spekul@nt
Użytkownik
Liczyłem na coś innego dzisiaj jednak :/ a czemu zastanawiałeś się nad Turku? Co za nimi Ci przemawiało?Mi po glowie chodziło dzis Turku no ale nic nie zdążyłem naskrobac
Liczyłem na coś innego dzisiaj jednak :/ a czemu zastanawiałeś się nad Turku? Co za nimi Ci przemawiało?Mi po glowie chodziło dzis Turku no ale nic nie zdążyłem naskrobac
Ostatnie ich wygrane na trudnych terenach , podmęczony lider z duza przewaga na resztą i skład tez maja dobry , wiec liczyłem ze nie przegraja w 60 minLiczyłem na coś innego dzisiaj jednak :/ a czemu zastanawiałeś się nad Turku? Co za nimi Ci przemawiało?
Pewnie dlatego ze kazda długa seria lubi sie konczyc i czesto zaczyna serie porazek i pytanie czy mecz z Turku to przejaw słabszej juz formy i bedzie zjazd w dół czy chwilowa niedyspozycja i bedziew win. JYP wbrew pozorom nie ma takiego slabego skladu jak wskazuje tabele i pewnie to kolejny argument na kursy.Lukko- JYP
Dziwne kursy wystawione na to spotkanie w moim odczuciu przez buki. Gospodarze patrząc na aktualną formę są zdecydowanym kandydatem do zwycięstwa w tym spotkaniu. W ostatnich 10 meczach odnieśli 9 zwycięstw( 1 po dogrywce) i są najlepszą drużyną w lidze. Goście zarówno w całym sezonie jak i w ostatnich meczach wypadają kiepsko i znajdują się w dole tabeli. Wyjazdy też raczej nie są ich mocną stroną.
Buki przy wystawianiu kursów mogły sugerować się że w ostatniej kolejce to Lukko przegrałoz silnym Turku a JYP wygrali ale rywalem był najsłabszy w lidze zespół Assat. Wszystko musi wrócić do normy dzisiaj nie ma innej opcji.
Lukko- JYP 1 kurs 2.35. Win 1.84
Znów sie bestia zerwała z łańcucha ????Niepotrzebne szukanie niespodzianek , a pisalem z kolegą suomi ze bedziemy grac jyp, tappare, pelikan a diabel podkusil
Sports Vaasa to rewelacja okresu świateczno-noworocznego , wtedy mieli swoje momentum i faktycznie lali z malymi wyjatkami wszystkich z liderem włacznie. Pelikany równiejszy skład w tym roku i jakosciowo tez dobrze to wyglada, zreszta miejsce w tabeli to nie przypadek, kazda seria sie kiedys konczy ale wg dzis pelikany to wygraja nie wiem tylko czy w RT, kurs na ml tez ciekawy 1,8Nie znam się na fińskim hokeju, ale znalazłem ciekawy mecz dziś. Otóż Sport vs Pelcians. Na Pelicans kurs 2,30. Drużyna gości ostatnie 5 spotkań to 5 zwycięstw, dla porównania goście zdobyli w tym okresie tylko 3 punkty. Wypowie się ktoś mający pojęcie o lidze fińskiej?