swoorek
Użytkownik
Tego nie wiedziałem ???? . Dzisiejsze "BUZIAKI" śmigająMi śmiga ???? Pamiętaj aby wpisywać drukowanymi literami ????
e/ ile jeszcze będzie tych kodów ? Codziennie nowe ?
Do kiedy ta promocja ???? ?
Tego nie wiedziałem ???? . Dzisiejsze "BUZIAKI" śmigająMi śmiga ???? Pamiętaj aby wpisywać drukowanymi literami ????
Działakolejne słowo PRZYJACIEL.150Smsów do orange,ważne 3dni. Ma to trwać do 13września.
własnie ja dostaje , że błedny kod , a wysywawem juz o 12 , musieliscie to aktywować ,?? bo juz bawie sie od maja i nie wiem czy za wtedy wystracza ????Tego nie wiedziałem ???? . Dzisiejsze "BUZIAKI" śmigają
e/ ile jeszcze będzie tych kodów ? Codziennie nowe ?
Do kiedy ta promocja ???? ?
własnie , wiemfcbiałas-Musi działać.Pamiętaj tylko o drukowanych literach.Każdy kod z danego dnia działa do 10.00 następnego,czyli przed ogłoszeniem kolejnego słowa.
Dlatego , że jeżeli pojawi się nowy kod to poprzedni już nie działa Jak wyjdzie kolejny , to "PRZYJACIELE" też przestanie chodzić . Pozdrowłasnie , wiem
A działa wam te BUZIAKI?
bo weszło mi tylko PRZYJACIELE
Sama sobie odpowiedziałaśWitam,mam pytanko,jaka jest kolejność"schodzenia"tych darmowych pakietów.Bo wczoraj doładowałam BUZIAKI,przyszło mi że mam ten pakiet a jak zadzwoniłam do orange to zeszło mi z konta głównego.Pozdrawiam ????
Albo mają kasę ,a nie mają pakietów na smsy Bo jeżeli nie masz żadnych pakietów na sms to sms-y wysyłane będą z promocjik.To rozumiem,że te promocje to najlepsze dla tych co nie mają nic na koncie głównym
dzięki,myślałam,że może u mnie coś jest nie tak.To rozumiem,że te promocje to najlepsze dla tych co nie mają nic na koncie głównym ????Sama sobie odpowiedziałaś
Jak dla mnie to jest tylko do Orange a nie do wszystkich sieci.na dzisiaj słowo CZEKOLADOWY. 15minut do wszystkich sieci.(ważne 3dni)
Wpiszcie szybko ZADOWOLENIE na 80101 (Orange). 20 minut do wszystkich sieci
No fak , nie zdążyłem :dfdrgdf::dfdrgdf::dfdrgdf:Rudy Murzyn zapodaje:
* 31.08.2011 - DELIKATNA - 50zł ! na połączenie z internetem
10 minut pośmigałem po necie za te 50 zł i busto ????No fak , nie zdążyłem
pośmigałeś na jednym filmie chyba ????10 minut pośmigałem po necie za te 50 zł i busto ????