Uwaga idzie moja dzisiejsza petarda dnia. 2 mecze - Angielska
ekstraklasa!
1.
Southampton - Newcastle -> TYP:
Drużyna 2 powyżej 1,5 kartki [1,61]
Krótko i zwięźle. Mecz prowadzi sędzia niejaki Atkinson. Jego dorobek 64 kartki w 16 meczach (wychodzi średnio 4 na mecz). Normalnie As w sędziowaniu, nie toleruje brutalności. Co więcej drużyna Newcastle dorobek 26 kartek w lidze, na wyjeździe bardzo koszą, wszystkie ich mecze wyjazdowe kończyły się dorobkiem 2 lub więcej kartek.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
2.
Chelsea - Manchester City -> TYP:
Drużyna 1 powyżej 1,5 kartki [1,57]
Mecz normalnie elektryzujący, szczyt tabeli, dwaj odwieczni rywale. Wiele walki, nie odpuszczanie, gra do końca to sprawi że posypie się dużo kartek. Linia wystawione przez bukmachera uważam za śmieszną. W rywalizacji H2H zawsze było mnóstwo kartek, i zawsze Chelsea spokojnie pokrywała ten zakład. Myślę że tak też się stanie i tym razem.
KUPON #7
Kurs: 2,53
Stawka: 30 PLN
Ewentualna wygrana: 76,15
(
1-
1)
Pierwszy mecz zgodnie z planem, Chelsea cóż grała za ostrożnie, stąd może też wynik bezbramkowy.
===============================================================
I mam jeszcze jedną propozycję tak bardziej na spokojnie. Sorki w ogóle bo nie ogarnąłem mecz w Holandii się za chwilę rozpoczyna to mam nadzieję że może resztę jakoś uda Wam się wykorzystać.
1.
Tottenham - West Ham -> TYP:
drużyna 2 więcej żółtych kartek [1,61]
Goście na prowadzeniu w tabeli ilości zdobytych kartek w sumie 28. Tak dla porównania Gospodarze uzbierali ich tylko 17. Cóż więcej West Ham często fauluje tym bardziej na wyjazdach tym bardziej wymagający przeciwnik więc będą musieli sobie pomagać nieczysto przerywaniem akcji.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
2.
Levante - Barcelona -> TYP:
Over 2,5 [1,47]
Tutaj chyba bez zbędnych rozważań. Barca w tym sezonie aż 10 meczy overowych.
3.
PSV - Vitesse -> TYP:
Over 2,5 [1,36]
Podobnie jak wyżej PSV drużyna z dorobkiem 48 bramek, najwięcej w lidze. Tym bardziej 12 meczy overowych, tylk 1 under.
4.
Ruch Chorzów - Wisła Kraków -> TYP:
under 3,5 [1,20]
Krótko i zwięźle, dwie drużyny ze słabą skutecznością, rozczarowania tego sezonu, dużo tutaj się nie nastrzelają.
KUPON #8
Kurs: 3,89
stawka: 20 PLN
Ewentualna wygrana: 77,97
(
4-
0)
Ufff siedzi wszytko jak należy, tylko Pablowi przybył siwy włos bo już się bałem że Barca zawiedzie, do połowy był wynik 0:0 a dopiero potem się rozstrzelali. Szkoda cholera tego wcześniejszego kuponu ale plan minimum wykonany - dzień na plus. Wystarczy na dziś emocji jutro ciśniemy dalej.