzieć po pierwszym meczu z Kubotem jak się ma sprawa z jego dyspozycją, jaką przygotował na turnieje Australijskie. Nie zamierzam tutaj typować czystego zwycięstwa Cypryjczyka, ale uważam że będziemy świadkami wyrównanego spotkania. Marcos na pewno zaaklimatyzował się na tych kortach i to on może w tym meczu rozdawać karty. Podpórka handicapu lub przynajmniej jeden set Baghdatisa wydaje się być jak najbardziej na miejscu.

+167 PLN

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IV) NHL: -818 PLN (NHL styczeń: 24-2-32) środa: 0-0-1 -105 PLN

Bilans stycznia póki co nie przedstawia się za dobrze, ale w najbliższych dniach sporo ofert, z których mam nadzieję skutecznie i konsekwentnie skorzystam. Na najbliższą noc 5 mecze, być może dodam jeszcze 2-3 później. GL.

#72 :hokej:
Philadelphia Flyers @ New York Islanders
▶ under 5,5 [2,06] ✅
-------------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
106 PLN

Tutaj dla mnie zdecydowanym faworytem są Lotnicy i nie biorę nawet ostatniego zwycięstwa Isles 5-1 z Detroit po uwagę. Być może był to wypadek przy pracy. Flyers choć ostatnio dość w kratkę to nie można zapominać, że są najlepiej grającą ekipą na wyjazdach w konf. wschodniej. Przegrali w niedziele dość boleśnie z Senatorami aż 6-4 (prowadzili 4-2 po 2 tercji), ale bardzo słaby występ zanotował wtedy Bryzgalov...
Dziś uważam, że mogą to wygrać.. jednak póki co decyduje się na inny wariant w postaci underu. Ofensywa Flyers nieco kuleje, poza tym Isles potrafią nieźle bronić się na własnym terenie (stracili w ostatnich 3 meczach tylko 3 gole).

#73 :hokej:
Phoenix Coyotes @ Detroit Red Wings -1,5 HC
▶ [2,34] ⛔
▶ Buk:
134 PLN

Skrzydła dość niespodziewanie zakończyli road trip przegrywając z Isles aż 5-1 i ten mecz ponownie utwierdził mnie w przekonaniu, że na wyjazdach grają &quot;średnio&quot;. Najbliższej nocy zawitają jednak u siebie i na pierwszy rzut będą rozgrywać mecz z Kojotami. I choć Kojoci przegrali po dogrywce z NYR, tak na uwagę zasługuje Smith ,który wybronił aż 31 strzałów Rangersów. Jednak nic nie dzieje się dwa razy.. Dziś stawiam zdecydowanie na Wings, którzy mają wiele do udowodnienia, a że u siebie są na prawdę mocni tak dodatkowo gram Handi -1,5, które na 15 wygranych meczów w Detroit aż 14 razy zostało pokryte w tym sezonie.

#74 :hokej:
Carolina Hurricanes @ Tampa Bay Lighting OT
▶ [1,64] ⛔
---------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 156 PLN / PW:
100 PLN

Kurs na Lightings nie rozpieszcza, ale zaimponowali mi w ostatnich kilku meczach, chociażby z Canucks 2 dni temu, gdzie w ładnym stylu powrócili do remisu w 3 tercji - nie dopisało szczęscie niestety w karnych. Hurricanes najlepsze wyniki osiągają u siebie i dzisiaj Błyskawice są dla mnie zdecydowanym faworytem.

#75 :hokej:
Colorado Avalanche @ Nashville Predators
over 5
▶ [1,76]

▶ Buk:
/ Stawka: 132 PLN / PW: 100 PLN

Obie ekipy rozgrywali dwa dni temu mecz między sobą i Predatorzy wygrali pewnie 4:1, niemoc ze strony Avs sprawiła, że nie potrafili się zbytnio otworzyć ofensywnie. Ja jednak nie przekreślałbym do końca ich potencjału, a nie zapominajmy że nie tak dawno wygrywali mecz za meczem, czy to na wyjazdach czy u siebie. Dziś liczę na rewanż i wybrałem myślę dość bezpieczną opcję jaką jest over w tym meczu. (w przypadku 5=zwrot)

#76 :hokej:
San Jose Sharks @ Winnipeg Jets OT
▶ [2,34] ⛔
-------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
134 PLN

Odrzutowce w końcu mogą zapomnieć o meczach wyjazdowych i najbliższej nocy zawitają ponownie na swoich smieciach, gdzie na początek przyjdzie im się zmierzyć z Rekinami. Sharks ostatnie dni mogą zaliczyć do udanych, wygrywali kolejno na wyjazdach i meczach na własnym lodzie, jedynie ostatnio zaliczyli wpadkę z wracającymi do formy Dzikusami. Dziś co prawda podejmą Jets, którzy nie radzili sobie rewelacyjnie ostatnimi czasy, jednak grali 4 mecze wyjazdowe, gdzie tak na prawdę wypadają bardzo słabo w tym sezonie. Dopiero na własnej tafli potrafią się otworzyć i grać na równo z praktycznie każdą ekipą w lidzę, stąd też na 21 meczów wygrali aż 14 (!). Ogółem zaliczyli 3 porażki na 4 spotkania wyjazdowe, w tym wygrali 8 grudnia z Sabres i przedwczoraj zaliczyli na prawdę dobry mecz w Bostonie i choć przegrali 5-3, to nie wyglądali najgorzej. Tak więc cel zdobycia Winnipeg przed Rekinami na pewno będzie trudny do zrealizowania, tymbardziej że po tych kilku wpadkach Jets muszą w końcu wejść na dobre tory a ich tafla zdecydowanie jest odpowiednim miejscem, by to jutro zapoczątkować.

-250 PLN

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IV) NHL: -818 PLN (NHL styczeń: 24-2-32) środa: 0-0-1 -105 PLN

#77 :hokej:
Philadelphia Flyers OT @ New York Islanders
▶ [1,74] ✅
▶ Buk:
/ Stawka: 135 PLN / PW:
100 PLN

Jak już wyżej podkreślałem - Flyers są tutaj niewątpliwym faworytem; bardzo dobrze wychodzą na wyjazdach oraz bilans 7 wygranych spotkań przeciwko Isles z rzędu mówi sam za siebie. Nie powinni wyspiarze drugi raz zrobić takiej niespodzianki jak przedwczoraj z Wings (choć takie przekonanie czasami wydaje się być błędne) prócz underu podbijam zdecydowanie na zwycięstwo lotników.

#78 :hokej:
Anaheim Mighty Ducks @ Calgary Flames OT
▶ [1,81] ✅
▶ Buk:
101 PLN

Flames.. cóż mogę powiedzieć... ekipa na prawdę solidna, wspinająca się na wyżyny z meczu na meczu, troszkę może niedocenieni poprzez różne wpadki, ale na swoim lodowisku zawsze są groźni. Z drugiej strony straszliwie nieregularni w tym sezonie kaczory, dla których 3 zwycięstwa z rzędu jakie zanotowali to już wielkie osiągnięcie.

#79 :hokej:
Ottawa Senators OT @ New York Rangers
▶ [2,59] ✅
▶ Buk:
159 PLN

Dwie aktualnie najlepiej spisujące się ekipy na wschodzie. Senatorzy z ładnym ostatnio bilansem udowodnili ,że potrafią zdobyć twierdzę w MSG wygrywając już w tym sezonie z Rangersami pod koniec października, później co prawda Strażnicy zdołali się zrewanżować, ale oba mecze były niezwykle wyrównane i dziś value leży po stronie Senatorów. W normalnych okolicznościach wahałbym się grając przeciwko NYR na ich terenie, ale patrząc na poczynania gości w ostatnim okresie - warto spróbować. Niedoceniona drużyna z niejednym asem w rękawie.

+360 PLN

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IV) NHL: -708 PLN (NHL styczeń: 28-3-35) środa: 4-1-3 +110 PLN

Nienajgorsza noc w moim wykonaniu, z lekkim profitem. Po głębszym zastanowieniu jednak stwierdziłem, że zmienię nieco formułę mojego grania. Od dziś postaram się nie grać tak dużej ilości meczów, ponieważ na dłuższą mete jak widać nie przynosi to wielkich zysków. A na najbliższą noc trzy spotkania ..

#80 :hokej:
Toronto Maple Leafs @ Buffalo Sabres OT
▶ [1,90] ✅
▶ Buk:
108 PLN

Po ostatnim meczu i 2-dniowej przerwie tym razem Kanadyjczycy przyjeżdzają do Buffalo na rewanżowy mecz z Sabres... sytuacja gospodarzy nie wygląda za ciekawie, ponieważ ostatnimi czasy przegrywają większość swoich spotkań i wyraźnie nie układa się w ich ekipie. Leafs wręcz przeciwnie, słaby okres z zeszłego roku mają bez wątpienia za sobą i zdołali wejść na odpowiednie tory przez 4 ostatnie spotkania na własnej tafli. Od dziś jednak zaczynają swój road trip i na początek podejmą ekipę, która od jakiegoś czasu szuka swojego zawzięcie swojego zwycięstwa. Nie udało się 3 dni temu ale mam nadzieję ,że dzisiaj się powiedzie a mają ku temu sporą okazje by się zrewanżować, tymbardziej że Leafs na wyjazdach już nie wyglądają tak solidnie jak na własnych śmieciach, a przykładem był ich pojedynek w Buffalo 17 grudnia, który wygrali gospodarze 5-4. Stawiam na Sabres.

#81 :hokej:
Pittsburgh Penguins OT @ Florida Panthers
▶ [2,04] ✅
▶ Buk:
104 PLN

Pingwiny 2012 rok zaczęli bardzo kiepsko, przegrali 6 spotkań z rzędu zdobywając przy tym jedynie 6 goli i bez wątpienia brak kilku kluczowych zawodników ma spory wpływ na ich ostatnią gre. Po tych kilku słabszych meczach, o wiele lepiej wypadli 2 dni temu w Waszyngtonie pomimo porażki 1:0. Najbliższej nocy rodzi się okazja, by w końcu przełamać lody, a na pewno ekipa Panter, która wygrała zaledwie 3 z 8 ostatnich spotkań jest jak najbardziej do ogrania, poza tym prawdopodobnie przystąpią do meczu bez swojego kluczowego goalie - Josa Theodore, co może się okazać odczuwalną stratą. Pingwiny w ciągu 10 ostatnich meczy przeciwko Panterom, wygrali aż 8 razy i dziś stoją przed sporą okazją, by przełamać lody i zacząć powoli odnawiać nastroje w ekipie, a wierzę że pozostali gracze potrafią jeszcze wyciągnąć swój team na wyżyny.

#82 :hokej:
Anaheim Mighty Ducks @ Edmonton Oilers OT
▶ [1,79] ⛔
▶ Buk:
/ Stawka: 130 PLN / PW:
103 PLN

Tutaj w przypadku Nafciarzy sytuacja wygląda podobnie jak w powyższych spotkaniach. Ich gra ostatnimi czasy wyraźnie nie idzie po myśli i choć wydawało się, że byli blisko w ostatnim meczu z Diabłami ,tak przegrali mecz w dogrywce będąc w osłabieniu. Kilka razy podkreślałem już, że u siebie potrafią zagrać skutecznie i z polotem, tymbardziej że będą podejmować Ducks, którzy na wyjazdach prezentują się bardzo słabo mając w dorobku jedynie 3 zwycięstwa w sezonie. Sądze więc, że przed nimi spora szansa , a z ekipą pokroju Kaczek mają na pewno okazje na przełamanie tej okropnej serii.

+92 PLN

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IV) NHL: -616 PLN (NHL styczeń: 30-3-36) piątek: 2-0-1 +92 PLN

Już teraz pograłem jeden z dzisiejszych meczów, które odbędą się wieczorem naszego czasu. Zastanawiałem się jeszcze nad Wings, ale póki co zatrzymałem się tylko na tym spotkaniu. Popołudniu podam resztę.

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 22:00

#83 :hokej:
New Jersey Devils @ Winnipeg Jets OT
▶ [2,03] ⛔
--------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
103 PLN

Odrzutowce przegrali cztery z pięciu rozegranych tegorocznych spotkań i dziś wieczorem o 22 czasu polskiego wystąpią po raz kolejny na własnym terytorium. Oglądałem większość ich ostatniego spotkania z Rekinami i trzeba stwierdzić, że pomimo porażki nie wyglądali źle. Wykonali ogółem sporo dogodnych i mądrych sytuacji, by umieścić krążek w siatce, ale niestety tamtego wieczoru bardziej konsekwentną i skuteczną ekipą byli goście. W tym sezonie oba teamy spotkali się dwukrotnie i najpierw Devils wygrali na własnym terenie, później za miesiąc 4 grudnia górą byli Jets wygrywając u siebie. Ekipie Devils nie można wiele zarzucić, grają na wyrównanym poziomie, całkowicie adekwatnym co do swojego miejsca w tabeli, poza tym dość nieźle prezentują się na wyjazdach i solidnie przedstawia się ich Penalty Killin&#39; ,który od początku sezonu nieźle funkcjonuje. Jednak według mnie Jets mają dzisiaj dogodną sytuacje, by w końcu wygrać mecz, tymbardziej że po dzisiejszym spotkaniu czekają ich dwie wyjazdówki; z rewelacyjnymi ostatnio Senatorami i rewanż w New Jersey. Myślę, że dzień odpoczynku i na pewno wyciągnięte wnioski z poprzedniego spotkania oraz kilka ostatnich wpadek - co powinno podziałać motywująco - sprawi, że zdobędą dziś komplet w Winnipeg.

Otrzymane punkty reputacji: +3
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik

Pierwszy mecz z dzisiejszej oferty, który odbędzie się już o 18:30. Dopiero później podam kilka typów na noc.

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 18:30

#84 :hokej:
Chicago Blackhawks @ Detroit Red Wings
over 5,5
▶ [1,87] ⛔
▶ Buk:
/ Stawka: 110 PLN / PW:
96 PLN

Jako pierwszy mecz w dniu dzisiejszym to niewątpliwy hit w Detroit, gdzie Wings podejmować będą Blackhawks. W przeciągu miesiąca rozgrywali ze sobą bardzo wyrównane dwa spotkania w Chicago, gdzie raz górą byli Hawks a ostatnio choć zwycięstwo mieli na wyciągnięcie ręki tak musieli po dogrywce uznać wyższość Wings, którzy odrobili straty na kilka minut przed końcem. Pamiętliwy mecz z Wings zamykał nieszczęsną serię 4 porażek z rzędu Hawks i mogłoby się wydawać ,że ponownie odnaleźli odpowiednie tory, co pokazują ich 2 ostatnie wysokie zwycięstwa z Jackets i Wilds. Trudno tak na prawdę wytypować zwycięzcę w tym spotkaniu, z jednej strony Hawks będą szukali rewanżu, a z drugiej strony podejmować będą niezwykle solidnych u siebie Wings, którzy na własnym terenie strzelić potrafią sporo. Podobna sytuacja tyczy się gości, którzy mogą się poszczycić silną linią ofensywną. Tak więc wybiorę w tym spotkaniu nieco ostrożniejszy wariant jakim wydaje się być over. W bramce gospodarzy zobaczymy Howarda, u gości Crawforda.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik

#85 :hokej:
Boston Bruins @ Carolina Hurricanes
over 5,5
▶ [2,02] ✅
▶ Buk:
102 PLN

Obie ekipy sporo ostatnio strzelają, Huragany dodatkowo również sporo tracą i w tym spotkaniu nie widzę innej opcji jak over. Spośród 10 ostatnich meczów Bruins, aż 7 razy padł over , z koleji w przypadku Hurricanes 8-krotnie padło więcej niż 5 goli.

#86 :hokej:
New York Rangers OT @ Toronto Maple Leafs
▶ [1,75] ✅
▶ Buk:
/ Stawka: 133 PLN / PW:
100 PLN

Leafs poprzedniej nocy mecz w Buffalo. W kolejnym spotkaniu podejmą in-form Rangers, którzy wygrali aż 8 na 10 ostatnich spotkań, zaliczyli co prawda wpadkę dwa dni temu u siebie, ale uznam to jako wypadek przy pracy z będącymi ostatnio na wyżynach Senatorami. Dlaczego Rangers? są ostatnio niewątpliwie na fali i potrafią grać u siebie czy to na wyjazdach równie skutecznie i z polotem. Ponadto bilans Leafs w meczach &quot;back to back&quot; wynosi w tym sezonie 2-5 i nie wydaje mi się, by zdołali go dzisiaj podwyższyć. Rangers.

#87 :hokej:
Buffalo Sabres @ New York Islanders OT
▶ [1,81] ✅
▶ Buk:
101 PLN

Dwie ekipy, które ostatnimi czasy grają całkowicie poniżej oczekiwań. Jednak w tym przypadku Isles wypadają nieco lepiej i są tutaj faworytem. Dwa dni temu grali bardzo zacięty mecz z Lotnikami i choć przegrali, to pozostawił na nich dobre wrażenie. W całym spotkaniu oddali aż 35 strzałów, gdzie jedynie brakowało nieco więcej skuteczności. Ogólnie rzecz biorąc najlepsze wyniki osiągają na własnym terenie, a efektem tego były ostatnie zwycięstwa chociażby z Flames, Oilers czy niespodziewanie 5-1 z Wings kilka dni temu. Odnośnie Sabres nie można powiedzieć wiele pozytywnego, może poza faktem ,że wygrali dziś w nocy u siebie z Leafs i zdarzają się im przebłyski formy. Na wyjazdach sytuacja ma się już całkowicie inaczej; 7 porażek z rzędu. Tak więc argumenty przeważają na korzyść Isles i myślę, że na własnym terenie są w stanie pokonać nieregularnych Sabres.

#88 :hokej:
Los Angeles Kings @ Calgary Flames
under 5 ▶
[1,89]
▶ Buk:
/ Stawka: 120 PLN / PW: 107 PLN

Kings tym razem przylatują do Calgary i po dwóch ładnych meczach w ich wykonaniu, tym razem kolejne trudnie zadanie, bowiem Flames na własnym terenie spisują się na prawdę dobrze - 5 zwycięstw w 5 ostatnich meczach. Kings w tym rozrachunku nie wyglądają źle a ostatnio nawet zdołali się w końcu otworzyć w ofensywie. Patrząc jednak na ostatnią dyspozycje Flames na swoim lodzie, gdzie również sporym nakładem w ostatnie sukcesy przyczyniła się defensywa gospodarzy, uważam że sporo goli nie zobaczymy, ponadto nie ufałbym tak do końca Kingsom, że z meczu na mecz będą tak skuteczni (uwzględniając fakt z jakim trudem jeszcze nie tak dawno przyszło im strzelać). 8 z 10 ostatnich meczów pomiędzy dwoma ekipami kończyły się underem. Sądze, że tym razem będzie podobnie.

+303 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +3
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik

#89 :hokej:
San Jose Sharks OT @ Columbus Blue Jackets
▶ [1,53] ✅
▶ Buk:
/ Stawka: 190 PLN / PW:
100 PLN

1-6 back to back w przypadku Jackets. I wszystko jasne.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IV) Tenis: 0 PLN (Aussie Open: 0-0)

Kilka spotkań na początek zmagań w AO..

ATP Australian Open (I runda) start: 1:00

#90 ???? Jeremy Chardy (FRA) vs. Grigor Dimitrov (BUL) ▶ [1,53] ✅
#90 ???? Jarkko Nieminen (FIN) vs. David Nalbandian (ARG) ▶ [1,57]
--------------------------------------------------------------------
▶ Ako: 2,40 / Buk:
53 PLN

Tutaj bez wątpienia młody Bułgar. Do tej pory w Australii wyglądał nieźle i cały ten turniej stoi przed nim otworem, by zaszedł jak najdalej. Po drugiej stronie Chardy, który ma zahwiania formy i nie widzę możliwości, by mógł okazać się przeszkodą dla Grigora.

Typ w zupełności jak najbardziej na miejscu. David wyglądał nieźle w pokazowym meczu z Murrayem i nie ma się co oszukiwać - jest lepszym graczem, ponadto ma sporą motywacje w turniejach takiej rangi, a niektórzy na pewno pamiętają jego spektakl z zeszłego roku w pierwszej rundzie z Hewittem. Co do Jarka, bardzo go cenię , jednak zalicza w Sydney dość długi tour (Grał dziś finał singlowy i deblowy) i może być po prostu zmęczony. Stawiam na Argentyńczyka.

#91 ???? Łukasz Kubot (POL) vs. Nicolas Almagro (ESP) over 36,5 ▶ [2,02] ✅
-----------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100 PLN / PW: 102 PLN

Typ na pewno przemawia za Hiszpanem. Trzeba jednak przypomnieć sobie jego niesamowity mecz przeciwko Łukaszowi zeszłego roku podczas French Open. O ile dobrze pamiętam przegrał z Kubotem mając 2:0 w setach, dodatkowo przełamał Polaka w III secie serwując nawet po mecz jeśli mnie pamięć nie myli, ale trzeźwy umysł Polaka tamtego dnia i słaba dyspozycja Hiszpania sprawiła, że przegrał ten mecz - w dodatku na cegle, która rzekomo najlepiej mu leży. Ogółem Nicolas lubi grać głupa i często przez to utrudnia sobie życie na korcie, a niejednokrotnie przegrywał mecz który miał na tacy, w szczególności na imprezach tego pokroju. Kubot z kolei jeśli ma swój dzień to potrafi wiele stworzyć swoim &quot;serve &amp; volley&quot; przy siatce, dlatego sądze że utrudni trochę prace Hiszpanowi i będziemy świadkami zaciętych setów. Nie przekreślam więc tutaj szans Polaka, który zdziałać może wiele tymbardziej na takich eventach, kiedy się spina na 200%.

#92 ???? Phillip Kohlscheiber (GER) vs. Juan Monaco +4 (ARG) ▶ [1,88] ⛔
---------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100 PLN / PW: 88 PLN

Na dokładkę pozwolę sobie dać szansę niezwykle solidnemu Argentyńczykowi. Końcówka sezonu w jego wykonaniu byla na prawdę przednia, wiele jego spotkań, jak chociażby turniej w Valencji pokazał jakim potrafi być przykładnym i regularnym tenisistom. Co prawda póki co nie wystartował w żadnym turnieju Australijskim, ale sądze ,że z formą powinien wypalić, a wtedy gracza pokroju Kohlscheibera może przejść bez problemu. Niemiec choć ogrywał tutaj Almagro czy urywał seta Nadalowi, tak będę uważał ,że do elity mu nieco brakuje, poza tym często udowadniał jakim potrafi być irytującym i nieprzewidywalnym grajkiem. Opinia choć niezbyt obiektywna, tak ufam tutaj Argentyńczykowi i z doświadczenia wiem, że w takich imprezach potrafi wypalić z formą. Stawiam na Juana z małą podpórką.

#93 ???? Mardy Fish (USA) vs. Gilles Muller (LUX) over 38 ▶ [1,80] ⛔
----------------------------------------------------------------
▶ Buk:
/ Stawka: 100 PLN / PW: 80 PLN

Kolejna ciekawa linia.W tym przy padku jeśli obaj wygrają wygrają po secie, to over powinien być pokryty uwzględniając ich zacięte i trudne partie, jakie potrafią rozgrywać, w szczególności Gilles. Fish na pewno lepiej gra z głębi kortu, jednak jeśli Muller utrzyma swoje na ogół dobre podanie to jest dość trudny do przełamania. Interesującym faktem jest to, że jego 5 ostatnich spotkań kończyły się w 3 setach, co tylko pokazuje jak niejednostronne są mecze z jego udziałem. Fish może nie zaczął idealnie tego sezonu, dodatkowo jego rekord w Australii nie był imponujący na przełomie ostatnich lat - do tego najlepsze wyniki osiąga w USA - jednak myślę, że ten mecz jest w stanie wygrać, ale na pewno nie przyjdzie mu to z łatwością.

-45 PLN

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IV) NHL: -413 PLN (NHL styczeń: 34-4-38) sobota: 4-1-2 +203 PLN

Jeden typ z NHL na początek. Mecz już o 19. Pózniej w miarę upływu czasu podam jeszcze 2-3 spotkania .. GL.

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 19:00

#94 :hokej:
Pittsburgh Penguins @ Tampa Bay Lighting
over 5,5
▶ [1,97] ✅
--------------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
102 PLN

#95 :hokej:
Pittsburgh Penguins @ Tampa Bay Lighting OT
▶ [2,15] ⛔
----------------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
115 PLN

Po jednej stronie Lightings, których bolączką i słabym punktem w ekipie to zdecydowanie bramkarze.. po drugiej stronie Pingwiny, którym w końcu udało się przerwać serie kilku porażek z rzędu i na pewno będą próbowali utrzymać dobry poziom w tym meczu, co może być trudne, tymbardziej że Lightings są mocną ekipą na własnych śmieciach i po dwóch ostatnich, bolesnych porażkach będą próbowali sobie to odbić. Ja jednak oszczędzę sobie typowania tutaj zwycięzcy i wybiorę chyba najłatwiejszy wariant jakim jest over. Wiadomo, że Lightings u siebie strzelić potrafią, ale także potrafią stracić i to czasami sporo ..

+2 PLN ;)

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IV) NHL: -413 PLN (NHL styczeń: 34-4-38) sobota: 4-1-2 +203 PLN

Wyżej wspomniane pozostałe mecze NHL.

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 23:00

#96 :hokej:
New York Rangers @ Montreal Canadiens OT
▶ [2,26] ✅
▶ Buk:
126 PLN

#97 :hokej:
New York Rangers @ Montreal Canadiens
over 5
▶ [1,81]

▶ Buk:
/ Stawka: 125 PLN / PW: 101 PLN

Habs choć wczoraj przegrali z Senatorami, tak na prawdę byli blisko.. jednak kolejny raz goście udowodnili ,że nie mają sobie równych w dogrywkach. Dziś przed nimi kolejna szansa i mam nadzieję, że w końcu skuteczna tymbardziej ,że Rangersi jak i Habs rozgrywali wczoraj swoje spotkania i szansę w tym przypadku mogą być wyrównane, z nawiązką dla Kanadyjczyków, którzy grają u siebie - z kolei NYR drugi mecz z rzędu na wyjeździe. Ostatnim razem górą byli Habs pod koniec listopada kiedy rozbili Strażników 4:0. Stawiam na Canadiens z nadzieją, że w końcu odnajdą odpowiednie tory. Dodatkowo over 5.

#98 :hokej:
Los Angeles Kings @ Edmonton Oilers OT
▶ [2,19] ✅
▶ Buk:
119 PLN

#99 :hokej:
Los Angeles Kings @ Edmonton Oilers
over 5
▶ [1,86] ⛔
▶ Buk:
103 PLN

W tym meczu po raz koleji liczę na przełamanie gospodarzy. W ostatnim meczu doznali wręcz pogromu przez Ducks aż 5:0 i prawde mówiąc byli cieniem całej ekipy. Sądze jednak, że zdołali wyciągnąć odpowiednie wnioski i dziś przed nimi szansa jako &quot;home dog&quot; z Kingsami, którzy zeszłej nocy rozgrywali dość trudny mecz w Calgary i to na pewno nie stawia ich na światło faworyta w tym spotkaniu. Back to back 2-8 w tym sezonie w przypadku Kings (spotkania rozgrywane dzień po dniu). Over 5 jako dodatkowy typ.

#100 :hokej: Carolina Hurricanes @ Washington Capitals OT ▶ [1,41] ✅
#100 :hokej: Anaheim Mighty Ducks @ Vancouver Canucks OT ▶ [1,43] ⛔
-------------------------------------------------------------------
▶ Ako: 2,03 / Buk:
103 PLN

Na koniec ładnie wyglądający double. Caps i Canucks jako mocni faworyci powinni dziś bez trudu na własnych terenach wygrać te spotkania i nie wierzę w inny obraz rzeczy, tymbardziej ,że w przypadku Caps będą podejmować Hurricanes, którzy wczoraj wygrali swój &quot;wielki&quot; mecz z Bruins, z kolei Canucks podejmą słabe w tym sezonie - choć ostatnio nieco rozpędzone Kaczki.

+25 PLN

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
(Seria IV) NHL: -386 PLN (NHL styczeń: 37-5-41) niedziela: 3-1-3 +27 PLN

NHL ~ &quot;włącznie z dogrywką i rzutami karnymi&quot; start: 19:00

#101 :hokej:
Nashville Predators @ New York Islanders OT
▶ [2,07] ⛔
▶ Buk:
107 PLN

Osobiscie nie lubię grać przeciwko Preds, tymbardziej że ostatnio całkiem dobrze się im powodzi mając w dorobku na 10 meczów aż 7 zwycięstw. Jednak dzisiaj o 19 podejmować będą w Nowym Jorku Isles, którzy po miznernej końcówce zeszłego roku z meczu na mecz grają coraz lepiej, szczególnie ładnie spisuje się ich ofensywa z Tavaresem i Moulsonem na czele. W sobotę w ładnym stylu pokonali Sabres, wcześniej Wings czy chociażby wyrównany mecz z Flyers, który pomimo tego, że przegrali 3:2 to nie prezentuwali się najgorzej. Na 5 ostatnich meczów u siebie ,aż 4 wygrali i sądze, że są dogodną ekipą by przerwać ostatni &quot;winning streak&quot; graczy z Nashville.

#102 :hokej:
Colorado Avalanche @ Phoenix Coyotes OT
▶ [1,75] ✅
▶ Buk:
/ Stawka: 133 PLN / PW:
100 PLN

Kojoty w ostatnich dniach mają zdecydowanie pecha.. na 10 ostatnich spotkań, tylko 2-krotnie zdołali wygrać, jednak w większości tych meczów trzymali na prawdę wysoki poziom, a daleko szukać nie trzeba - chociażby 3 ostatnie mecze; z Rangersami, Wings czy z Jackets w piątek, które przegrali po bardzo wyrównanych widowiskach. Dziś wieczorem po kilku ostatnich wyjazdach w końcu powrócili do Phoenix i nie widzę innego rozwiązania jak pozytywne rozpoczęcie tripu na własnej tafli. Po drugiej stronie Avs, którzy w sobotę wygrali mecz wyjazdowy w Dallas. Ekipa coraz bardziej licząca się w lidze i ostatnio nawet zdobywająca punkty na wyjazdach, poza tym bilans ostatnich meczów pomiędzy sobą mają dość wyrównany z lekką korzyścią Kojotów. Sądze więc, że po tych kilku pechowych dniach gospodarze w końcu zdołają odnaleźć się na własnej hali i przypieczętują zwycięstwo, które od jakiegoś czasu niewątpliwie za nimi chodzi.

#103 :hokej:
Dallas Stars OT @ St. Louis Blues
▶ [2,74] ⛔
----------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
174 PLN

Tutaj zdecydowałem dać szansę ekipie z Dallas. Blues to jedna z najlepiej radzących sobie drużyn na własnej tafli w całej lidze i przegrywają tutaj jedynie z elitą, co udowodniły ostatnie mecze (canucks, preds czy hawks). Stars jednak pokazali kilkakrotnie w ciągu dwóch lat, że zdobyć ten teren potrafią i czują się tutaj na ogół nieźle. H2H przemawia zdecydowanie na korzyść gości i całkowicie uważam, że mogą tutaj sprawić niespodziankę po raz kolejny.

-100 PLN

Do góry Bottom