>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tabela Challenge Bwin

M 15

maja81szn

Użytkownik
Jest tylko jedno ale...podałes linka o ktorym ja wiedziałem jest tam napisane co trzeba wysłac JEDNAKZE nie wiem czy zwróciłes uwage, że napisałes tam co trzeba wysłac, jakie dane na PW dnia 30.10.2007 godz 16:02 a ten konkurs skończyl sie dnia 28.10.2007 godz 23:59 64 godzin przed Twoim postem i nie mozesz sie dziwic ze ludzie nie wiedzą co mają wysłac. A teksty &quot;szukanie nie boli&quot; sa nie na miejscu, gdyż ja wyslalem Ci swoje dane dnia 30.10.2007 okolo 00:15 jeszcze przed Twoim postem, którego nie było.

To tak w kwestii wyjasnienia, dlaczego niektórzy wysłali takie dane jak wysłali.

D 0

duzers_on

Użytkownik
Pragnę zauważyć, że brałem udział w konkursie Challenge Bwin, a nie Lidze Typerów. Post do którego mnie odsyłasz, nie jest w żadnej sekcji ogólnej ani &quot;ważnej&quot;, którą muszę czytać. Idąc dalej za Twoją sugestią, że to mój błąd, że tego postu nie przeczytałem, równie dobrze mogłeś napisać to w temacie, który leży w koszu...
Marcin bądź poważny.
Ja rozumiem, że administracja takim rozległym forum to dużo roboty, ale pewne rzeczy mówią same przez się. Nie możesz mieć pretensji do ludzi o to, że nie znajdują pewnych informacji jeżeli ich umiejscowienie jest w dziwnym miejscu. Może dla Ciebie to naturalne aby otworzyć wyszukiwarkę i wpisać frazę wyszukiwania, popatrzeć na wyniki i stwierdzić, &quot;że ten temat to nie CH Bwin, ale może tam coś będzie&quot;.
Reasumując. Wystarczyło podać taką informację chociażby w temacie &quot;Nagrody Challenge Bwin&quot;.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Właśnie, nie rozumiem dlaczego ChBwin jest łączone z ligą typerów..
Dwa osobne konkursy to nie powinni jedni cierpieć przez drugich z innego konkursu...
Dwa inne konkursy, ale jeden sponsor. Poza tym i tak nie wyślę wcześniej danych bo nie mam od wszystkich osób z tego konkursu. Więc poczekajcie cierpliwie, a kasa na pewno nie zniknie.
Nie będę dalej ciągnął tematu danych, bo nie ma sensu. Ja nie widzę w tym problemu, i nie mam Duzers do nikogo pretensji ;)

M 15

maja81szn

Użytkownik
Poza tym i tak nie wyślę wcześniej danych bo nie mam od wszystkich osób z tego konkursu.
Jeszcze dziś będą wszystkie dane z tego konkursu :-D
Juz powinienes mieć 4 osób, niedługo dosle 5.
To że jeden sponsor to oki, jednakze dlaczego my mamy płacić &quot;cenę&quot; za to, że w tamtym konkursie tak podchodzą do sprawy. Tu jest inny konkurs tutaj sie wszyscy zmoblizowali, porobili konkretne plany (np ja :-D) i liczą na to, że sbaedzie dobrze.
Marcin nie musisz odpisywac :-D tylko chciałbym, żebyś jak otrzymasz dane naszej &quot;5&quot; osób ją posłał do sponsora. Bo czas leci a trzeba rodzine wyżywić :jezora: :-D

D 0

duzers_on

Użytkownik
Ponieważ rozmowa była stricte nerwowa to tylko chcę zaznaczyć, że moje uwagi nie miały podłoża złośliwości ani żalu ;)
Ot tylko zwróciłem w ostry sposób uwagę na pewien problem, który mi się nasunął w związku z wygraną ;)

Wniosek?
Nie wygrywać :jezora:

M 15

maja81szn

Użytkownik
Poza tym i tak nie wyślę wcześniej danych bo nie mam od wszystkich osób z tego konkursu.
Według moich informacji do już roberta i Jacy dołączyłem ja z danymi, dziś juz wysłali Duzers i Spider.

Także ekipa Challange Bwina nagrodzonych dane dostarczyła :jezora: :-D

jaca 0

jaca

Użytkownik
Aktualna tabela w listopadzie:

Kolor żółty oznacza wyniki, które nie zostały zamieszczone w temacie &quot;Rezultaty Waszych Challengów - listopad-&quot;

M 15

maja81szn

Użytkownik
Po 1 Jaca :spokodfhgfh:
Po 2 Prowadzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-D Teraz tylko trzeba z głową je utrzymać :-D

Do góry Bottom