>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tabela Challenge Bwin

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Konkurs z daniem 2 grudnia dobiegł końca.
Proszę wszystkich o podanie wyników w odpowiednim temacie tak aby można zrobić końcową tabelę.
Po zanalizowaniu statystyk konkursu administracja podejmie decyzję czy konkurs kontynuować. W tej chwili, pojedynki które się rozpoczęły mają charakter zabawy i nie będą brane pod uwagę w tabeli.
Mam nadzieje, że użytkownik Jaca zajmie się tabelą. ;)

jaca 0

jaca

Użytkownik
Mam nadzieje, że użytkownik Jaca zajmie się tabelą. ;)
Tabelę już mam zrobioną, ale niestety rano przytrafił mi się nieoczekiwany wyjazd, więc zamieszcze ją jak wróce do domu (we wtorek wieczorem, lub bardziej prawdopodobne w środę)
Pozdrawiam.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Gratuluję wszystkim wygranym. Bardzo mnie cieszy frekwencja i zainteresowanie. Szkoda, że znów Ci sami są w czołówce? W następnej edycji damy im zakaz, co? :p żartuje oczywiście
Proszę o jak najszybsze dostarczenie danych z bukmachera bwin tj. login, nr referencyjny,imię i nazwisko, login w konkursie, wygraną sumę, oraz miejsce w konkursie.
Jutro chce wszystkie dane wysłać do bwin, tak aby na weekend mogliście już stawiać.
Pozdrawiam

pascal791 28

pascal791

Użytkownik
może i większość czołówki dalej będzie ta sama, ale 1st miejsce ja rezerwuje:p
w tej edycji niemogłem wygrać, ponieważ dowiedziałem sie o niej pod sam koniec i zdążyłem zagrać tylko 2 mecze...w jednym miałem najwyższy wynik w tabeli ???? 696pkt.

pzodro for all

M 15

maja81szn

Użytkownik
Pascal nie wiadomo czy byś wygrał :jezora: musialbym Cie &quot;przetestować&quot; :jezora: konkurs sie zakończył a ja pykam dwa towarzyskie i znów tam prowadze :-D ma sie to we krwi :jezora:

Dziekuje wszystkim za pojedynki :-D dziekuje Jaca za tabelkę :-D dziekuje Marcin za czuwanie :-D dziekuje sobie za &quot;trzeźwy umysł&quot; :-D

M 15

maja81szn

Użytkownik
Proszę o jak najszybsze dostarczenie danych z bukmachera bwin tj. login, nr referencyjny,imię i nazwisko, login w konkursie, wygraną sumę, oraz miejsce w konkursie.
Jutro chce wszystkie dane wysłać do bwin, tak aby na weekend mogliście już stawiać.
Dostalem 4 odpowiedzi + moja =5 czyli wszyscy dane dostarczyli :-D super git :-D jestem z Was dumny :-D a jak ktoś coś pominął to Marcin mów to go po głowie ździele :jezora:

Do góry Bottom