>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Szukam strony ze statystykami odnośnie zagrożeń kartkami.

M 13

maniek1906

Użytkownik
O to mi właśnie chodziło! A czy jest to aktualizowane na bieżąco,czy na przykład dopiero po zakończeniu kolejki?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@maniek1906, poruszyłeś bardzo interesujące zagadnienie - i jak na podanej Ci stronie ( śledząc statystyki) już do tego dojdziesz , to napisz co ustaliłeś w tym względzie.

M 13

maniek1906

Użytkownik
Jeszcze nie,bo niestety na Bet365 nie ma zakładów na kartki :/ Jednak zainteresowałem się tym,gdyż w ten weekend dużo zakładów poszło na kartkę dla Modrića kurs z 4 coś zmniejszył się do 2.5. A to dlaczego? Bo za 2 tygodnie są derby Madrytu i Modrić jako zagrożony kartką chciał się po prostu &quot;wyczyścić&quot; przed meczem z Atletico. Nie wiem,czy widziałeś za co dostał żółtą kartkę ???? Takich przypadków jest sporo ,więc myślę,że warto w to zainwestować ????

M 13

maniek1906

Użytkownik
Z tego co widzę to Gerrard mógłby się &quot;wykartkować&quot; przed meczem z United.Wziąłbym jeszcze pod uwagę Dembele ????

firel 142

firel

Użytkownik
Patrząc na lige hiszpanska i angielską, kluby ktore maja ciezkie mecze tak by sie wykartkować:
Athletic Bilbao(Herrera)
Everton(Barkley, McCarthy)
Liverpool(w najbliższym meczu, przy złych wiatrach kolejnym, tak myslę)
Valencia najbliższy mecz
Tottenham(Dembele)
Oczywiście są to takie na sucho patrząc na najbliższe mecze tych drużyn(a właściwie na &#39;dwa&#39; do przodu). Nawet nie wiadomo czy będą sensowne kursy na tych zawodników, o ile będą jakiekolwiek. Ciekawa sprawa.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Zerkaj na ligę Włoską również, zwłaszcza na Mario Balotelliego ;) on też często łapie kartki. Kursy powyżej 2, na niego zwykle... albo na takiego Coste z Atletico też można się czaić...

M 13

maniek1906

Użytkownik
Costa też jest zagrożony kartką przed derbami,ale teraz został mu tylko 1 mecz,więc raczej nic z tego nie będzie.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Mimo tego warto zawsze jakieś złótówki dawać na Balotelliego.. on bardzo często dostaję kartki.. i to zwykle pod koniec meczu, ale dostawać &#39;&#39;lubi&#39;&#39; :razz: ;)

firel 142

firel

Użytkownik
Sprawdziłem ten sposób gry w tym weekendzie.
Wytypowałem:
Gerrard -0.5j ⛔
Herrea -1j ⛔ (mają mecz z Valencia)
McCarthy -1j ⛔
Pjanic -1j ⛔ (chyba z Interem)
De Rossi -1j ⛔ (j/w)
Mathieu -1j ⛔ (mecz z Bilbao)

Dembele +5j ✅ (United)
Parejo +2.5j ✅(Bilbao)
Końcowy rezultat ✅ 2j
Mocno przeciętny wynik. Właściwie to póki co mało można o tym powiedzieć, spróbuję ponownie za tydzień ????

firel 142

firel

Użytkownik
Tak jak mówiłem w tamtym tygodniu, Gerrard w najbliższych dwóch meczach. Dziś dostał ???? Kurs 5.00 ????
Czy wiadomo czy Alcantara był zagrożony? Miałem grać na żółtą kartkę kogoś zagrożonego dziś w meczu Bayernu, ale zapomniałem całkowicie.. -.-
Tak poza tym okazje do grania:
City w meczu z Hull
United w meczu z City
Malaga 02.03.2014
Sociedad z Sevilla
Real z Malagą 16.03.2014
Tylko taki problem, że większość tych drużyn gra z mocnymi rywalami, gdzie nikt raczej specjalnie nie dostanie kartki. Najpewniej można grać na kartki dla zagrożonych z City w meczu z Hull i tak samo REalu z Malaga.
Jak coś jeszcze znajdę to napiszę.
Można grać na kartkę wszystkich zagrożonych z Realu i Barcelony w ciągu nastepnych dwóch meczy. Wydaje mi się, że chociaż 60% powinno wejść, ale lepiej nie ryzykować milionowych stawek. Powodzenia ????
Mój rezultat: 2j + 4j(Gerrard)-1j(Xabi Alonso*)=5j ✅
* Idiota Ancelotti, zamiast wykartkować Alonso po pewnym wyniku z Schalke, zmienia go... Nie da się go inaczej nazwać :p

Do góry Bottom