Sobota a więc dzień gdzie zdarzeń jest znacznie więcej i jest z czego wybrać.
Kolejna gala
UFC ,
piłka ręczna oraz piłka kopana to z tych trzech dyscyplin ustawię swoje dzisiejsze kupony.Na początek chciałem podać tutaj swoje propozycje a gdy skleję z nich kupony to pojawią się one w kolejnym poście.
Hannover - Wolfsburg Typ: 1
Hannover pomimo przegranej z Schalke pozostawił dobre wrażenie.Moc w ataku powinna się sprawdzić w starciu ze słabszym rywalem jakim nie wątpliwie jest Wolfsburg.Wilki wygrały ze Stuttgartem ale nie zachwycili.Mało okazja 2 strzały i dwa gole....Dziś to nie wystarczy.
Eintracht Frankfurt – TSG Hoffenheim Typ: 1
Eintracht czyli solidna domowa ekipa kontra "wieśniaki" których obejrzymy w następnym sezonie pewnie ligę niżej.Kurs mi odpowiada na jedynkę więc gram.
WKS - Tunezja Typ: x , BTS
Obie drużyny wygrały swoje pierwsze mecze.Tutaj remis raczej nikogo nie skrzywdzi.
Zastanawiam się pomiędzy remisem a tym że obie strzelą.
Algieria - Togo Typ : BTS
Mecz drużyn które przegrały swoje pierwsze mecze.Jeśli obie drużyny myślą o wyjściu z grupy to trzeba to spotkanie wygrać.Wydaję mi się że może być dobry pojedynek z bramkami.
Panthrakikos - Olympiakos Pireus Typ: BTS
Ostatnio beniaminek regularnie strzela gola co mecz. Teraz zmierzy się z Olympiakosem, gdzie właściciel klubu zwolnił trenera, bo... lider grał zbyt defensywnie. Skoro tak, to spodziewam się bramek po obu stronach.
AEK Ateny - OFI Kreta Typ: 1
Warto zauważyć, że ateńczycy po raz pierwszy zanotowali w sezonie 2 kolejne mecze bez porażki. Niemiecki trener Lienen powoli robi swoje. Teraz jego podopieczni, podbudowani ostatnimi wynikami, mogą pokonać słabe poza własnym boiskiem OFI (1-1-6, tylko 6 goli na obcych stadionach).
Chorwacja - Słowenia Typ: 1
Mecz o III miejsce.Chorwaci dla mnie są drużyna o wiele lepsza niż ich przeciwnicy i brązowy medal powinien trafić w ich ręce.
Mike Russow - Shawn Jordan Typ: 1
Typ pobieram od Pudziana z działu o
MMA.Koleś ma łeb na karku (
Pudzian) więc trzeba mu zaufać
Borussia MGladbach - Fortuna Typ: over 2,5
Tutaj niby faworytem jest ekipa gospodarzy i ja się z tym zgodzę , chociaż cos mi mówi że
Fortuna może coś trafić.Fajny kurs na over więc biorę w ciemno.
Norwich - Luton : Typ: 1
Puchar bo puchar ale kanarki muszą odbić sobie ostatnie 5-0 z Liverpoolem.