Trochę jak granie w totka ???? nigdy nie wiesz co Ci się przytrafi, a progresja jest ciężka do grania ze względu na szybko narastające stawki przy przegranych, trzeba mieć niezły budżet ????
Ja osobiście gram both team to score zarówno na tak jak i na nie, robię analizę i obstawiam single + tworzę duble z każdych 2 kolejnych singli, gram od prawie 2 miesięcy i wychodzę na niezły plus ???? może koło czerwca odważę się zamieścić to na forum
Witam pierwszą osobę udzielającą się w temacie
Osobiście nie porównywałbym tego do totka gdzie wszystko opieramy tylko i wyłącznie na szczęściu.
Na początku grałem mieszane duble czyli zakład parzysty+nieparzysty i zauważyłem, że lepiej wyszedłbym na tym trzymając się ściśle tylko jednego z nich. Tak więc postawiłem na nieparzystą ilość goli (odrobinę wyższy kurs oraz wydaje mi się, że częściej padają właśnie takie wyniki).
Zauważyłem również, że większość nie zauważa możliwości jakiejkolwiek analizy tego typu zakładu.
No więc ja przy wyborze spotkań zwracam uwagę na 2 rzeczy:
# odrzucam mecze, które pachną remisem ( wynik 0-0 również zaliczany jest jako parzysta ilość goli)
# wybieram spotkania gdzie potencjalnie uważam, że obydwie drużyny strzelą gola (po większej ilości rozegranych progresji będę mógł ocenić czy słusznie)
A co do Twojej gry BTS, nie czekaj tylko zakładaj temat
Będę śledził poczynania
LINIA 1
8. KUPON
Liverpool - Man.Utd @1,95 #1-2
St.Etienne - Lille @1,95 #2-0
stawka: 5zł
ako: 3,8025
EW: 19,01zł
zysk/strata: 18,02zł
LINIA 2
9. KUPON