>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tenis by Majestro

majestro 3K

majestro

Użytkownik
Jankovic J. - Halep S. @ 1.65 bwin 600j.
O k.... Spodziewałem się, że więcej niż 1.30 nie będzie i na pewno spadnie, ale bwin jak zawsze na początku daje promocje, więc ciśniemy. Potem dodam parę słów o meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +4
majestro 3K

majestro

Użytkownik
Paire Benoit - Bautista-Agut Roberto @ 1.90 paddypower 450j. ✅
Gabashvili Teimuraz - Federer Roger over 27,5 @ 1.80 Pinnacle 250j. ⛔
Tsonga J-W. - Simon G. @ 1,18 ✅
Nadal R. - Monfils G. @ 1,13 ✅
Raonic M. - Dimitrov G. over 3,5 seta @ 1,43 ✅
AKO. 1.91 unibet 150j. ✅

Radwanska Agnieszka - Pavlyuchenkova Anastasia +5,5 gema @ 1.80 bet365 300j. ⛔
Taj Pavluchenkovej to jeszcze długo nie przeboleję.
I jestem w szoku, że kurs na Halep tak się trzyma, przecież to jest mega promo.
Dzisiaj: ⛔ 53,5j.
Łącznie: ✅ 865j.

majestro 3K

majestro

Użytkownik
Dimitrov G. - Bautista-Agut R. @ 2.62 Will Hill 300j.
Kursy lecą i będą jeszcze lecieć, bo to dla mnie jest mecz 50/50 a może nawet lekkim faworytem jest Bautista. Później może jeszcze coś dopiszę.

majestro 3K

majestro

Użytkownik
Berdych T. - Anderson K. 3:0 @ 1.85 unibet 200j.
Bo mam przed oczami ich ostatnie spotkania. Co oni tam kręcili to głowa mała, za każdym razem podobny scenariusz, dzisiaj pewnie będzie podobnie. H2H 9:0. Dodajmy jeszcze że Berdych na prawdę w bardzo dobrej formie, a Anderson na razie męczy się ze swoją grą.

Otrzymane punkty reputacji: +3
majestro 3K

majestro

Użytkownik
Li N. - Pennetta F. @ 4.95 Marathon 300j.
Li N. - Pennetta F. +1,5 seta @ 2.20 Pinnacle 400j.
Po prostu kursy są kosmiczne. Jak dla mnie równie dobrze Pennetta mogłaby być tutaj faworytką. Włoszka podobnie jak na zeszłorocznym US Open, w którym była w półfinale gra znakomicie, a może nawet jeszcze lepiej. 4 bardzo pewne zwycięstwa w poprzednich rundach, a pokonanie dobrze grającej Kerber na musi robić wrażenie. Flavia bardzo dobrze serwuje, świetnie gra z głębi kortu, można się rozpływać nad jej grą. Chinka w tym roku bilans 9/0, ale wcale nie zachwyca. Wygrany mały turniej u siebie, gdzie grały śmieszne dla niej rywalki. W Australii już mógłby być poza turniejem, gdyby Safaraova nie pomyliła się p2-3 centymetry przy piłce meczowej, a do tego momentu Czeszka kontrolowała mecz i robiła z Li co chciała. Penetta nie jest wygodną rywalką do Na Li. Nie chodzi nawet o samo h2h 2:1 na korzyść Włoszki bo mecze dość dawno, ale o styl gry. Chinka słynie na korcie z tego, że nie ma jakiejś wielkiej mocy uderzeń, ale z tego, jest jedną z najbardziej myślących zawodniczek na korcie że stara się grać mądry tenis, dobierać odpowiednie kąty. Tyle, że w tym momencie Pennetta wydaje mi się lepsza właśnie w takiej grze. Włoszka prezentuje się niesamowicie inteligentnie na korcie. Świetne sposób wypracowywania przewagi i budowania punktów, to ona tutaj ma szansę na prowadzenie tego meczu i narzucenie swojego stylu gry. Konsekwencja i spokój, czyli atuty, które często możemy przypisać Chince dzisiaj są według mnie po stronie Włoszki i na prawdę ciężko Chince będzie cokolwiek w tym meczu ugrać. Jedyna nadzieja, to, że Flavia nagle straci formę, albo, że sama Li nagle zagra mecz życia, ale na to się nie zanosi i nie zdziwi mnie 2:0 dla Pennetty.
Ivanovic A. - Bouchard E. @ 3.65 Marathon 150j.
2 mecz i kolejne value. Zachwycamy się Ana bo wygrała z Williams, ale Williams też dorzuciła kosteczkę do tego sukcesu. Choć umniejszanie sukcesu Ivanovic do słabego meczu Williams na pewno nie jest na miejscu, bo Serbka gra znakomicie. Może nawet swój najlepszy tenisa od długiego czasu. Przede wszystkim mocna psychicznie i to należy docenić, ale i tak myślę, że wszyscy zadają sobie pytanie, kiedy Ivanovic wróci do starych złych nawyków, bo mimo wszystko wydaje się to być kwestią czasu. A teraz na pewno będzie na niej duża presja. Teraz to ona będzie faworytką. Czy będzie w stanie utrzymać poziom gry i koncentrację na wysokim poziomie? Odpowiedź dopiero po meczu. Mecz z Bouchard będzie inny nie tylko pod względem mentalnym, ale też pod względem gry na korcie. Williams oczywiście potrafi mocno przyłożyć, ale stosuje też dużo różnych innych zagrań, a Bouchard to jest zawodniczka, która wali bez opamiętania. Będzie łoić w Serbkę z każdego uderzenia, a celownik ma dobrze ustawiony, a Serbka w obronie nie jest mistrzynią. Bouchard jest w stanie ograć każdego. Mimo, że w tak krótkim czasie w tak młodym wieku zyskała taką popularność to jakoś na korcie nie widać, aby odczuwała zbyt wielką presję. Raczej gra na luzie i bez względu na okoliczności gra swój tenis. Jednym z decydujących czynników w tym meczu oprócz psychiki może być w tym meczu serwis. Kto nim sobie ustawi grę, kto przejmie inicjatywę. Jak na razie obie serwują dość równo i spotkanie też może być równe i kursy na Kanadyjkę to jest value.

majestro 3K

majestro

Użytkownik
Ivanovic A. - Bouchard E. +1,5 seta @ 2.01 Pinnacle 200j.
Berdych T. - Ferrer D. @ 1.67 Pinnacle 200j.

majestro 3K

majestro

Użytkownik
Nadal R. - Dimitrov G. over 33,5 @ 1.72 Pinnacle 400j.
Dziwię się, że nikt nie zainteresował się tym spotkaniem, bo jak dla mnie pewniaczek. Nadal męczył się ze słabym Nishikorim i grubo pokryli linię, więc tym bardziej z Dimitrovem nie będzie miał łatwo. Z Nishikorim Nadal wygrał minimanie, w każdym secie, prawda tiebreaki pod kontrolą, ale z tak słabym Japończykiem powinien zakończyć ten mecz dużo wcześniej i pewniej. Oczywiście dzisiaj nowy dzień, nowy meczu i Nadal może zagrać lepiej i z pewnością zagra, ale na łatwe zwycięstwo nie ma co liczyć, bo Bułgar gra tutaj znakomicie. Myślałem, że może przegrać z Raonicem jednak on bardzo pewnie odprawił Kanadyjczyka. spora część osób spodziewała, że może mieć problemy i odpaść z rewelacyjnym Bautista, jednak Grigor kolejny raz zadziwił rewelacyjną grą i wygrał bardzo pewnie. Jestem pod ogromnym wrażeniem gry Bułgara, dobrze serwuje, świetnie gra backhandem. Wreszcie gra na miarę swojego talentu i potencjału. Z Rafą grał 3 razy, 3 razy przegrał, ale za każdym razem były to wyrównane zacięte mecze(3x2:1), urwał seta w każdym z dotychczasowych meczów, teraz jest w wybornej formie i na pewno stać go tutaj na ugranie seta. Linia powinna według mnie zostać pokryta bez najmniejszego problemu.

majestro 3K

majestro

Użytkownik
Nadal R. - Federer R. @ 1.66 Pinnacle 350j.
Myślę, że ten typ nie wymaga komentarza. Nadal zjada Federera gdziekolwiek i kiedykolwiek. Wygrana Nadala pewniejsza niż śmierć.

majestro 3K

majestro

Użytkownik
Li Na - Cibulkova Dominika @ 1.40 unibet 400j.
Dla mnie zdecydowane, bardzo zdecydowane zwycięstwo Na Li. Cibulkova nie ma żadnego podejścia do Chinki. Wszystko przemawia za Chinką i ona to wygra. Niektórzy chyba przeceniają formę Słowaczki. Nie gra ona nic nadzwyczajnego. Pierwsze 3 rundy to kompromitacja słabszych rywalek, a kolejne 3 rundy ... to kompromitacja lepszych rywalek. Halep kompletnie przeszła obok meczu, Sharapova po 1 perfekcyjnym secie, w kolejnych była na korcie tylko ciałem, bo ducha w niej nie było. Radwańska całą pulę szczęścia zużyła na Azarenkę i z Cibulkovą zagrała padakę. Nie ujmując nic Domonice potrafiła wykorzystać słabość rywalek, skoncentrować się na 6 meczy i awansować do finału. Ale mimo, że zwycięstwa są wysokie, to Cibulkova nie grała bezbłędnie, sama ma przestoje z grze, popełnia proste błędy. Trochę przyciśnięta, przestaje być groźna. Szczerze mówiąc Li też nie miała jakiejś ciężkiej drogi do finału. Makarova zagrała, słabo, Pennetta też się nie popisała, Bouchard grała falami, jedynie z Safarovą Chinka miała problemy i mogła ten mecz przegrać, ale wyszła z beznadziejnej sytuacji i od tego momentu grała w turnieju z meczu na mecz lepiej. Ćwierćfinał z Pennetta świetny, mimo, że Włoszka zagrała słabiej, to kontrola meczu z strony Na Li godna pochwały. Z Bouchard mecz bliski perfekcji. Kilka prostych błędów się pojawiło, ale to co wyczyniała backhandem to poezja, zresztą kątowe zagrania z lewej jak i prawej strony to maestria. Taka Cibulkova to nie będzie widziała co się na korcie dzieje. Chinka to jest jedna z najmądrzej grających zawodniczek, taktycznie bije Cibulkovą na głowę. H2h 4:0 na korzyść Chinki, Cibulkova ugrała tylko 1 seta. Dla Słowaczki to 1 finał Wielkiego Szlema. Dla Chinki można powiedzieć, że to chleb powszedni. Ma już na koncie wygraną w Szlemie. W Australii jest w finale po raz 3, w poprzednich dwóch nie byłą faworytką i przegrywała po zaciętych 3 setowych meczach z Azarenka i Clijsters. Teraz jej kolej na zwycięstwo. AO to jej ulubiony turniej Wielkiego Szlema, ma duże wsparcie publiczności. Niby błahostka, ale Chinka jest w finale broniąc po drodze piłki meczowej, to na pewno dało jej ogromnego kopa pozytywnej energii i wiedzieliśmy to w każdym kolejnym meczu po tym wydarzeniu gdzie za z meczu na mecz grała coraz lepiej osiągając genialną dyspozycję. Przewaga psychologiczna ogromna przewaga po stronie Chinki. Mentalność, forma, doświadczenie, bezpośrednie pojedynki wszystko z ogromną przewagą po stronie Na Li. Tylko jakiś kataklizm może odebrać jej ten upragniony tytuł.

Otrzymane punkty reputacji: +12
majestro 3K

majestro

Użytkownik
Petkovic A. - Jovanovski B. @ 1.56 Pinnacle 300j.
Petkovic to wyższa półka, h2h korzystne, lubi ten turniej, nawierzchnia też raczej na jej korzyść. Powinna wygrać.

majestro 3K

majestro

Użytkownik
Petkovic A. - Jovanovski B. @ 1.56 Pinnacle 300j. ✅
✅ 168j.
Łącznie: ✅ 2005,5j.
Meusburger Yvonne - Flipkens Kirsten @ 1.58 expekt 400j.
Kurs spada i będzie spadać, nie zdziwię się jak przed meczem będzie 1.4 albo i niżej. Jakim cudem Meusburger w wieku 31 lat wdrapała się na najwyższe w karierze 40 miejsce w rankingu to dla mnie zagadka. Gra on ITF-y i jakieś mniejsze turnieje. Żadnych zwycięstw z liczącymi się tenisistkami. Strasznie ograniczona tenisistka. Słabiutki serwis, w wymianach to gra praktycznie tylko na przerzut, licząc na błąd rywalki. Sama praktycznie nie ma nic do zaoferowania. Najlepiej czuje się na clayu, na twardych kortach ma ogromne problemy z szybkością piłki i zazwyczaj nie ma nic do powiedzenia w meczach z choćby przyzwoitą rywalką, a Flipkens jest na pewno ponad przeciętną zawodniczką. Belgijka właśnie na hali czuje się najlepiej i tutaj pokazuje swoje najlepsze umiejętności. Świetnie technicznie ułożona zawodniczka. Ja tylko z głową wszystko w porządku to potrafi narzucić rywalce swój styl gry i dyktować na korcie swoje warunki gry, a z tak pasywną rywalką nie powinna mieć z tym żadnego problemu. Flipkens jest to zawodniczka o co najmniej klasę lepsza od rywalki jak nie o 2 lub 3. Także szybkie 2:0 możliwe, wszystko zależy od Belgijki. A początek sezonu ma całkiem udany, co miała wygrać to wygrała i tutaj też powinno być podobnie.

Otrzymane punkty reputacji: +5
majestro 3K

majestro

Użytkownik
Meusburger Yvonne - Flipkens Kirsten @ 1.58 expekt 400j. ✅
✅ 232j.
Łącznie: ✅ 2237.5j.
Vesnina Elena - Goerges Julia @ 2.23 Pinnacle 250j.
Już w poprzedniej rundzie chciałem grać na Goerges, ale Kuznetsova mnie uprzedziła i wycofała się z turnieju i tym samym Goerges osiągnęła swój pierwszy ćwierćfinał od ponad roku. Ubiegły sezon dla Niemki fatalny, najgorszy w karierze, porażki w 1 ewentualnie w 2 rundach. wypadnięcie z Top100, a była przecież już na 15 miejscu w rankingu. Jednak ubiegły sezon to już przeszłość, teraz rozpoczynamy nowy rozdział w karierze Julii. Widać w tym sezonie lepszą grę Niemki, inne podejście do gry. Jakiś powalających wyników jeszcze nie ma, ale urwany set Wozniackiej czy wygrana 2:0 z Errani na pewno pokazuje oznaki lepszej gry a także dobrze wpływa na stan psychiczny Niemki, która znowu czuje, że może rywalizować z najlepszymi. Turniej niezbyt duży, ale dla Goerges liczą się teraz każde punkty w rankingu i każdy pozytywny wynik, więc na pewno motywacja do gry jest spora. Jest zawodniczką o większym potencjale od Vesniny. A Rosjanka na początku sezonu w formie ewidentnie nie jest. Rozgrywa bardzo słabe mecze. Przestoje w grze, proste błędy, brak jakiejkolwiek konsekwencji w grze. Dużo brakuje do optymalnej formy. Goerges też w optymalnej formie pewnie jeszcze nie jest, ale to ona jest na fali wznoszącej, to ona gra z meczu na mecz coraz lepiej, to ona ma większy potencjał i to ona powinna odnieść zwycięstwo, a kurs na to zdarzenie bardzo fajny.

majestro 3K

majestro

Użytkownik
Luty:
Berrer M. - Gombos N. @ 1.55 bwin 450j.
Promocja od bwina. Kursy powinny oscylować w granicy 1.3. Berrer to już wiekowy, doświadczony tenisista, ale widać, że ciągle motywacja do pracy jest. Bardzo dobrze rozpoczął ten sezon. 4 wygrane mecze na Australian Open gdzie pokonał po drodze ciekawych zawodników. Potem ćwierćfinał challanagera, gdzie przegrał dopiero z rewelacyjnym Gojdowczykiem. Hala to jego ulubione miejsce do gry, a turniej w Zagrzebiu jest jednym z jego ulubionych. W zeszłym roku wygrane 3 mecze w eliminacjach, ale porażka w 1 rundzie, ale w poprzednich latach był tu w półfinale i 2x w finale. Gombos powiedzmy, że jeszcze młody zawodnik, ale i tak ledwie w człapał się do top200. Ten sezon zaczął bardzo słabo, przegrywa ze słabymi rywalami. Mimo, że posiada dobry serwis i potrafi grać szybko to jednak preferuje clay i tam się czuje najlepiej. Nie ma doświadczenie, nie ma formy, Berrer powinien go szybko zmieść z powierzchni kortu.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom