ludzio13
Użytkownik
Weź chłopie przestań. Masz starą wersję systemu i płaczesz. Ciesz się ze ci to jeszcze działa, bo jakbyś miał coś z androidem starszym jak 2.3.6 itp to wtedy dopiero byś płakał. Mam telefon z androidem ale wcześniej miałem lumie 920 i nigdy bym nie przeszedł na andka gdyby nie zdarzenie losowe jakie spotkało lumie i okazja do kupienia obecnego telefonu. Aplikacji większość jest dla telefonów z WP 8 i wyższym. No ale to fakt, snapchata nie ma. Zresztą po co ja pisze do osoby która w rękach nie miała WP 8 i płacze a po drugie jest gimbem bo chyba tylko gimby używają snapchata. Instagram jest a jak on nie pasuje komuś to jest świetny 6tag, no ale skąd masz to wiedziećTo ja może tylko wyleje swoje żale nad Lumią jaką posiadam czyli 710. Jeśli komuś przez głowę przejdzie kupno tego telefonu proszę się bardzo mocno ****dalnąć w głowę xD Zaczynając od tego, że na windows phone'a nie ma żadnych popularnych aplikacji więc o snapchacie czy instagramie możecie zapomnieć. Słyszałem że są jakieś wersje beta ale to na WP 8.0 którego mój telefon nie obsługuje. Nikogo po prostu nie obchodzi WP i nic fajnego w sklepie z appkami nie znajdziecie, tylko zareklamowane od góry do dołu śmieci albo płatne nieprzydatne apki. To nic że całość śmiga sprawnie, skoro nie ma z czego korzystać. Jak tylko będę mógł przerzucam się na androida ????