>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szwecja (Allsvenskan | Superettan) - 2013/2014

Status
Zamknięty.
1 12

19stalowiak79

Użytkownik
Panowie czy macie może jakieś info odnosnie meczu Vernamo-Hammarby???
Czym spowodowane są wzrosty na druzyne gospodarzy??? Czy ostatnia porażka z liderem 0-5 czy są jakies inne powody???

fortuna95 445

fortuna95

Użytkownik
MECZ: Varnamo - Hammarby
KRAJ/LIGA: Szwecja / Superettan
TYP: Under 2,5
KURS: 1,91
BUK: William Hill
STAWKA: 3/10
✅ ✅ ✅
ANALIZA:
Mecz 13 Varnamo z 8 drużyną Hammarby. Kursy spadają na &quot;2&quot; ale ja w tym meczu zagram under ???? . Gołym okiem widać że historia pokazuję że poza dwoma wyjątkami 8 lat temu ???? chłopaki mało strzelają http://www.livesports.pl/mecz/UBtI7YW3/#h2h;overall. Czy historia dziś się powtórzy ? mam nadzieje że tak. Gospodarze po 17 meczach w lidze średnia bramek 2,2 a goście tylko 1,5 zatem dziś sądzę że więcej jak 2 bramki w meczu nie zobaczymy ????
Powodzenia ????

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Syrianska - IFK 2,25 bwin 2/10
✅
Mam pytanie Tomasz,czemu typuje nastepna kolejka kiedy jescze nie zagrali ten ? wiadomo kto bwin pomile duzo kurs,ale ja cie muwiem 100 ras nie typowac taki kolejke teraz dostanie :zoltakartka:
AIK -1 1,97 Helsingborg -0,5 1,9 pisałem, że pomylili spread.
Jeszcze Kalmar +0,5, dla mnie powinno byc DNB ????

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
✅

AIK -1 1,97 Helsingborg -0,5 1,9 pisałem, że pomylili spread.

Jeszcze Kalmar +0,5, dla mnie powinno byc DNB ????
Tomasz chiec druga zlota karkta ? bylo Kalmar dnb rano kiedy ibc dawali kurs ahah,a wiesz dlatego teraz jest +0,5 ? bo zabiuem Malmoe dnb 1,80 ahah :zoltakartka:

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Brage +0,5 - Orgryte 1,87 Sbobet
Brage nie wygrało u siebie, przegrało 7 z 9 spotkań u siebie,
strzeliło w nich tylko 3 gole, przegrało 10 kolejnych spotkań w lidze.
Orgryte to nie jest potęga, też w tym roku będzie spadać, wygrało u siebie 3-0 ostatni mecz,
ale grało od 4min z przewaga zawodnika, ostatnie 25min 11 na 9.
Nie wygrało dawno wyjazdowego meczu, dla mnie przełamią się gospodarze.
-0,5 na wyjeździe w meczu 15 z 16 drużyną to żart

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
Brage +0,5 - Orgryte 1,87 Sbobet
Brage nie wygrało u siebie, przegrało 7 z 9 spotkań u siebie,
strzeliło w nich tylko 3 gole, przegrało 10 kolejnych spotkań w lidze.
Orgryte to nie jest potęga, też w tym roku będzie spadać, wygrało u siebie 3-0 ostatni mecz,
ale grało od 4min z przewaga zawodnika, ostatnie 25min 11 na 9.
Nie wygrało dawno wyjazdowego meczu, dla mnie przełamią się gospodarze.
-0,5 na wyjeździe w meczu 15 z 16 drużyną to żart
dobri typ Szefa Elita,ja tez zagram ale czekam,kazdi wiesz jak wygrac wczoraj Orgryte,a mam pytanka, a Ljungskile +0,25 2,00 nie zagrauez ? ja tak :grin:Assyriska ostatni zagrac bardzo zle maion chyba jaki problemi wczoraj tez dostali czerwona,a Ljiungskile na wiazdi potrafic dobrze zagrac

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Nie widziałem żadnego meczu w ostatniej kolejce poza Ekstraklasą oglądaną w barze
,
Ljungskile wreszcie zaczęło punktowac, z Varnamo przegrali 1-2 a powinni strzelić kilka goli więcej,
gospodarze zagrają bez kliku graczy, a over 2,5 kurs 2 to jest dobry typ :cool:

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
Nie widziałem żadnego meczu w ostatniej kolejce poza Ekstraklasą oglądaną w barze
,
Ljungskile wreszcie zaczęło punktowac, z Varnamo przegrali 1-2 a powinni strzelić kilka goli więcej,
gospodarze zagrają bez kliku graczy, a over 2,5 kurs 2 to jest dobry typ :cool:
Tomasz,ja tez oglondauem kazdi match extraklasa ale troche match wizauem nawet na pc superettan,mozes zapominaues kto niedzela Ljungskile od 0-1 wygrali 3-1 ze Falkenberga a oni to nie byc ogurki ahah,a przet wygrali 0-1 u Hammarby i to znacze kto maion dobra forma i Assyriska teraz bez forma,dlatego cie pytauem czemu nie zauwaziuem ten typ +0,25 2,00 ;)

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Kalmar +0,5 - Malmo 1,96 Sbobet BTS 1,8 bet365
Pamiętacie Brage z Orgryte ? Dla mnie kursy na jutrzejszy mecz to kolejny żart,
wczoraj przed meczem Brage było faworytem, a jakiś głupek robił +0,5

Nie wiem skąd taka wiara w gości, może to Ci sami ludzie którzy temu grali tak mocno na Djurgarden,
które przegrało aż 0-3 http://www.oddsportal.com/soccer/sweden/allsvenskan-2013/brommapojkarna-djurgardens-vPxBPi7Q/ ????
Kalmar u siebie nie wygrywa za często, bo tylko 3 razy na 9 rozegranych spotkań,
ale do tej pory nie przegrało. Malmo na wyjazdach wygrało pięć razy,
w większości spotkań miało sporo problemów nawet z takimi ekipami jak Syrianska czy Bromma.
Gospodarze mają wszystkich graczy, którzy w tym sezonie regularnie występują.
Nawet jak Malmo wygra, nie będzie źle, bo przecież grałem na ich mistrzostwo w tym roku.

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna / Szwecja / Allsvenskan
Spotkanie: Djurgarden ₋ Hacken
Typ: Djurgarden
Kurs: 2,37
Bukmacher: William Hill
vs.

Analiza: dwa tygodnie temu Djurgarden rozjechało Helsingborg (1 miejsce w tabeli). Gospodarze dziś mają wszystkich swoich najlepszych grajków dostępnych. Obie ekipy zajmują końcowe miejsca w tabeli ale przejdźmy do Hacken. 3 ostatnie mecze ligowe przegrali, odpadli z Pucharu UEFA z szwajcarskim FC Thun. Djurgarden szału nie robi w lidze ale sa zdecydowanie drużyną która lepiej sobie radzi z rywalami grając na własnym boisku o czym świadczy 5 wygranych, az kolei na wyjeździe 0. Hacken na ten mecz przyjedzie osłabione w następujących graczy: nie zagra dla nich najlepszy napastnik M. El Kabir (12 goli), nie zagraja również M. Ericsson, Wahlstrom oraz Joza.
wynik: Djurgarden 1:1 Hacken / ⛔ nie zaliczony !

B 0

barni93

Użytkownik
Czemu na remis w meczu Orebro z Hammarby Wiliam Hill wystawił kurs 2.0, a kursy u innych buków na gospodarzy, lecą gwałtownie w górę? Czy jest coś o czymś nie wiem? Jakieś braki kadrowe itp?

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Czemu na remis w meczu Orebro z Hammarby Wiliam Hill wystawił kurs 2.0, a kursy u innych buków na gospodarzy, lecą gwałtownie w górę? Czy jest coś o czymś nie wiem? Jakieś braki kadrowe itp?
teraz jest 3,1 na remis w WH, nie wiem czy czasem oddsportal itp. nie pokazały źle kursu na remis.
Orebro raczej pełny skład, braknie tylko Nkiliego w obronie, dla mnie po prostu na nisku kurs był na gospodarzy, +0,75 na pewno było dobre do gry, ja dziś tylko oglądam.

superfrank 2K

superfrank

Użytkownik
Mecz: Elfsborg - Osters
Typ: Osters +1.5
Kurs: 1,65
Bukmacher: bet365​

Wynik: 2-4 ✅

vs.
Wg mnie warto w tym spotkaniu przemyśleć dodatni handicap na gości. Zresztą warto przemyśleć więcej typów w stronę gości, ale ten jest chyba najlepszy, bo jest duże prawdopodobieństwo wejścia oraz satysfakcjonujący kurs.
Sytuacja jest prosta: Elfsborg cieniuje w porównaniu do ubiegłego sezonu, traci 7 punktów do czwartego AIK&#39;u i pomału może zapominać nie tylko o mistrzostwie, a o europejskich pucharach. Zresztą z grą jaką prezentują ciężko by było o to i przy mniejszym dystansie. Oczywiście nie skreślam ich, ale piłkarze Elfsborga chyba sami nie wierzą w to, że w tym sezonie mogą coś w lidze osiągnąć. Szansą na uratowanie sezonu jest awans do Ligi Europejskiej (lub oczywiście Puchar Szwecji, ale tu jeszcze długa droga). A ten jest jak najbardziej w zasięgu, ponieważ mistrzowie Szwecji trafili będące w kryzysie duńskie Nordsjaelland Farum. Co prawda w pierwszym meczu na własnym obiekcie piłkarze Elfsborga zaledwie zremisowali 1-1, ale oglądałem ten mecz i mogę powiedzieć, że nadal mają spore szanse na awans do fazy grupowej. No właśnie, Liga Europejska. Elfsborg grał mecz w czwartek, więc miał zaledwie dwa dni na odpoczynek. Trener z pewnością zastosuje jakieś roszady, wątpię że zaryzykuje wystawienie podmęczonych meczem w europejskich pucharach zawodników. Rewanż z Duńczykami raczej będzie priorytetem.
Co mogę powiedzieć o Osters? Wygląda na to, że wygrzebali się z dołka. Są niepokonani od pięciu spotkań, ostatnio notują nawet trzy zwycięstwa z rzędu. Drużyna Osters też grała w tygodniu mecz, z tym że był to Puchar Szwecji i wygrany mecz z Vasteras 3:1. Przede wszystkim dzisiejsi goście potrzebują punktów dużo bardziej niż Elfsborg. Od strefy spadkowej dzielą ich jedynie 3 punkty, więc o odpuszczaniu nie ma mowy.
Elfsborg pokazał już w tym sezonie, że potrafi tracić punkty ze słabszymi drużynami:
- 0:0 vs. Gefle
- 0:1 vs. Atvidabergs
- 2:2 vs. Halmstad
Osters notowało raczej słabe wyniki na wyjazdach, choć ostatnio pokonali 2:0 Hacken. Liczę, że dzisiaj podejmą rękawicę i spróbują wywieźć punkty z Boras.

Kadra Elfsborg IF:
Kevin Stuhr Ellegaard, Abbas Hassan, Johan Larsson, Stefan Larsson, Andreas Klarström, Sebastian Holmén, Tom Söderberg, Daniel Mobaeck, Stefan Ishizaki, Niklas Hult, Marcus Rohdén, Anders Svenson, Henning Hauger, Lasse Nilsson, Mikkel Beckman, Viktor Claesson, James Keene, Mohamed Bangura
Kadra Osters IF:
Alexander Nadj, Joakim Wulff, Patrik Bojent, Mario Vasilj, Månz Karlsson, Elmin Nurkic, Stefan Karlsson, Johan Persson, Josef Elvby, Marcus Bergholtz, Juan Robledo, Behar Ferizi, Alexander Henningsson, Alhaji Gero, Fredrik Lundgren, Kenny Pavey, Vlado Zlojutro, Pablo Piñones-Arce, Freddy Söderberg

Informacje o osłabieniach później...

Otrzymane punkty reputacji: +23
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Halmstad +0,75 - AIK 1,99 Sbobet
Nie ma czasu, tabele i wyniki sami sobie sprawdźcie, dla mnie pomyłka a dlaczego ?
Widziałem to jak grał ostatnio AIK, z ATVI wygrał szczęśliwie, a Halmstad to nie są ogórki,
w Szwecji -0,75 i taki kurs na gości ? Zwariowali

jeszcze w meczu Malmo na IFK też za wysoko, +0,75 w stronę gości i over live

Otrzymane punkty reputacji: +7
elano07 1K

elano07

Użytkownik
Dywizja 2 - Södra Svealand

Motala -Varmbols 1 AH-1,5 1,9 7/10 bet365✅
Gospodarze zdecydowanym faworytem. Najlepszy zespół w lidze i u siebie nie powinni mieć problemu z Varmbols, u gości brakuje dwóch podstawoych graczy (Hilmann i Larsson) , Motala w pełnym składzie.​

elano07 1K

elano07

Użytkownik

Syrianska-Djurgården 2 2,0 6/10 bet365✅
Dzisiaj stawiam na Djurgården, zespół mierzy się z najsłabszym klubem w Allsvenskan. U gości w ostatnim meczu został zakupiony nowy napastnik Prijovic który strzelił 3 bramki przeciwko Norrkoping, goscie w pełnym składzie czego nie można powiedzieć o gospodarzach brakuje kapitana i byłego piłkarza Djurgården Stefana Batana.​

osom 36

osom

Użytkownik
Szwecja, Allsvenskan
Brommapojkarna - Mjällby
Typ: 1
Unibet @2.45
Brommapojkarna w strefie spadkowej. Przedostatnie miejsce w lidze. Goście 8 miejsce. Bilans bramek 22:38 i 36:32. Gospodarze grają zdecyfowanie lepiej i siebie niż na wyjazdach. Goście na wyjazdach za to ostatnio sobie nie radzą. Do tego dochodzą braki kadrowe, szczególnie odczuwane w atatku Ekenberg 19/5, Haynes 17/9. To są dwaj najlepsi strzelcy w drużynie. Do tego w obronie Sudic 10/0 i Arokoyo 17/1. Myślę, że gospodarze wykorzystają atut swojego boiska. Mimo, że strzelają mniej bramek w lidze, wykorzystają braki kadrowe gości.
Kursy zaczynają lecieć w dół.

Otrzymane punkty reputacji: +5
osom 36

osom

Użytkownik
Hacken - IFK Norrkoping
Typ: 2
Betcity @4.10
7 i 13 miejsce w tabeli. Bilans bramek 31:31 i 23:32. Hacken radzi sobie u siebie prawie najgorzej w lidze. trzy razy wyszła zwycięsko ze swojego objeku, raz zremisował, a aż szcześć razy przegrała. Goście w wyjazdach zdecydowanie lepiej sobie radzą. Gospodarze same porażki w ostatnich meczach. Ostatno remis an wyjeździe z Djurgården 1:1. Goście forma na wyjeździe RWRWR W Hacken zabraknie najlepszego strzelca El Kabir 17/12, Gutafssona (P 19/0) oraz Mohammeda A 15/1. W drużynie gości bez większych braków. Wraca Nyman A 19/0. Kurs na gości apetyczny. Można zagrać DNB2 też ładnie.

osom 36

osom

Użytkownik
Syrianska FC - Djurgården
Typ: 2
Marathonbet @2.10
11 i ostatnie miejsce w tabeli. W Syrianska pomocnik Michel 14/2 nie gra już od czterech spotkać z powodu kontuzji. Forma gospodarzy mówi wszystko. PPPPR w meczach u siebie. Goście na wyjeździe WPPRR. Gospodarze strzelają najmniej bramek w lidze bo tylko 14 mają na swoim koncie. Goście ostanio na wyjeździe wygrali z Norrköping. Uważam, że są na tyle w dobrej formie, aby wyszarpać 3 pkt.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom