#14 Juventus Turyn - Napoli Juventus zdobędzie puchar [1,53] SV Ried - FC Salzburg Salzburg zdobędzie puchar [1,40] AKO : 2,14 Stawka : 20,00 GBP Max wygrana : 42,93 GBP 20,00 GBP
#24 Santos - Velez Santos over 1,5 [1,72] AKO : 1,72 Stawka : 28,00 GBP Max wygrana : 48,36 GBP 28,00 GBP
miała być czysta 1 to zawsze trzeba się połasić na 9 groszy więcej ...
VS Meksyk - Walia
Jedno z niedzielnych spotkań towarzyskich.Walia podobnie jak Szkocja wybrała się za ocean aby rozegrać spotkanie towarzyskie.W New Jersey Walijczycy zmierzą się z Meksykiem.Dla Meksyku będzie to jedno z trzech spotkań przygotowawczych do eliminacji mistrzostw świata które zainaugurują już 9 czerwca meczem z Gujaną.Nie sądzę aby Walijczycy zbytnio mogli zagrozić szybkim i dobrze wyszkolonym technicznie Meksykanom którzy za sobą będą mieli cały stadion.Przewiduję podobne rozstrzygnięcie w tym meczu jak wczoraj podczas spotkania USA ze Szkocją. VS Francja - Islandia
Drugi mecz jaki wybrałem na swój kupon to mecz pomiędzy Francją a Islandią.W niedzielny wieczór na Stade du Hainaut w Valenciennes reprezentacja Francji rozegra swój pierwszy z dwóch sparingów przed finałami Euro 2012.Francja ma passę 18 meczy bez porażki i raczej passa powinna zostać podtrzymana po tym meczu.Trójkolorowi mają zdecydowanie silniejszy skład i myślę że podstawową jedenastkę zobaczymy dzisiaj przynajmniej w 45 minutach.Islandia co pokazuje historia spotkań była zawsze wymagającym przeciwnikiem dla Francuzów.Myślę jednak że zawodnicy będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony przed EURO i zagrają przynajmniej na 90% swoich możliwości.Widzi mi się w tym meczu over 2,5
#29 Meksyk- Walia 1 [1,44] Francja- Islandia over 2,5 [1,60] AKO : 2,31 Stawka : 15,00 GBP Max wygrana : 34,67 GBP 19,67 GBP