juvepany
Użytkownik
Nie było mnie kilka dni na forum (tzn. byłem, ale nie podawałem nic bo nic nie było ???? ). Dziś wybór nie jest o wiele większy, ale spróbuję "skleic" taśmę z tego co mamy w 1.lidze polskiej.
Mecze są niesamowicie wyrównane i padną 3-4 remisy (a może więcej). Żadna drużyna dziś nie zwycięży dużą różnicą bramek. Zaryzykuję twierdzenie, że nawet Arka nie rozgromi rozbitej Polonii Bytom (chyba, że ich bardzo szybko "napoczną".
Takie taśmy są praktycznie niemożliwe do trafienia, ale ja spróbuję. Doradzam symboliczne stawki ????
tak bardzo HARD jeszcze u mnie nie było ????
Dolcan - Zawisza typ X (3,20)1:0
Miedź - GKS Tychy typ X (3,25)2:1
Okocimski - Sandecja typ X (3,10)0:1
Warta - Bogdanka typ X (3,20)1:1
Cracovia - Olimpia typ X (3,40)0:0
GKS Katowice - Flota typ X (3,00)2:0
kurs: 1052,3
stawka: 3zł
EWK: 3157zł
edit: No i były 3 remisy, żadna drużyna nie pokonała przeciwnika zdecydowanie, a Arka nie rozgromiła Polonii (ba, nawet gola straciła)
Mecze są niesamowicie wyrównane i padną 3-4 remisy (a może więcej). Żadna drużyna dziś nie zwycięży dużą różnicą bramek. Zaryzykuję twierdzenie, że nawet Arka nie rozgromi rozbitej Polonii Bytom (chyba, że ich bardzo szybko "napoczną".
Takie taśmy są praktycznie niemożliwe do trafienia, ale ja spróbuję. Doradzam symboliczne stawki ????
tak bardzo HARD jeszcze u mnie nie było ????
Dolcan - Zawisza typ X (3,20)1:0
Miedź - GKS Tychy typ X (3,25)2:1
Okocimski - Sandecja typ X (3,10)0:1
Warta - Bogdanka typ X (3,20)1:1
Cracovia - Olimpia typ X (3,40)0:0
GKS Katowice - Flota typ X (3,00)2:0
kurs: 1052,3
stawka: 3zł
EWK: 3157zł
edit: No i były 3 remisy, żadna drużyna nie pokonała przeciwnika zdecydowanie, a Arka nie rozgromiła Polonii (ba, nawet gola straciła)