Evans D. - Gombos N. @ 1.45 bwin 400j.
Kolejny według mnie błąd bwin i kolejny na Gombosie, także łapać szybko bo jak poprzednio pewnie zaraz spadnie do 1.25. O Gombosie pisałem ostatnio, więc skopiuję to co pisałem: Gombos powiedzmy, że jeszcze młody zawodnik, ale i tak ledwie w człapał się do top200. Ten sezon zaczął bardzo słabo, przegrywa ze słabymi rywalami. Mimo, że posiada dobry serwis i potrafi grać szybko to jednak preferuje clay i tam się czuje najlepiej. Nie ma doświadczenie, nie ma formy, Berrer powinien go szybko zmieść z powierzchni kortu. Tylko tym razem nie Berrer, a Evans zmiecie go z kortu. Od tamtego czasu nic się nie zmieniło. Z Berrerem przegrał gładko, w kolejnym tygodniu kolejna porażka w 1 rundzie, także kiepsko mu idzie. A Evans poprzedni sezon można powiedzieć przełomowy, poczynił spore postępy, cały czas się rozwija, kilka fajnych wyników. Ten sezon też zaczął bardzo dobrze i z takim Gambosem nie powinien mieć żadnych problemów. Na szybkich kortach czuje się bardzo dobrze, możliwości dużo większe, forma lepsza. Easy win.