K 1K komandos5 Użytkownik Marzec 25, 2014 #61 Dokładnie , tymbardziej w Skorzecinie bo widze ze tam sie wybieramy , a malo nas nie bedzie tylko miejsca dobrze policzcie ! ????
Dokładnie , tymbardziej w Skorzecinie bo widze ze tam sie wybieramy , a malo nas nie bedzie tylko miejsca dobrze policzcie ! ????
742 michalchojnice Użytkownik Marzec 25, 2014 #63 Blisko Skorzęcina jest miła miejscowość... Ruchocinek ????
116 pan-kracy Użytkownik Marzec 25, 2014 #64 Nigdy tam nie byłem, ale to co widzę na fotach to tłok jak nad morzem, więc chyba szybko będzie trzeba się ogarniać. Wydaję mi się, że propozycja Benek_24 jest dobra.
Nigdy tam nie byłem, ale to co widzę na fotach to tłok jak nad morzem, więc chyba szybko będzie trzeba się ogarniać. Wydaję mi się, że propozycja Benek_24 jest dobra.
52 89fanatyk Użytkownik Marzec 26, 2014 #65 Blisko Skorzęcina jest miła miejscowość... Ruchocinek ???? Kliknij aby rozwinąć... Spacer po jakieś Panny ? ;D
Blisko Skorzęcina jest miła miejscowość... Ruchocinek ???? Kliknij aby rozwinąć... Spacer po jakieś Panny ? ;D
3,9K hardison Użytkownik Marzec 26, 2014 #66 Mi Skorzęcin pasuje Tylko tym razem może jakieś lepsze domki? Żeby przynajmniej ciepła woda pod prysznicem była^^
Mi Skorzęcin pasuje Tylko tym razem może jakieś lepsze domki? Żeby przynajmniej ciepła woda pod prysznicem była^^
4,5K benek_27 Forum VIP Kwiecień 7, 2014 #68 Witam, Można się jeszcze zapisać? Kliknij aby rozwinąć... Pewnie, że tak ????
167 lukasz99 Użytkownik Kwiecień 7, 2014 #69 Pewnie, że tak ???? Kliknij aby rozwinąć... Kto przyjmuje zapisy?
4,5K benek_27 Forum VIP Kwiecień 8, 2014 #70 Jeszcze nie ma zapisów. Będą w tym dziale jakoś na dniach
167 lukasz99 Użytkownik Kwiecień 8, 2014 #71 Wybiera się na zlot ktoś ze Śląska? Pytam, gdyż lepiej byłoby razem się zebrać.
4,5K benek_27 Forum VIP Kwiecień 8, 2014 #72 Wybiera się na zlot ktoś ze Śląska? Pytam, gdyż lepiej byłoby razem się zebrać. Kliknij aby rozwinąć... Będzie sporo osób ze Śląska
Wybiera się na zlot ktoś ze Śląska? Pytam, gdyż lepiej byłoby razem się zebrać. Kliknij aby rozwinąć... Będzie sporo osób ze Śląska
4,5K benek_27 Forum VIP Kwiecień 9, 2014 #74 Ktoś z lubelszczyzny jedzie ? Kliknij aby rozwinąć... Jedzie. Obserwator (M).
9,1K obserwator-m Forum VIP Kwiecień 9, 2014 #75 Jedzie. Obserwator (M). Kliknij aby rozwinąć... Być może... Ew.jeszcze kogoś namówię...
3,9K hardison Użytkownik Kwiecień 10, 2014 #77 Będzie tam TV? Kliknij aby rozwinąć... Nie. Jedziemy tam specjalnie w terminie finałów MŚ, żeby nie oglądać gupiej piłki
Będzie tam TV? Kliknij aby rozwinąć... Nie. Jedziemy tam specjalnie w terminie finałów MŚ, żeby nie oglądać gupiej piłki
167 lukasz99 Użytkownik Kwiecień 10, 2014 #78 Nie. Jedziemy tam specjalnie w terminie finałów MŚ, żeby nie oglądać gupiej piłki Kliknij aby rozwinąć... Ale na serio?
Nie. Jedziemy tam specjalnie w terminie finałów MŚ, żeby nie oglądać gupiej piłki Kliknij aby rozwinąć... Ale na serio?
4,5K benek_27 Forum VIP Kwiecień 10, 2014 #79 Ale na serio? Kliknij aby rozwinąć... https://www.youtube.com/watch?v=CUKUvusk-Xg Jedziemy po to by obejrzeć mecze MŚ xD Stąd data... ????
Ale na serio? Kliknij aby rozwinąć... https://www.youtube.com/watch?v=CUKUvusk-Xg Jedziemy po to by obejrzeć mecze MŚ xD Stąd data... ????
3,9K hardison Użytkownik Kwiecień 10, 2014 #80 Ale na serio? Kliknij aby rozwinąć... Teraz poważnie się zastanawiam czy liczba w Twoim nicku to nie rocznik -,-
Ale na serio? Kliknij aby rozwinąć... Teraz poważnie się zastanawiam czy liczba w Twoim nicku to nie rocznik -,-