>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Tenisowe propozycje by Widzu

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
11
bet365
✅ 3j

Baluda+Clayton 1,60 5j✅

ITF KATAR

Miałem juz grać na Rosjanina w poniedziałek ale odpuściłem, ale ograł bardzo pewnie niezłego rywala, wiec teraz bez zastanowienia gram na Balude. Panowie spotkali się w zeszłym tygodniu i Rosjanin oddał rywalowi 6 gemów, teraz powinno być podobnie Baluda solidne występy, urywał sety takim rywalą jak Coric czy Ito myśle, ze ma tutaj duża ochotę na wygranie trzeciego turnieju w tym sezonie, w zeszłym tygodniu porażka po trzech setach z Bosselem, dzisiaj rywal o klasę słabszy...

12
bet365

Majchrzak 2,62 2j⛔

ITF ARGENTYNA.

Odpuściłem mecz Polaka w 1r, ponieważ miał w zeszłym tygodniu problemy ze zdrowiem, jakis wirus go dopadł, w poniedziałek na FB pisał, ze niby ok, ale lepiej było odpuścił. Polak ograł rywala o podobnym rankingu oddajac mu zaledwie 2 gemy. Wczoraj na FB napisał, ze czuje się świetnie, ze zagrał dobry mecz i jutro czego go starcie z nr 1 rankingu i szykuje sie na walkę. Jak dzisiaj wstałem rano od razu pomyślalem, że pogram na Kamila jak kurs będzie w okolicach 3 i jest

Polak udowodnił w tym sezonie, mimi, iż grał w turze mniej niż połowe sezonu(jeszcze kilka tyg temu grał w juniorskich turniejach) udowodnił, ze solidny poziom challangerów osiągnał niemal odrazu. To pokazał na turniejach w Polsce oraz wygranym turnieju, gdzie ograł solidnych zawodników i naprawde wygranie zawodowego turnieju miejac na koncie kilka zawodowyh meczy... ale tak mozna pisac o KAMILU i pisac gram go dzisiaj pewnie, bo spokojnie może rywalizowac z zawodnikami takimi jak Alund, czyli solidni challangerowcy nic wiecej A takim w takich turniejach czesto sie nie chce co pokazał w zeszłym tygodniu przegrywając z Duranem, którego pozniej nasz Panfil ograł w finale. Alund słaby sezon wypadł z top200, Kamil spokojnie może go ograć jak dla mnie szanse 50 na 50, nawet ze wskazaniem na Polaka. Majchrzak będzie tu walczył o kazdą piłkę, cieszy sie z każdego punku w rankingu jak dziecko i sukces Panfila go równiez dobrze zmotywował, czuje ze tutaj może wygrać turniej, jak dzisiaj ogra Alunda to naprawdę będzie blisko...

Otrzymane punkty reputacji: +23
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
16
bet365

Real+Barca+Chelsea 1,70 5j⛔

typy trafione: 11
nie trafione: 4
Zainwestowane j: 56j
Wygrane: 71.6
zYSK: 15,6j

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
22
bet365

Lopez-Perez 3 3j⛔

Czas na ostatnią analizę w tym roku ???? Tak jak prawie w cale nie grałem na dogi tak na koniec uderzam w doga i to dość grubo ???? Ale ten kurs na Hiszpana to po prostu jakaś abstrakcja dla mnie...!

Nie wiem czemu Lopez jest tutaj takim zdecydowanym dogiem!? Naprawdę buki tak się boją tego nabitego na ITF i pół amatorskich rywalac bilansu Aunthona? Wygrał kilka turniejów na hali, ostatnio świetna passa zwyciestw, ale naprawdę nie pokonał nikogo chodz o przyzwoitych umiejetnościach. Można powiedziec, ze jest królem ITF a w challangerach nie potrafi wygrać dwoch meczy pod rząd. Na hardzie to jego 8 mecz w tym roku, wiec tez bez szału. Miał tutaj jednego w miarę ogarnietego rywala- Rochette i miał sporo szczescia, ze wygrał ten mecz po w 3 secie jak by nie obronił BP w połowie seta myśle, ze to Francuz wygrał by ten mecz...

Hiszpan ma nawet lepszy ranking od Belga. Wygrał 4 ITF! Co prawda na cegle, ale wygrał wiec od Belga nie odbiega w tym elemencie. Na pewno woli cegłe, ale pokonał tutaj jeden z najwiekszych talentów meskiego tenisa- Khachanov! Co jest mega wynikiem i jak dla mnie ten mecz był finałem tego turnieju...

Chyba po tym co napisałem nikt nie ma wątpliwości, że to Hiszpan jest tutaj faworytem, naprawde spodziewam się tutaj zdecydowanej perzewagi Hiszpana, tym bardziej ze Belg naprawde nie ma super serwisu ma mecze gdzie nie posyła ani jednego asa i takim pół amator daje sie przełamywać, Hiszpan lepszy tenisowo, pokonał mega rywala tutaj, czas na ostatni nie najtrudniejszy krok, czyli ogranie Belga ????

Do góry Bottom