P
37
piotreklyon
Użytkownik
Mnie się jednak wydaje, że możemy grać co dziennie bez względu na to czy już raz wygraliśmy. W tym podstawowym regulaminie nie ma nic na ten temat. Trzeba by zapytać na czacie.
Wyniki są podawane do południa następnego dnia.O której jest losowanie każdego dnia? Albo o której podawane jest kto wygrał?
podbijam pytanie kolegi, czy ktoś może wygrać 2 tablety, czy potem jest nie brany pod uwagę przy kolejnych losowaniach ?Tylko raz mozna wygrac? Czy Ci co juz wygrali nie sa brani pod uwage przy nastepnych losowaniach? ????
Ktoś pisał do supportu i mu odpisali, że może brać dalej udział w konkursie. Z tego co widać po tablicy wyników, nikt jeszcze 2 razy nie wygrał.podbijam pytanie kolegi, czy ktoś może wygrać 2 tablety, czy potem jest nie brany pod uwagę przy kolejnych losowaniach ?
Wy tu piszecie dwóch tabletach, niektórzy by chcieli przynajmniej raz wygrać... wygrał ktoś poza zaleschief i bazak? Wpłacałem na losowanie z ps4, z tabletem i zawsze nic.
LOL Co wy myślicie,że będą wszystkim za darmo rozdawać tablety?Ja tam codziennie się zapisuję i codziennie wpłacam od dwóch tygodni i nic. ????
Po ogłoszeniu wczorajszego zwycięzcy teorię można uznać za obalonąZ tego co widać z tej i poprzedniej promocji, nie mogą wygrać dwie osoby z tego samego miasta, więc nie ma co na siłę wpłacać.