>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Temat sprawdzający Wanderleia

Status
Zamknięty.
W 606

wanderlei

Użytkownik
#38(Bet365)
⚽ Puchar króla

Malaga - Eibar
BTS [2,10]
⚽ Capital One Cup

Bradford - Aston Villa
over 2,5 [1,85]
⚽ Towarzyskie
RPA - Norwegia
over 2,5 kartki [2,03] AKO : 7,89
Stawka : 13,83 PLN
✅ 95,24 PLN

&quot;Za ostatni grosz kupię dziś chociaż cień tamtych dni&quot; ????
Edit : no i za &quot;ostatni grosz&quot; na koncie udało się nieco odkuć i poprawić sobie morale! Kupony : 3 8 /1 4
Typy : 5 8 / 32
Stawka/Wygrana : 9 89,83 PLN / 840 , 22 PLN
⛔ 149 , 61 PLN
Konto : 100,3 9 PLN

W 606

wanderlei

Użytkownik
⚽ Anglia : Bradford City - Aston Villa 08.01 , 19:45
Typ : obie strzelą / Kurs : 1,65 / Buk : / Stawka : 80 PLN
✅ 52 PLN ✅

W pierwszym półfinale Capital Cup spotkają się zespoły Bradfordu i Aston Villi.Bradford to sensacyjny półfinalista tych rozgrywek który ma na rozkładzie ekipy Wigan i Arsenalu występujące w Premiership.Gospodarze na co dzień występują w League Two i plasują się tuż za miejscami dającymi prawo gry w barażach o wejście do ligi wyżej.Zespół większość punktów zdobywa na własnym stadionie który w dzisiejszym meczu będzie sporym handicapem.Dla zawodników Bradford mecz w półfinale Capital Cup będzie jednym z największych osiągnięć i zapewne zostawią dużo serducha na boisku.The Villans natomiast walczyć w tym sezonie będą o ligowy byt.Szkoda bo nie tak dawno drużynę tą mogliśmy oglądać w europejskich pucharach a w składzie biegali tacy zawodnicy jak Young , Barry czy Milner.W sobotę Aston Villę czeka arcy ważny mecz a Southampton o tzw 6 punktów.Ewentualne zwycięstwo nad &quot;Świętymi&quot; pozwoli ekipie z Birmingham nieco odsapnąć.Według mnie trener The Villans może dzisiaj nieco zlekceważyć przeciwnika i wystawić nieco rezerwowy skład oszczędzając najlepszych zawodników na sobotni mecz z Southampton.Nie ma sensu dzisiaj cisnąć za wszelką cenę bowiem przecież jest jeszcze rewanż w Birmingham więc losy awansu zapewne przesądzą się w rewanżowym meczu.22 stycznia.
Celem Aston Villi będzie zdobycie bramki.Gospodarze u siebie również powinni coś trafić a więc nie wychodzi mi tutaj nic innego jak typ że obie drużyny strzelą.

Kupony :
3 9 /1 5
Typy : 5 9 / 3 3
Stawka/Wygrana : 1069,83 PLN / 972 , 22 PLN
⛔ 97 , 61 PLN
Konto : 1 52 ,3 9 PLN​

W 606

wanderlei

Użytkownik
Ruhpolding : Polska - Włochy 09.01 , 17:15
Typ : Polska / Kurs : 1,62 / Buk :
/ Stawka : 80 PLN ⛔ 80 PLN

Wybrałem pojedynek w kobiecej sztafecie 4x6 km.Kilka dni temu w Oberhofie nasze panie przegrały z Włoszkami o jedną pozycję zajmując miejsce siódme.W takim samym składzie i takiej samej kolejności Włoszki pobiegną dzisiaj.U Polek jedna zmiana Magdalenę Gwizdoń zastąpi Agnieszka Cyl która pobiegnie na ostatniej zmianie.W wspomnianym prze zemnie Oberhofie Polki przegrały z Włoszkami o 17,5 sekundy ale trzeba dodać że nasze panie zanotowały 4 pudła i aż 14 dobierań przy jedynie 10 dobieraniach Włoszek.Biegowo zatem przewyższamy nasze rywalki.Jeśli nie będzie wielkich cyrków w jutrzejszym strzelaniu i Hojnisz z Nowakowską nastawią celowniki to typ wejdzie z palcem w du..e ???? Dawać !!!​

W 606

wanderlei

Użytkownik
Ruhpolding : Norwegia - Niemcy 09.01 , 17:15
Typ : Niemcy / Kurs : 2,00 / Buk :
/ Stawka : 75 PLN ⛔ 75 PLN

Jednak zdecydowałem się na jeszcze jeden typ z biathlonu.Na rozkład wziąłem reprezentantki Norwegii i Niemiec.W ostatniej sztafecie Niemki zajęły 3 miejsce a Norweżki jedno miejsce niżej.Rożnica pomiędzy nimi wyniosła 24,6 sekundy.W kadrze Norwegii bieg zawaliła Horn notując 2 pudła na drugim strzelaniu.Tą zawodniczkę zastąpi dzisiaj wracająca Flatland.I tutaj pod pytaniem jak ona wystąpi rysuje się wielka zagadka.W reprezentacji Niemiec również jedna zmiana.Zdecydowanie powinna ona wyjść na duży plus bowiem Henkel zastąpi mniej doświadczoną Hildebrand.Biegowo Niemki są o wiele lepsze od Norweżek.Jeśli Gossner nie zawali strzelania (do czego mnie przyzwyczaiła) to walka o lepsze miejsce w parze którą wybrałem powinna się rozstrzygnąć na 2-3 zmianie.Kurs adekwatny do ryzyka.
Norwegia : Fenne , Flatland , Solemdal , Berger
Niemcy : Horchler , Gossner , Bachmann , Henkel​

W 606

wanderlei

Użytkownik
⚽ Anglia : Chelsea Londyn - Swansea 09.01 , 19:45
Typ : obie strzelą / Kurs : 1,78 / Buk :
/ Stawka : 75 PLN ⛔ 75 PLN

Nie wyszło typowanie biathlonu więc wracamy do piłki czyli do czegoś w czym czuję się najlepiej.
Na rozkład biorę drugi półfinałowy mecz Capital Cup pomiędzy Chelsea a Swansea.
Zespół z Londynu w ostatnim czasie spisuje się solidnie.Pomijając wpadkę przy pracy z QPR Chelsea wygrała 5 ostatnich meczy.Swansea jak na swój potencjał również spisuje się dobrze i zajmuje 9 miejsce w Premiership.Dla drużyny z Walii występ w półfinale Capital Cup to jeden z większych sukcesów i chyba jedyna droga do europejskich pucharów.Goście zapewne wystawią dzisiaj najmocniejszy skład i przyjadą do stolicy po chociażby jedną bramkę która w perspektywie rewanżu może okazać się cenną zdobyczą.Chelsea jeśli myśli o wywalczeniu jakiegoś trofea w tym sezonie również powinna podejść zmotywowana do tego meczu i powinna sobie zrobić jakąś zaliczkę przed rewanżem na trudnym terenie w Walii.Obie ekipy są że tak powiem &quot;overowe&quot; i w tym meczu bramek zabraknąć nie powinno.Miałem grać over 2,5 ale jest na to kurs tylko 1,50 i zdecydowałem się na BTS.

Jak zwykle pojazd na tych niebieskich pedałach !!!
I niech mi ktoś powie że to nie jest szmaciana drużyna !!!​

W 606

wanderlei

Użytkownik
Ruhpolding : Austria - Szwecja 10.01 , 17:15
Typ : Szwecja / Kurs : 1,71 / Buk :
/

Ruhpolding : Słowenia - Włochy 10.01 , 17:15

Typ : Słowenia / Kurs : 1,35 / Buk :
/

Kurs : 2,32 Stawka : 35 PLN / ⛔ 35 PLN

Wydłubałem gdzieś ostatnie grosze na bet365 a więc puszczę sobie taki oto dubelek na sztafetę panów.Mam nadzieję że żaden z nich przed metom nie pobiegnie na strzelnice ani żaden z nich nie będzie przed końcem biegu przepuszczał kolegów ????
Austria - Szwecja --&gt; W Ruhpolding reprezentacja Szwecji wystąpi w najmocniejszym składzie.Bergmann Ferry Eriksson Lindstrom VS Eder Pinter Landertinger Sumann.
Dla mnie w tym pojedynku Austriacy mogą okazać się lepsi jedynie na 3 zmianie.
Stawiam na Szwedów którzy jeśli chodzi o formę wyglądają lepiej.
Słowenia - Włochy --&gt; tutaj stawiam na Słoweńców którzy dla mnie są reprezentacją lepszą od Włochów i myślę że makaronom nie grozi taki występ jak wczoraj paniom z Italii.
EDIT : Śmiech mnie kur.. ogarnia bo jakaś Austria chu.. biega ale jak akurat postawie przeciwko nim to pobiegną najlepiej w sezonie ???? to samo wczoraj z Włoszkami ????
Nie mam juz kur.. sił na to popier...... stawianie ????
Najchętniej złapał bym za jaja tego który pierwszy raz mi pokazał jak się gra i tego co pokazał mi jak robi się to online też !!! ????
Eriksson Ty skończona pi..o !!!​

W 606

wanderlei

Użytkownik
Wpłacam ostatnie 30 PLN na internetowego buka.Albo coś z tego zrobię albo zakończę przygodę z internetowym graniem poprzez zawieszenie ostatnich 3 kont internetowych i przejdę do mojego planu B w tym roku czyli grania u naziemnych (Coral WilliamHill)
Obowiązuje stała stawka !!!

⚽ Real Betis - Las Palmas 1 [1,50]
⚽ FC Barcelona - Cordoba Barcelona over 2,5 gola [1,40]
AKO : 2,10
Stawka : 10 PLN
✅ 11 PLN

W 606

wanderlei

Użytkownik

???? Benneteau - Dimitrov over 3,5 seta [1,44]
???? Harrison - Girlado over 3,5 seta [1,50]
???? Troicki - Stepanek over 3,5 seta [1,44]