stanley-63
Typer
Hammarby : GIF Sundsvall 1:2
GIF Sundsvall strzeli over 1.5 gola

3.50 / Bet365
Dziś w Szweckiej Allsvenskan zostaną rozegrane 3 mecze w ramach 8 kolejki ja wybieram pojedynek dwóch beniaminków czyli Hammarby i Sundsvall i tak dla przypomnienia obie drużyny poprzedni sezon w 2 lidze zakończyły z równą ilością punktów po 61 jedynie Hammarby miało lepszy stosunek bramek ale wiadomo 2 liga to nie Allsvenskan i w tym sezonie już tak nie ma , gospodarze po 7 rozegranych kolejkach są wyżej w tabeli i zajmują miejsce 7 z 11 punktami na koncie natomiast stosunek bramek 10:10 na swoim terenie jeszcze nie doznali porażki bo 3 mecze i 3 zwycięstwa , goście trochę gorsi od rywala bo są na miejscu 13 z zaledwie 7 pkt a bramki 8:13 , tu jednak odwrotna sytuacja bo GIF spisuje się lepiej w meczach wyjazdowych gdzie dotąd zdobyli 6 pkt a bramki 6:5 tak więc liczę że dziś powalczą o korzystny wynik bo mecz w/g mnie zapowiada się ciekawie , zaglądając teraz do H2H to Hammarby od ładnych paru lat nie potrafi pokonać rywala u siebie , ostatni raz ta sztuka udała im się w 2010 roku kiedy wygrali 2:1 jednak od tego czasu w 7 meczach pomiędzy nimi to 3 razy lepszy GIF i 4 remisy , w poprzednim wspaniałym sezonie dla obu drużyn w dwumeczu lepsze GIF które wygrało u siebie 3:1 natomiast tu w Hammarby padł remis 2:2 dlatego liczę na dobre widowisko oczywiście z bramkami i dziś a zaryzykuję i stawiam na dwie bramki Sundsvall !
..... uffffffff musiałem długo czekać bo do 90 min gry ale się doczekałem !