Krótkie opisy do zakładów nr 6,7 i 8.
GRUPA A :
W grupie "A" stawiam zdecydowanie na Rosjan.W kadrze znajduje się wielu bardzo dobrych piłkarzy a ich skład na papierze wygląda całkiem fajnie.Swój mecz otwarcia zagrają z Czechami którzy mają problemy kadrowe i raczej Rosjanie nie powinni mieć problemów ze zdobyciem 3 punktów.
Stawiam również patriotycznie na awans naszych kopaczy bo jak nie teraz to kiedy??
Patrząc na nasz skład nie jest on wcale jakiś kiepski i gorszy w tej chwili od Czechów czy Greków.Jeśli wygramy mecz otwarcia to praktycznie jedną nogą będziemy w ćwierćfinale.
GRUPA B :
Z drugiej grupy zdecydowanie awans powinni wywalczyć
Niemcy którzy są drużyna typowo turniejową.Kurs 1,25 jest dobry do tripelka który przygotowałem.
Drugim zespołem który myslę że wyjdzie z grupy i odegra kluczowa rolę w tym turnieju są według mnie Holendrzy.Aby sie tak stało ekipa Oranje powinna pewnie pokonać Danie - najsłabszy zespół w tej grupie.
GRUPA C :
Tą grupą zajmę się w przypadku powodzenia kuponu nr 8.
GRUPA D :
W towarzyskich potyczkach imponują mi Francuzi i to ich typuję do awansu z tej grupy.Zdecydowanie na NIE jestem wobec Anglików.Nie maja składu aby coś zwojować na tym turnieju i myślę że po fazie grupowej wrócą do domu.
Drugim zespołem którzy awansują z tej grupy powinni być Szwedzi.Ibrahimović , Toivonen są w formie co pokazywali w potyczkach towarzyskich.W dużej mierze do grania na awans Szwedów skłoniło mnie to że Anglicy i Ukraina nie są ostatnio w formie.