>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ted

ted 12,8K

ted

Forum VIP
towarzyski , Norwegia, o godzine 14

Hønefoss BK - Sandefjord
typ: 2 kurs: 2,15 || typ: 2(-1) kurs: 3,95⛔
tobet

2/10
Honefoss bez czolowych pilkarzy, bez napastników, chcieli przełożyc ten mecz ale sie nie udało. Sandefjord przegrało ostatni mecz 4;0 z wyzej notowanym Startem. Honefoss to beniaminek 1ligi i Sandefjord nie beda mieli łatwiejsze rywala w tym roku bodajze, dlatego swoja wyzszosc powinni udowodnic juz przed sezonem z wykruszonym składem gospodarzy

ted 12,8K

ted

Forum VIP
P.ręczna liga hiszpańska

Torrevieja - CAI BM. Aragon
typ: 1 kurs: 3,7 tobet ✅
4/10

Jest to mecz pomiedzy pucharowymi zmaganiami Aragonu (dwu mecz z Trimo). Pierwszy mecz na wyjezdzie przegrali wysoko 35-26 i 20lutego graja rewanz u siebie gdzie beda chcieli odrobic straty. Dlatego łatwo sie domyslic ze na dzisiejszy mecz beda sie oszczedzac, na mistrzostwo i tak szans nie maja. Zespol gospodarzy to typowa &#39;domowa druzyna&#39; która swoje zwyciestwa odnosi tylko tutaj. Pierwszy mecz przegrali na wyjezdzie roznica 1 bramki.
Mozna tez hc+2,5 dla mniej odwaznych
Belchior89 dodal
Dziś Aragon bez:
Ivan Stankovic
Sebastian Koch-Hansen
Carlos Rodríguez Prendes
Kale Stojanovic

ted 12,8K

ted

Forum VIP
NK Zagreb-Rijeka
typ: 1 kurs: 1,7⛔
2/10

NK tak jak nasza polska Odra W. wzmocniło sie doswiadczonymi graczami w przerwie zimowej. 1wsza czesc sezonu grali słabo i teraz chca ruszyc z kopyta. W zespole gosci nie wystapi dwoch kluczowych pomocnikow: Strok i Fernandez.
Rijeka słaba na wyjazdach i jak najbardziej do ogrania dzis. 1mecz po przerwie i liga Chorwacka wiec nie szalejemy ze stawka.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Cos typu poprzedni typ, ktory narazie nie wchodzi 1:1
NK Drava Ptuj - NK Interblock Ljubljana
typ: 1 kurs; 1,95✅
2/10

Kurs spadł z 2,5. Drava sie porzadnie wzmocniła, m.in kapitanem z Mariboru. Goscie stracili podstawowego bramkarza i Sujica, wzmocnili sie głownie piłkarzami z lig gorszych niz słowenska. W sparingach gospdoarze grali dobrze , nowy skład sie sprawdzil wygrywali do 0, natomist goscie przegrali prawie wszytskie mecze, nawet z druzynami z 2,3lig słowenskich w fatalnym stylu. Bukmacherzy juz sie pokapowali i dali taki kurs, był cos 2,5 tylko w lokalnych słowenskcih ciagle 1,9-2,1

ted 12,8K

ted

Forum VIP
JK Sillamae Kalev-Flora Tallinn
typ: 2 kurs: 3,6 unibet ✅✅
1/10

Kurs dziwnie wzrosl z 2,9 na nawet 3,9
Goscie wzmocnili sie dosyc powaznie przed tym sezonem w przeciwienstwie do gospodarzy, ktorych opuscil obronca i pomocnik podstawowi. Do tego h2h na korzysc Flory, wiec warto zaryzykwac

ted 12,8K

ted

Forum VIP
POWEN Zabrze - AZS Gdańsk
typ: 2 kurs: 2 (tobet)✅
3/10

momentalnie kurs mi spadł z 2,25
&quot;Zabrzanie muszą gonić rywali, a tymczasem Mariusz Kalisz, Dariusz Mogielnicki i Mariusz Kempys dołączyli do grona wcześniej kontuzjowanych. Przed zabrzanami szalenie trudne zadanie.&quot;
do tego h2h z sezonu
Zabrze - Gdańsk 24:28
Gdańsk -Zabrze 23:21
Powen jest najslabsza ekipa w lidze.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
ŁKS Sphinx Petrolinvest Łódź - Delikatesy Centrum PBS Bank MOSiR Krosno
typ: 2 kurs: 3,55 w tobecie ⛔
3/10

1 liga kosza polskiego gdyby ktos nie wiedział.
spadł z ponad 4 a teraz daja limit na wygrana, max za 220zł zagrałem chciałem za 300zł i 80zł czeka na akceptacje.
Wyczytałem że gospodarzom pasuje przegrana by miec lepszego rywala dla nich w PO, do tego kontuzja zawodnika podstawowego oraz beda sie raczej oszczedzac przed PO. Gosciom wygrana pomoze utrzymac sie w lidze (lepsza pozycja przed PO o utrzymanie). W pierwszym meczu Łks wygrał 73:72 bodajze
edit: juz 3,2 ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Nie liczyłem tych &#39;fixów&#39; co podałem bo byłem głupi raz weszlo raz nie oraz tych typów bez stawki
Od początku:
Typy podane 92
Trafione: 49
Skuteczność: 53%
średni trafiony kurs: 2,22
zainwestowane: 260
wygrane: 328
yield: 26,15%

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ankaragucu - Besiktas
typ: 1 kurs: 4,36 pinnacle ⛔
3/10

Mozna 1x✅ zaryzykowac, ale znacie mnie i wole wyzsze kursy.
Besiktas bez Ferrariego, Ernsta, Tello, Nihata i Tabaty. Sa to podstawowi zawodnicy, bez nich skład gosci prezentuje sie gorzej niz gospodarzy. Ankaragucu graja ostatnio dobrze, ostatnia wpadka to 3;0 z galata chociaz nie zasluzyli z przebiegu meczu na to. Maja nowego trenera Rogerra Lemerre oraz nowych piłkarzy jak Robert Vittek , Jerome Rothen i Geremi.
W nastepnych spotkaniach tez warto na nich stawiac

Shamrock - UC Dublin
typ: 2 kurs: 5,46 pinnacle ⛔
x2 weszło:-|
1/10
Gospodarze powaznie osłabieni, do tego kluczowi zawodnicy nie pewni wystepu. O 2 pkt narazie lepsi goscie ale to poczatek sezonu :p

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Antibes-Le Portel
typ: 1 kurs: 2,14 pinnacle ✅
1/10

Kosz francuski PRO B. Gospodarzy wzmocnił center Adjiwanou. Le Portel słabo na wyjazdach graja, ostatnie mecze poza domem to porazki z rywalami gorszymi niz Antibes.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ostatnio zapomniałem pisać ze gram przeciw Rosarioz Huracanem

Boca-Rosario
typ: 1 kurs: 1,77 pinnacle ⛔
4/10

Rosario gra najsłabsza piłke, zmienili trenera w tym tygodniu, zagraja bez dluzej kontuzjowanego Figueroi oraz wypadł napastnik Zelaya a za kartki pauzuja Braghieri i Paglialunga. Boca zagra prawie identycznym składem co w wygranym meczu przeciw River, do tego wracaja do składu Medel i Mendez i Bonilla ktory odpoczywał 1 mecz.
Boca potrzebuje zbierac punkty by miec mozliwosc startu w przyszlorocznej Copa Libertadores.
Ja gram -1 handi ;)

ted 12,8K

ted

Forum VIP
mecz za 10 min, grac rpzeciw Shamrlock,
dalej maja pełno kontuzji, rywal dzis lepszy do tego gra u siebie i wzmocnił sie na ten sezon bo mieli udział w LE
oraz dobry typ na Odd Grenland, lepsza forma , h2h i po stronie rywali 4 kluczowych zawodnikow nie zagra

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Żubry Białystok - Tempcold AZS Politechnika Warszawska
typ: 2 kurs: 1,72 tobet ✅
2/10

Mecz o utrzymanie sie w I lidze PLK. Gracze AZS zostana wsparci przez zawodnikow z ekstraklasowej Polonii 2011. Juz to miało miejsce w drugim ich meczu i wtedy wygrali 94:69

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Hajduk Split - Cibalia Vinkovci
typ: x2 kurs: 2,54 tobet⛔
z 0:1 na 2:1 ????
3/10
Polecam tez &#39;2&#39;.
Hajduk bez Andrica, Skoko i kilku innych. Dwoch defensywnych pomocnikow ktorzy dzisiaj nie zagraja , burzy cała koncepcje taktyki Hajduka 4-2-3-1. Hajduk głownie sie na pucharze skupia gdzie 3 dni temu wyeliminowali po farcie Dinamo i teraz czeka ich finał. Cibalia na 2gim miejscu poki co w lidze co jest ich najlepszym sukcesem w całej historii klubu. W pierwszym meczu było 1:1 i dzis powinno byc podobnie.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Niemcy-Norwegia
typ: 2(-1,5) kurs: 1,9 ⛔
bwin
3/10

Krauf, Kaufmann, Jansen, Bitter i Sprenger nie zagraja dzis. Trener Niemiec ma eksperymentowac składem w dzisiejszym meczu. Norwegowie przyjechali na turniej z młodymi jak i doswiadczonymi zawodnikami. Druzyna norweska traktuje ten turniej powaznie. Ostatnie ich mecz z druzyna Niemiec w pełnym składzie to wygrana i 2 remisy, takze nawet bez osłabien Niemców nie musieliby przegrać. A teraz im sie przytrafia okazja do wygrania ponownie gdyz rywale musieli siegnac az do druzyny &#39;B&#39; po zawodników. Do tego na ostatnich ME w styczniu lepsze wrazenie zrobiła na mnie własnie druzyna Norwegii.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Glinik Gorlice - Puszcza Niepołomice
typ: 2 kurs: 1,5⛔
7/10 tobet

z tego co wiem Glinik w rozsypce, graja piłkarze którzy maja po 16lat
mecz z liderem który walczy o awans

ted 12,8K

ted

Forum VIP
oj te Gliniki ????
Sandefjord - Aalesund
typ: 2 kurs: 2,47✅
4/10 tobet

Aalesund jest druzyna na papierze lepsza, prezentuja wyzsza forme w lidze. Do tego dochodzi pare waznych kontuzji u gospodarzy i dwie nowe zawodników którzy zagrali w poprzednim meczu. Aalesund remis ostatnio 1:1 z Rosenborgiem po dobrej grze.

Do góry Bottom