>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szukam strony ze statystykami odnośnie zagrożeń kartkami.

firel 142

firel

Użytkownik
Unibet, czasem jak na Unibecie nie ma X zawodnika to jest na Betssonie.
@Można grać jutro Ramosa i Albę. Szkoda że kurs na Ramosa= 1.75..

K 0

keinam

Użytkownik
Real Madryt
Ramos o jedna kartke od zagrozenia. Real gra w weekend z Levante. Nastepny mecz z Malaga, a po nim El classico z barca. Mysle ze Ramos bedzie chciał się wykartkowac by być pewnym gry z Barca tym bardziej ze Pepe ma drobne problemy zdrowotne

firel 142

firel

Użytkownik
W ten weekend mozna grać:
- Jordi Alba,

Silve, Nastasica, Kompanego. W ten weekend za 0,5j, natomiast w razie niepowodzenia w następnym meczu ligowym już za 1j+(mają dwa mecze ze słabszymi a potem mecz z United)
Poleciłbym też granie na kartki dla United, ale oni są zdolni wszystko zepsuć, tymbardziej że nie mogą sobie pozwolić na celowe absencje, jako że walczą o każdy remis :grin:
@edit
City gra ligowy-FA Cup-ligowy-UNITED, więc można zacząc ich grać powoli przez 3 mecze małą progresją, jak wyczytałem na wikianswers, kartki z FA Cup wliczają się do ogólnych kartek zawodnika i mogą spowodować suspension na meczu ligowym.

Otrzymane punkty reputacji: +11
M 13

maniek1906

Użytkownik
Można jeszcze zagrać trochę inaczej. Przykładem służy dzisiejszy mecz Bayern - Arsenal. Robben na prawej stronie,którego ma kryć Vermaelen,więc prawdopodobieństwo kartki Belga jest wysokie.Kurs na kartkę był koło 4.5 z tego co wiem. Więc warto grać dopiero po zobaczeniu składów i kto kogo &quot;kryje&quot; i to też jest doskonała okazja do wzbogacenia ????

firel 142

firel

Użytkownik
Dziś proponuje City, Kompany, silva, Nastasic

niestety tylko kompany jest w ofercie :/
ponadto zdecydował ostro wejść w mecz i czerwona w 10min ????

firel 142

firel

Użytkownik
To jakbym postawił żółtą kartkę to wtopa?
O, w Unibecie rozliczyło mi na plus ???? .
Nie zwróciłem uwagi ale w Unibecie stawia się kartkę i/lub czerwoną kartkę, nie ma zakładu na ŻÓŁTĄ.
W takim wypadku jeśli postawimy &quot;Otrzyma Kartkę - V. Kompany&quot; mamy plus ✅
Ale szczęście.

firel 142

firel

Użytkownik
Odświeżam troche temat; ma ktoś pomysł co by tu pograć w ciągu najbliższych kolejek? Chyba ciężko narazie jako że zespoły wkraczają w decydującą fazę i nie ma kalkulowania? Jeśli ktoś ma jakieś pomysły to niech się podzieli ????

Do góry Bottom