>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Telefon do 1500 zł

Status
Zamknięty.
yarson 0

yarson

Użytkownik
no pewnie że lepiej ale mam za około 700 do kupienie prawie nówke to sprzedaje stary i ten co wezmę w abonamencie i w ten sposób nic nie dokładam ????

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
napisze tutaj bo nie ma sensu zakładać nowego tematu ;)

czy warto sprzedać nokie n70 za 200 zł czy to troche za mało ?

telefonik jest w stanie bdb, mam do niego pudełko i słuchawki, no i jest jeszcze skromna karta pamięci 64 mb ????

dzięki za odpowiedzi ;)

feever 5

feever

Użytkownik
Kumpel ma niecały tydzień i już chce sprzedać ???? Niestety telefon nie jest przystosowany żeby obsługiwać go wyłącznie palcami. Czasami jest potrzebny rysik. Jeżeli chodzi o GPS to Jego brat ma jakiegoś MIO i w tym samym miejscu MIO ma dużo lepszy sygnał od Omnii. Zależy też do czego Ci potrzebny tel.
//Edit: http://pda.pl/recenzje/omnia_i900 tu masz jeszcze dosyć dokładną recenzję z dużą ilością wideo. Chociaż doszedłem do połowy bo nie widziałem sensu czytać dalej na temat czegoś co nie robi na mnie żadnego wrażenia to jak na gościa, który jest ewidentnym fanem HTC(iPhona nie uznaje nawet ???? ) to jest ona dosyć obiektywna.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
a mi tam bardzo podoba sie samsung f480, maly i zgrabny, mialem go w rece ale specjalnie to sie nim zbyt duzo nie bawilem ale z wielu recenzji wynika ze jesli chodzi o panel dotykowy to wlasnie w tym aparacie spisuje sie swietnie, jest tanszy od omni a funkcje bardzo podobne, GPS mnie nie interesuje w tel, i chyba wlasnie na ten aparacik sie zdecyduje

http://www.mgsm.pl/katalog/samsung/sghf480/

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
ja mam omnie i jestem mega zadowolony
z tym, że to telefon dla tych co lubią &#39;grzebać&#39;, instalować
nawigacja jak się dobrze ustawi to łapie fix&#39;a nawet w mieszkaniu, zainstalowałem Manille (wygląd z urządzeń HTC) i działa super. Do tego mam OCR (program do rozpoznawania tekstu po zrobieniu zdjęcia) i mnóstwo innych, przydatnych aplikacji (odtwarzacz filmów avi z napisami, Word, Excel).
Wifi działa dobrze co często się przydaje (chociażby żeby maila odebrać) ???? aparat też dobry ;)
co do pisania esów, to można się naprawdę przyzwyczaić... standardowo jest kilka klawiatur, a trzymając telefon poziomo pisze się naprawdę mega szybko używając klawiatury QWERTY ;)
minusy też się oczywiście jakieś znajdą (chociażby mniejsza rozdzielczość ekranu niż w Iphonie czy HTC) ale generalnie w tej cenie moim zdaniem to naprawdę dobry wybór ;)

L 72

loozer21

Użytkownik
Nie chce zakładac nowego tematu bo mój temat związany jest z telefonami a dokładniej
iphone 3g i Samsungiem Omnią. Wygrałem troche kasy i chce kupic jeden z tych telefonow jeszcze do niedawna byłem przekonany ze kupie sobie Omnie ale przejrzałem kilka for no i stwierdzilem jednak ze moj wybor padnie na Iphone&#39;a. Czytalem własnie ze na iphona prawie ze codziennie wychodzą jakies nowe aplikacje. I stąd nasuwa sie moje pytanie czy te aplikacje mozna scignac za darmo z internetu czy trzeba za nie placic a jesli tak to ile one kosztują?? Ogolnie prosze o wypowiedzenie sie włąscicieli zarówno Iphona jak i Omni czy są zadowoleni z telefonu itp. Mi własnie ten telefon bedzie slużył nie tyle do pisania smsów co do chodzenia po internecie.

matex 0

matex

Użytkownik
również nie chcę zakładać nowego tematu - czy ktoś posiada z was może SE P990i lub ew. P1i ? jezeli tak to proszę o jakiś opinie tu czy na PW ????

dzięki i pozdrawiam z góry ????

P 323

przemoks

Użytkownik
Nie bede zakladal nowego tematu, wiec napisze tutaj: wie ktos moze ile czasu trwaja takie promocje w Plusie jak np. obecna Taryfa Syberyjska? Zaczela sie 11.12 i interesuje mnie do kiedy potrwa. Z gory dzieki za odpowiedz ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom