>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Telefon do 1500 zł

Status
Zamknięty.
matikmalutki 41

matikmalutki

Użytkownik
Witam, w tym miesiącu mam zamiara zmienić mojąn70 na coś porządnego :jezora:
Zależy mi na Wi-Fi, dobrej jakości muzyki oraz dużym wyświetlaczem.
Fajnie by też było, gdyby było na niego dużo fajnych gierek i aplikacji.
Na razie zastanawiam się nad HTC TOuch Pro. Ma ktoś może to urządzenie ?
A może do tej kwoty wybralibyście co innego. Z góry dzięki za odp :spokodfhgfh:

matikmalutki 41

matikmalutki

Użytkownik
Ale Diamond nie ma wysuwanej klawiaturki :jezora:
I z tego co wyczytałem Pro jest lepszy od Diamonda, ale mogę się mylić :spokodfhgfh:

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
To gdzie ma klawiature? Diamond to praktycznie to samo co Pro tylko że lepsza bateria, ładniejsze pudełko i zgrabnijesza obudowa. Poczytaj artykuł ;)

K 0

kurus

Użytkownik
N95 8GB ...ok 1400 zł przy dobrych wiatrach kupisz...osobiście mam i bardzo sobie chwale...moja ocena komórki 9,5/10 ???? ( 0,5 odjąłem bo bateria tylko 3-4 dni trzyma ;p )

ms89 0

ms89

Użytkownik
Mam juz drugi telefon z firmy HTC musze przyznac ze jak mialem pierwszy raz telefon z windowsem to za bardzo nie wiedzialem o co chodzi ale z czasem poznałem jego &quot;zdolnosci&quot; i musze przyznac ze telefony HTC to jest mercedes jesli chodzi o samochody:p nokie okreslałbym na bwm :] Ale tak naprwde to zobacz soie jeszcze HTC Touch HD... super fonik extra aparat oczywiscie fukncje takie jak wbudowany odbiornik GPS to sie nie mowi czy tez juz pospolite wifi ???? szkoda tylko ze nie ma klawiatury qwerty ale wtedy by byl sporo grubszy... Obecnie mam spv m3100 czly HTC hermes i musze przyznac ze procesor 400 i 16gb pamieci mi wystarcza:] max mozna włozyc 32gb ale jest za droga....

yarson 0

yarson

Użytkownik
to chyba media ale nie wydaje mi się że można tam kupic 8gb za 949 zł jak nawet na allegro nówki zwykłe chodzą w takich cenach ???? ale oczywiscie moge się mylic bo dawno w media nie byłem :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom