Wczoraj widziałem każdy z tych telefonów. Sprawdziłem jak się na nich pisze i tutaj Xperia Mini Pro wygrywa, bo jako jedyna z tej trójki ma wysuwaną klawiaturę. Mimo niewielkich rozmiarów, telefon wydaje się być naprawdę super.
Z kolei Xperia Ray prawdopodobnie ma najlepszą baterię, a Neo V jest największa (co akurat może przeszkadzać).
Zależy mi na rzeczowych opiniach, bo mówi się, że smartfony trzeba podłączać do ładowania codziennie, a przecież nie do końca jest to prawdą, bo jest to zależne od intensywności użytkowania. Nikt nie powiedział, że smartfon musi być bez przerwy podłączony do internetu (lepiej żeby nie był, jeśli nie wykupiło się dużego pakietu danych), a przecież to w znaczny sposób obciąża baterię.
Poza tym, może istnieją jakieś sposoby wydłużenia pracy baterii w smartfonach? No a może można zakupić baterię o większej pojemności (np. 1500 mAh do takiej Xperii Mini Pro byłoby doskonałym rozwiązaniem - tylko czy jest to możliwe?).
Poza tym, czy w każdym spośród wymienionych telefonów istnieje możliwość wymiany baterii? Nie we wszystkich można...
P.S.
Dlaczego chcesz sprzedać?