Konkurs z daniem 2 grudnia dobiegł końca.
Proszę wszystkich o podanie wyników w odpowiednim temacie tak aby można zrobić końcową tabelę.
Po zanalizowaniu statystyk konkursu administracja podejmie decyzję czy konkurs kontynuować. W tej chwili, pojedynki które się rozpoczęły mają charakter zabawy i nie będą brane pod uwagę w tabeli.
Mam nadzieje, że użytkownik Jaca zajmie się tabelą.
Tabelę już mam zrobioną, ale niestety rano przytrafił mi się nieoczekiwany wyjazd, więc zamieszcze ją jak wróce do domu (we wtorek wieczorem, lub bardziej prawdopodobne w środę)
Pozdrawiam.
Gratuluję wszystkim wygranym. Bardzo mnie cieszy frekwencja i zainteresowanie. Szkoda, że znów Ci sami są w czołówce? W następnej edycji damy im zakaz, co? żartuje oczywiście
Proszę o jak najszybsze dostarczenie danych z bukmachera bwin tj. login, nr referencyjny,imię i nazwisko, login w konkursie, wygraną sumę, oraz miejsce w konkursie.
Jutro chce wszystkie dane wysłać do bwin, tak aby na weekend mogliście już stawiać.
Pozdrawiam
może i większość czołówki dalej będzie ta sama, ale 1st miejsce ja rezerwuje
w tej edycji niemogłem wygrać, ponieważ dowiedziałem sie o niej pod sam koniec i zdążyłem zagrać tylko 2 mecze...w jednym miałem najwyższy wynik w tabeli ???? 696pkt.
Pascal nie wiadomo czy byś wygrał :jezora: musialbym Cie "przetestować" :jezora: konkurs sie zakończył a ja pykam dwa towarzyskie i znów tam prowadze :-D ma sie to we krwi :jezora:
Dziekuje wszystkim za pojedynki :-D dziekuje Jaca za tabelkę :-D dziekuje Marcin za czuwanie :-D dziekuje sobie za "trzeźwy umysł" :-D
Proszę o jak najszybsze dostarczenie danych z bukmachera bwin tj. login, nr referencyjny,imię i nazwisko, login w konkursie, wygraną sumę, oraz miejsce w konkursie.
Jutro chce wszystkie dane wysłać do bwin, tak aby na weekend mogliście już stawiać.
Dostalem 4 odpowiedzi + moja =5 czyli wszyscy dane dostarczyli :-D super git :-D jestem z Was dumny :-D a jak ktoś coś pominął to Marcin mów to go po głowie ździele :jezora: