Nie LM tylko Ekstraklasę ????
Liga mistrzów to była xD Lech grał jak zlot się kończył z Wisła xD Akurat ze Skorzęcina sobie na meczyk zajechałem wtedy ????Nie LM tylko Ekstraklasę ????
Lech z kimś grał wszyscy zabijali over 2,5 skończyło się chyba 1-0 ????
Edit2:Liga mistrzów to była xD Lech grał jak zlot się kończył z Wisła xD Akurat ze Skorzęcina sobie na meczyk zajechałem wtedy ????
Edit:
Jestem Ciekaw czy uda mi się pobić rekord z Przysuchej xD Trenuje. ????
Pracuje nad Tym by kolega się pojawił ????Udanego "zlotowania" Forumowicze. W tym roku nie będę mógł się pojawić na zlocie. Życzę udanej zabawy i nawiązywania ciekawych znajomości.:grin:
A istnieje opcja 2 noclegow ?? ???? bo w okresie wakacyjmym u mnie w pracy jest ciężko o dłuższe wolne poza urlopem ????3 noclegi to dni w terminach 10-13 lub 11-14 lipca
Nie. Za 2 noce i tak wyjdzie 100 zł, a za 3 płacisz 120 zł znaczy możesz być na 2, ale płacisz za 3A istnieje opcja 2 noclegow ?? ???? bo w okresie wakacyjmym u mnie w pracy jest ciężko o dłuższe wolne poza urlopem ????
Dzięki za info ????Nie. Za 2 noce i tak wyjdzie 100 zł, a za 3 płacisz 120 zł znaczy możesz być na 2, ale płacisz za 3
Jeśli miałbyś jakieś szczegółowe info co do noclegu 2dniowego to pisz.Dzięki za info ????