>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Tanio skóry nie sprzedam PabloV3 typuje!

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
I stało się, temat został założony, skromny student o imieniu Paweł będzie dzielił się z Wami swoimi typami. Skutek na pewno będzie różny, ale mam nadzieję że będziecie ze mną na dobre i na złe ???? Tak czy inaczej starania, dogłębne analizy i selekcja najbardziej prawdopodobnych typów myślę że okażą się kluczem do sukcesu jakim jest zarobienie troszkę drobnych. Bukmacherę traktuje głównie jako hobby. Moje zainteresowanie kieruje szczególnie w dziedzinę piłki nożnej lecz czasem będzie lekkie urozmaicenie i również pojawią się inne dyscypliny. Swoje typy składam w bet365. Chętnie przyjmę komentarze i opinie na mój temat. To co? Ruszamy z tym koksem! Niech moc będzie z Wami!
http://www.youtube.com/watch?v=zhxFFUSLs8c
To tak na dobry początek ????​

Otrzymane punkty reputacji: +5
pablov3 9

pablov3

Użytkownik
To zaczynamy zabawę. Na początek chciałbym Wam przybliżyć nieco sposób jaki ostatnio wymyśliłem. Wygląda to następująco: W wyniku analizy wybieram 4 mecze rozgrywane danego dnia, i typuje że w ciągu pierwszych 10 minut nie padnie bramka w tych spotkaniach. Niedawno zacząłem to stosować i powiem Wam że jak na razie zdaje egzamin ???? W załączniku możecie zobaczy moje pierwsze typy:

KUPON #1

⛔ ⛔

Czyli podsumowując:
Typ: w ciągu pierwszych 10 minut nie padnie bramka
Kurs: 2,11
Stawka: 30 PLN
Ewentualna wygrana: 63,30

Patologia Korona Kielce jak nigdy się rozstrzelała i to akurat w tym meczu musieli strzelić bramę w 2 minucie. Przykro mi że nie mam udanego debiutu na forum, ale gramy dalej. Nie zrażajcie się - będzie lepiej ???? jutro znowu próbujemy. Mam nadzieję że sposób jaki podaje typy jest czytelny. Jak coś liczę na Wasze opinie żeby móc coś udoskonalić. pozdro​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Tak na dobranoc, chciałbym się przenieść do ligi nieco egzotycznej z Japonii. Skośnookie kopacze dali mi raz zarobić dlatego jeszcze teraz obdarzę ich zaufaniem i na nich postawie. W japońskiej ekstraklasie pada sporo bramek, ale chłopaki się tam oszczędzają w pierwszych minutach więc trzeba odrobić te 30 dyszki. Mam nadzieję że jutro rano stan konta się powiększy. Oto moje propozycje:

KUPON #2

⛔ ⛔

Kurs: 2,45
Stawka: 20 PLN
Ewentualna wygrana: 49.11

(3-1)​

Jak na złość nie weszło, jeden zespół jedna bramka - 7 minuta. A tak coś czułem żeby już nie stawiać na tych japońców i dać sobie spokój, a tu nie Pablo musi być uparty i na siłę. Dobrze że dziś jest dużo meczy będzie z czego wybierać, i myślę że też damy już nieco inne typy.​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Próbujemy dalej, puszczam lekką taśmę z szansą na duże powodzenie, i tak ostrożnie za mniejszą stawkę. Krótko opowiem czemu tak a nie inaczej:

1. Barnsley - Cardiff -&gt; TYP: 2 Remis nie ma zakładu [1,61]
Przepaść w tabeli, gospodarze słaba forma, bilans 4-4-9 u siebie grają dno coż więcej goście pretendent do awansu bilans 11-1-5, nie mogą pozwolić sobie na strate punktów z takim przeciwnikiem, Typ 2 Remis nie ma zakładu z racji tego że Cardiff czasem lubi odpierdzielić jakąś maniane i mieć gorszy dzień, tym bardziej że czasem na wyjazdach nie do końca odnoszą sukcesy, dlatego można powiedzieć że typ lekko z podpurką jakby coś nie wyszło.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Middlesbrough - Bristol City -&gt; TYP: 1 [1,57]
Sytuacja podobna 20 miejsc różnicy w tabeli. Gospodarze dobry bilans u siebie 1 remis 1 porażka i to z drużyną z góry tabeli. Goście od 11 meczy bez wygranej. Cóż więcej tylko brać.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Aachen - Osnabruck -&gt; TYP: 2 Remis nie ma zakładu [1,33]
To samo co wyżej przepaść w tabeli 19 drużyna z 1. goście dobrze sobie radzą na wyjazdach, za to gospodarze często remisują i w wyniku tego taka jest moja propozycja.

4. GKS Bełchatów - Lechia Gdańsk -&gt; TYP: 2 [2,25]
Gościmy w naszej rodzimej lidze, zobaczymy pewnie tego typu będę najbardziej żałował ale wątpie że Lechia tutaj pozwoli sobie na stratę punktów z drużyną najgorszą w lidze. Chłopaki z Gdańska są bezkompromisowi, zero remisów, drużyna typowo wyjazdowa, tylko jeden mecz w plecy z Wisłą więc można im wybaczyć. Podsumowując:

KUPON #3

⛔ ⛔

Kurs: 7,61
Stawka: 10 PLN
Ewentualna wygrana 76,15

(2-2)​

I cały misterny plan w pizd*. Tak jak się obawiałem, to są uroki polskiej ligi, wszystko może się zdarzyć. Lechia w tym meczu nic nie pokazała, niech się cieszą że chociaż wywieźli z Bełchatowa 1 pkt bo mogli ładnie przerąbać.​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Tak na szybkości dodaje kupon bo pierwsze mecze rozpoczynają się za 10 min.
KUPON #4
✅ ✅
Kurs: 2,07
Ewentualna wygrana: 62,39

(4-0)
Jest przełamanie teraz już może być tylko lepiej. ???? Jutro idziemy za ciosem...​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Dziś znowu mnie poniosło, oby szczęśliwie. Na dobry sen hokej amerykański. Nie ma czasu na zbędą analizę to po prostu musi wejść jak w masło.
KUPON #5
✅ ✅
Typ: 2
Kurs: 2,00
Ewentualna wygrana: 60,00

(1-0)
Wynik piękny 1-4 więc na spokojnie, bezproblemowo, zgodnie z planem i do przodu. Oby tak dalej na zielono. ???? na niedziele już mam niezłą koncepcje na typy. oj będzie siedziało. ????​

Otrzymane punkty reputacji: +2
pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Witam w te piękne niedzielne południe ???? Idziemy za ciosem, najpierw daje selekcje na pierwsze 10 minut a potem wrzucam perełki dzisiejszego dnia. Mam nadzieję że na podsumowanie będzie mi dane zaznaczyć wszystko na kolor zielony. To startujemy:
KUPON #6
✅ ✅
Kurs: 2,12
Ewentualna wygrana: 63,82

(4-0)
Wydaje się że wszystko chyba wraca na dobre tory i początek był taki nerwowy. Tutaj ładnie weszły meczyki, może mało ambitny sposób na zarabianie wybrałem z tymi 10 minutami. Ale myślę że będzie się to opłacać ????​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Uwaga idzie moja dzisiejsza petarda dnia. 2 mecze - Angielska ekstraklasa!
1. Southampton - Newcastle -&gt; TYP: Drużyna 2 powyżej 1,5 kartki [1,61]
Krótko i zwięźle. Mecz prowadzi sędzia niejaki Atkinson. Jego dorobek 64 kartki w 16 meczach (wychodzi średnio 4 na mecz). Normalnie As w sędziowaniu, nie toleruje brutalności. Co więcej drużyna Newcastle dorobek 26 kartek w lidze, na wyjeździe bardzo koszą, wszystkie ich mecze wyjazdowe kończyły się dorobkiem 2 lub więcej kartek.
2. Chelsea - Manchester City -&gt; TYP: Drużyna 1 powyżej 1,5 kartki [1,57]
Mecz normalnie elektryzujący, szczyt tabeli, dwaj odwieczni rywale. Wiele walki, nie odpuszczanie, gra do końca to sprawi że posypie się dużo kartek. Linia wystawione przez bukmachera uważam za śmieszną. W rywalizacji H2H zawsze było mnóstwo kartek, i zawsze Chelsea spokojnie pokrywała ten zakład. Myślę że tak też się stanie i tym razem.
KUPON #7
⛔ ⛔
Kurs: 2,53
Ewentualna wygrana: 76,15

(1-1)
Pierwszy mecz zgodnie z planem, Chelsea cóż grała za ostrożnie, stąd może też wynik bezbramkowy.
===============================================================
I mam jeszcze jedną propozycję tak bardziej na spokojnie. Sorki w ogóle bo nie ogarnąłem mecz w Holandii się za chwilę rozpoczyna to mam nadzieję że może resztę jakoś uda Wam się wykorzystać.
1. Tottenham - West Ham -&gt; TYP: drużyna 2 więcej żółtych kartek [1,61]
Goście na prowadzeniu w tabeli ilości zdobytych kartek w sumie 28. Tak dla porównania Gospodarze uzbierali ich tylko 17. Cóż więcej West Ham często fauluje tym bardziej na wyjazdach tym bardziej wymagający przeciwnik więc będą musieli sobie pomagać nieczysto przerywaniem akcji.
2. Levante - Barcelona -&gt; TYP: Over 2,5 [1,47]
Tutaj chyba bez zbędnych rozważań. Barca w tym sezonie aż 10 meczy overowych.

3. PSV - Vitesse -&gt; TYP: Over 2,5 [1,36]
Podobnie jak wyżej PSV drużyna z dorobkiem 48 bramek, najwięcej w lidze. Tym bardziej 12 meczy overowych, tylk 1 under.

4. Ruch Chorzów - Wisła Kraków -&gt; TYP: under 3,5 [1,20]
Krótko i zwięźle, dwie drużyny ze słabą skutecznością, rozczarowania tego sezonu, dużo tutaj się nie nastrzelają.
KUPON #8
✅ ✅
Kurs: 3,89
stawka: 20 PLN
Ewentualna wygrana: 77,97

(4-0)
Ufff siedzi wszytko jak należy, tylko Pablowi przybył siwy włos bo już się bałem że Barca zawiedzie, do połowy był wynik 0:0 a dopiero potem się rozstrzelali. Szkoda cholera tego wcześniejszego kuponu ale plan minimum wykonany - dzień na plus. Wystarczy na dziś emocji jutro ciśniemy dalej.

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Jedziemy dalej. Dziś nie było z czego za bardzo wybrać. Moje szare komórki długo myślały jak podejść do meczu Podbeskidzie - Lech. Ale w końcu nic nie wymyśliłem i postanowiłem zostawić ten mecz w spokoju, rozum podpowiada Lech ale serce odradza z racji tego że to polska liga i wszystko może się zdarzyć. Z dłuższych rozważań udało mi się takie coś skleić:
1. AEL Limassol - APOEL -&gt; TYP: w ciągu pierwszych 10 minut nie padnie bramka [1,18]
2. Zenit Petersburg - CSKA Moscow -&gt; TYP: w ciągu pierwszych 10 minut nie padnie bramka [1,22]
3. Dnipro - M. Zaporozhye -&gt; TYP: Dnipro tylko strzeli bramkę [1,40]
I tu się chwilkę zatrzymam, jak dla mnie najpewniejszy dziś typ. Gospodarze w formie, tym bardziej u siebie grają z mało skutecznym zespołem który posiada dorobek 4 zdobyte bramki a straconych jest 40. Nic dodać nic ująć.
KUPON #9
⛔ ⛔
Kurs: 2,02
Ewentualna wygrana: 60,66

(2-1)
A miało być tak pięknie, chłopaki z cypru podnieśli mi tylko ciśnienie oj podnieśli...​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Zdenerwowałem się tylko, jak drużyna z czołowego miejsca tabeli może głupio tracić bramkę w pierwszych minutach, nie pojęte. Tego kuponu pewnie bym nie stworzył gdyby nie wpadka wyżej. A szkoda przepuścić tak bez zysku mecz Dnipro. Już nie miałem za bardzo czasu bo mecz Lecha się rozpoczynał to podałem to w takiej formie. To moja propozycja:
KUPON #10
✅ ✅
Ewentualna wygrana: 60,67

(3-0)
Dobrze że zdecydowałem się jeszcze postawić ten kupon, straty odrobione, plan minimum wykonany. Na koniec dnia notuje zysk całe 0,67 zł. ????​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Próbujemy dziś szczęścia...

KUPON #11

✅ ✅

Kurs: 2,38
Ewentualna wygrana: 71,61

(4-0)

Zielony jak ja kocham ten kolor ????​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Dziś jest z czego wybierać, sporo spotkań jakimi bardzo się zainteresowałem. Jest sporo typów godnych uwagi teraz muszę jakoś to sensownie ze sobą połączyć.
Na dzisiejszy początek, moim zdaniem pewniaki pod względem utrzymania czystego konta do 10 minuty. Pomimo tego że Barca jak i Atletico grają z rywalami pochodzących z odległych lig to tak naprawdę są to zespoły z czołowych miejsc w tabeli które traciły bardzo mało bramek, więc mnie się wydaje że przez te 10 min spokojnie wytrzymają. Tym bardziej że w pierwszych meczach wszystko się rozstrzygnęło i teraz piłkarze będą grać na luzie. Dorzuciłem jeszcze do tego meczyk z Anglii zespołów które mało stracili jak i również mało strzelili bramek w tym przedziale czasowym.
KUPON #12
⛔ ⛔
Kurs: 2,33
Ewentualna wygrana: 69,99

(2-1)
Szkoda tutaj Swansea zawaliła mi kupon, a tak mało brakowało.
Na szybkości jeszcze jeden kupon bo pierwszy mecz hokeja rozpoczyna się za kilkanaście minut.
KUPON #13
⛔ ⛔
Kurs: 4,19
Ewentualna wygrana: 83,81
(1-1-1)
Tutaj pozostawię to bez komentarza, hokej nie jest moją mocna stroną, ale statystycznie zakłady powinny wejść. ????​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Mogę oficjalnie stwierdzić że dziś popłynąłem. 5 Kuponów na łączną kwotę 140 zł. Dla niektórych to mało dla innych dużo, z racji tego że student zawsze biedny to z bólem serca wciskałem kwoty stawek. Zobaczymy co z tego wyniknie. Jedziemy dalej bez zbędnych komentarzy bo czasu nie ma a wszystko przeanalizowane jak potrzeba!
KUPON #14
✅ ✅
Ewentualna wygrana: 40,38

(2-0)​
KUPON #15
✅ ✅
Kurs: 2,08
Ewentualna wygrana: 41,54

(2-0)​
Uwaga oto moja dzisiejsza BOMBA!*
KUPON #16
✅ ✅
Kurs: 1,95
Stawka: 50 PLN
Ewentualna wygrana: 97,62
(1-0)
Dzień pełen emocji, zakończył się dość pozytywnie na plus. Levante do pewnego momentu trzymało mnie w napięciu ale potem już weszło jak w masło. ???? pięknie aż się trochę zazieleniło w tym temacie. To do jutra...​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Jedziemy dalej z tym koksem. ???? dziś nie było za bardzo z czego wybierać, to żeby tradycji stało się zadość poszła selekcja na pierwsze 10 minut i desperacko w poszukiwaniu szczęścia kliknąłem w zakładkę ,,hokej na lodzie&quot; i dostrzegłem dość ciekawe mecze. Zobaczymy czy dziś dopisze szczęście. Jeśli mi te 10 min nie wejdą, trochę zmienię system i będę dawał selekcje 3 typów na kupon. To lecimy:
KUPON #17
⛔ ⛔
Kurs: 2,13
Ewentualna wygrana: 42,56

(1-1)
KUPON #18
✅ ✅
Kurs: 2,26
Ewentualna wygrana: 67,71
(4-0)​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Podsumowanie 1 tygodnia:
Kupony zagrane - 18
Kupony trafione - 10
Podane typ - 54
Typy trafione - 43
Zwroty - 2
Skuteczność trafiania kuponów - 55.55%
Skuteczność trafiania typów – 82.69 %
Suma stawek – 480 PLN
Suma wygranych – 643.71 PLN
Zysk/Strata w 1 Tygodniu: ✅ 163.71
Yield w 1 tygodniu: ✅ 34.11
Bilans całego tematu: ✅ 163.71​

pablov3 9

pablov3

Użytkownik
Próbujemy coś ugrać w nocy. Jedno słowo - hokej. Lokalizacja - USA, Liga AHL. Drużyny 1 miejsce w tabeli - 15 miejsce w tabeli. Abbotsford Heat - Hamilton Bulldogs Mecz ostatni H2H grany wczoraj wynik 5-1. Cóż więcej dodać, tylko grać!

KUPON #22

⛔ ⛔

Kurs: 2,00
Stawka: 50 PLN
Ewentualna wygrana: 100,00
(0-1)​

Do góry Bottom